بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
آخه هنوز خبری از شماره 4 نیومده که بخوایم بزاریم.
306.gif

منم که تا حالا خبر نذاشتم ،دوستان زحمت کشیدن.ولی در کار مقایسه عکس ها در خدمتم:cheesygri

ميگم پايه ايد يه بحث چالش برانگيز مطرح كنيم ؟‌

به نظرتون كجاي بازي ( حالا هر قسمتي رو كه خواستيد ) اين شرايط رو داشت :

1 . احساسي

2 . هيجاني

3 . فراموش نشدني

4 . اعصاب خورد كن

...

به نظرتون زيباترين نقطه ي بازي كجاش بود ؟

4 . اعصاب خورد كن
باز از سره کار اومدیم خونه خسته......... هر چی کار کردیم دیگه بسه
زن،سفره غذا چرا پهن نیست..........چرا شام ما آماده نیست
پس چایی چی شد......... صدامو میخای در بیاری

این پیش در امدی بود بر زندگی آینده
39.gif
بی شوخی بریم سره اصل مطلب ( از خانوم های محترم هم معذرت میخام)

با اینکه عاشق dmc هستم ولی یه جاهاییش تو لول dante must die میرفت رو اعصاب... نمدونی چه بد بختی کشیدم تا این زنه خون آشامه رو کشتم :biggrin1: جوی استیک 25 تومنی xfx رو به خاطر این بازی به باد فنا سپردم :evil:

ولی بازم عاشق دانته هستم و از نرو بدم میاد :love:

dante must die همون قسمت نيست كه يا باس با يه ضربه كشت و يا با يه ضربه مرد ؟
حافظه اسميم يكم چيزه ...
اون قسمت بايد از holy wather استفاده كني . البته يه قسمت ديگه هم داره كه با سايه دنته باس جنگيد كه اونم راهش همينه .
به نظرم هنوز قسمت قبل از dante must die سخت تره :biggrin1:

ميگم پايه ايد يه بحث چالش برانگيز مطرح كنيم ؟‌

به نظرتون كجاي بازي ( حالا هر قسمتي رو كه خواستيد ) اين شرايط رو داشت :

1 . احساسي

2 . هيجاني

3 . فراموش نشدني

4 . اعصاب خورد كن

...

1. اصلا چيزي به اسم احساس من تو اين بازي نديدم...براي همينه كه عاشقشم:biggrin1: ولي از شوخي گذشته دموي اخر بازي (خداحافظي دو برادر:(() خيلي حسيه.

2. مرحله هشت دمويي كه بعد از اولين حالت دويل شدن دانته پخش مي شه و مرحله آخر كه بايد همراه با تيراژ پاياني بيشتر از 100 نفرو بكشي.

3. قسمت bloody palace و اونجايي كه بايد با vergil كه نسبت به سري اول و دوم اضافه شده.

4. تو قسمت دانته ماست داي (دانته بايد بميرد) مرحله 5 رو اعصاب من بد جور راه مي ره همون دوتا غوله كه دو تا شمشير با قدرت باد و آتيش دارن.
زيباترين نقطه بازي؟!...همه جاش!!!:love:

به نظر خودت چي؟

ولی بازم عاشق دانته هستم و از نرو بدم میاد
آواتارتون نشون میده از نرو بدتون میاد.بدجور!!!!:biggrin1:
1 . احساسي
اونجایی که قرار میشه دانته بره...لیدی بهش اسلحشو میده و در مقابل فقط نام دانته رو ازش میخواد...گریه آور بود.از نظر من dmc خیلی احساسیه
254.gif

2 . هيجاني
کلش هیجان بود....
3 . فراموش نشدني
اونجایی که دانته زد اون دختره
97.gif
کشت بعد با گیتارش بچم ترکوند!:love:
4 . اعصاب خورد كن
آدم ببازه اعصابش خورد میشه...ولی تو دمو ها یکی همون دوتا شمشیرا..من جای دانته اعصابم خورد شد:mad:...یکی هم نبرد دو برادر..دلم نمیومد ورجیل بکشم اگر نمیکشتم هم دانته میمرد:(
همه جاش...از ب به نام خدا تا خ خدانگهدار!:cool:

ســـــــــروش مي كشمت !!!
به من چه مگه من گفتم پستم آخر صفحه بی افته مگه من گفتم شما نبینین یکی دیگه دیس ماهی رو میکنه تو حلقش به من گیر میدید...نه...نه...نه ...من نازی رو طلاق نمیدم:((:p
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
1 . احساسي
اونجایی که لیدی می خواست آرخام رو بکشه .
2 . هيجاني
وقتی دانته با آرخام مبارزه میکرد یهو ورجیل هم اومد کمکش.
3 . فراموش نشدني
خود دانته و ورجیل:love:
4 . اعصاب خورد كن
بعضی از رئیس هاش
همش:biggrin1:

آواتارتون نشون میده از نرو بدتون میاد.بدجور!!!!:biggrin1:
عجب گیری هست :biggrin1: بابا من که به سعید گفتم... عکس خوبی از دانته توی wall های DMC 4نبود... منم مجبور شدم عکس نحس نرو رو بذارم تو آواتارم.... به خاطر جبرانش عکس خونسردی دانته تو مبارزه با نرو رو گذاشتم امضا !!! حله؟؟؟ :biggrin1:

عجب گیری هست :biggrin1: بابا من که به سعید گفتم... عکس خوبی از دانته توی wall های DMC 4نبود... منم مجبور شدم عکس نحس نرو رو بذارم تو آواتارم.... به خاطر جبرانش عکس خونسردی دانته تو مبارزه با نرو رو گذاشتم امضا !!! حله؟؟؟ :biggrin1:

امضات بدك نيست , چون عظمت دانته رو نشون ميده .

ولي مگه مجبوري از شماره 4 بذاري ؟ اگه چيزي مناسبي پيدا نكردي از شماره هاي قبلي بذار ! :mad:

:biggrin1:

این dmc2 خیلی بامزش،قشنگه و خنده داره.تو همون مراحل اولیه...چند عدد تانک به دانته گیر میدن.جالب اینجاس که اگر برین روی تانک وایسید و شلیک کنید،هیچ آسیبی بهتون نمیرسه و کلا از هفت دولت آزادید.:)بعد توی شماره 3 هر یک خط درمیون یک دمویی بود که آدم کمی شاد بشه....اینجا هر ده تا مرحله 1 دمو نشون میده!
سختی تمام 10 مرحله شماره 2 میشه ا مرحله شماره 1.تموم کردم داستانه برداشتی رو میگم....تا اون زمان همه 1 بار داستانشو نوشتن:)
-----------
اینم دو تا آواتار از دانته....برای علاقه مندان نرو.:biggrin1::biggrin1:
4m122km.jpg

4qf1hyx.jpg

به نظر من در كل شماره 1 يه برتريه خيلي بارزي نسبت به دو شماره بعديش داشت.اونم اين بود كه من از دشمنايي كه تو سري 1 بودن خيلي بيشتر خوشم مي يومد. مخصوصا اون شبه دايناسورا و مارمولكا كه از زير زمين بالا مي يومدن خيلي هيجان بيشتري به آدم مي دادن يا مبارزه با اون شيره كه هي تيغ تيغي مي شد يا اون عنكبوته و كلا اون مترسكا خيلي با حال تر بودن. ولي تو سري سوم يكم بعضي از دشمنا جالب از اب در نيومدن.سري دومو كه بي خيالش بايد با تانك و هواپيما مي جنگيديم:cheesygri

مثلا مثل اون فرشته ها! كه هي بايد بپري هوا بزنيشون. يا اون سه پايه هاي آهني كه تند تند تيرقرمز پرتاب مي كنن كليم خون كم مي كنن وقتيم مي خواي بكشيشون بايد دنبال بازي كني باهاشون تا بگيرشون، واقعا اشك ادمو در ميارن.:punish:
نظر شما چيه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or