باز از سره کار اومدیم خونه خسته......... هر چی کار کردیم دیگه بسه4 . اعصاب خورد كن
ميگم پايه ايد يه بحث چالش برانگيز مطرح كنيم ؟
به نظرتون كجاي بازي ( حالا هر قسمتي رو كه خواستيد ) اين شرايط رو داشت :
1 . احساسي
2 . هيجاني
3 . فراموش نشدني
4 . اعصاب خورد كن
...
به نظرتون زيباترين نقطه ي بازي كجاش بود ؟
آواتارتون نشون میده از نرو بدتون میاد.بدجور!!!!:biggrin1:ولی بازم عاشق دانته هستم و از نرو بدم میاد
اونجایی که قرار میشه دانته بره...لیدی بهش اسلحشو میده و در مقابل فقط نام دانته رو ازش میخواد...گریه آور بود.از نظر من dmc خیلی احساسیه1 . احساسي
کلش هیجان بود....2 . هيجاني
اونجایی که دانته زد اون دختره3 . فراموش نشدني
آدم ببازه اعصابش خورد میشه...ولی تو دمو ها یکی همون دوتا شمشیرا..من جای دانته اعصابم خورد شد...یکی هم نبرد دو برادر..دلم نمیومد ورجیل بکشم اگر نمیکشتم هم دانته میمرد4 . اعصاب خورد كن
همه جاش...از ب به نام خدا تا خ خدانگهدار!به نظرتون زيباترين نقطه ي بازي كجاش بود ؟
به من چه مگه من گفتم پستم آخر صفحه بی افته مگه من گفتم شما نبینین یکی دیگه دیس ماهی رو میکنه تو حلقش به من گیر میدید...نه...نه...نه ...من نازی رو طلاق نمیدمســـــــــروش مي كشمت !!!
اونجایی که لیدی می خواست آرخام رو بکشه .1 . احساسي
وقتی دانته با آرخام مبارزه میکرد یهو ورجیل هم اومد کمکش.2 . هيجاني
خود دانته و ورجیل3 . فراموش نشدني
بعضی از رئیس هاش4 . اعصاب خورد كن
همش:biggrin1:به نظرتون زيباترين نقطه ي بازي كجاش بود ؟
عجب گیری هست :biggrin1: بابا من که به سعید گفتم... عکس خوبی از دانته توی wall های DMC 4نبود... منم مجبور شدم عکس نحس نرو رو بذارم تو آواتارم.... به خاطر جبرانش عکس خونسردی دانته تو مبارزه با نرو رو گذاشتم امضا !!! حله؟؟؟ :biggrin1:آواتارتون نشون میده از نرو بدتون میاد.بدجور!!!!:biggrin1:
عجب گیری هست :biggrin1: بابا من که به سعید گفتم... عکس خوبی از دانته توی wall های DMC 4نبود... منم مجبور شدم عکس نحس نرو رو بذارم تو آواتارم.... به خاطر جبرانش عکس خونسردی دانته تو مبارزه با نرو رو گذاشتم امضا !!! حله؟؟؟ :biggrin1: