بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خب تموم شد براتون آپلود کردم امیدوارم خوشتون بیاد و مورد توجه شما دوستان عزیز و مدیران انجمن قرار بگیر :love:
این هم از کمیک استریپ قسمت اول فصل یک;)

http://www.4shared.com/file/19144933/4831cfc/DMC__session_1.html

امير جان بي تعارف مي گم اگه كار خودته واقعا عاليه...خيلي تميز شده.بهتر از اوني كه فكرشو مي كردم.:love:

منتظر قسمتاي بعدي هم مي مونيم!ادامه بده ارزش وقت گذاشتنو داره بنظرم.

امير جان بي تعارف مي گم اگه كار خودته واقعا عاليه...خيلي تميز شده.بهتر از اوني كه فكرشو مي كردم.:love:

منتظر قسمتاي بعدي هم مي مونيم!ادامه بده ارزش وقت گذاشتنو داره بنظرم.

آره خواهش میکنم ولی فصل دوم رو فک کنم ماه دیگه بزارم چون خیلی وقت میگیره ولی نگران نباشید حتما می زارم;)

راستی این انیمه رو کسی داره من که با این سرعت خیلی خیلی خیلی زیاد Diul Up :biggrin1:نتونستم :((:((

چندتا عکس جدید:)
screen5_large.jpg

screen2_large.jpg

screen8_large.jpg

screen44_large.jpg

screen41_large.jpg

screen49_large.jpg

خب تموم شد براتون آپلود کردم امیدوارم خوشتون بیاد و مورد توجه شما دوستان عزیز و مدیران انجمن قرار بگیر :love:
این هم از کمیک استریپ قسمت اول فصل یک;)

http://www.4shared.com/file/19144933/4831cfc/DMC__session_1.html
ولی من هر چی با خودم فکر میکنم به این نتیجه میزسم که قبالا (یکی - دو ماه پیش) اینو دانلود کردم و تو هاردم بود ;)
مطمئنی کار خودته ؟:-"

داداش اگه یکم دقت میکردی میدیدی که من نوشتم براتون آپلود کردم نه اینکه ساختم آخه داداش کمیک ساختن که کار هر کسی نیستش که تازشم من اول از همه پرسیدم بزارم یا نه حالا که نمی خاین نمی زارم ادامه هم نمیدم:(;)
راستی داداش اگه شما داشتی چرا آپ نکردی که بیخودی من وقت نذارم؟؟؟ :biggrin1:

داداش اگه یکم دقت میکردی میدیدی که من نوشتم براتون آپلود کردم نه اینکه ساختم آخه داداش کمیک ساختن که کار هر کسی نیستش که تازشم من اول از همه پرسیدم بزارم یا نه حالا که نمی خاین نمی زارم ادامه هم نمیدم:(;)
راستی داداش اگه شما داشتی چرا آپ نکردی که بیخودی من وقت نذارم؟؟؟

چرا ناراحت می شی اقا من که خوشم اومد اگه بازم داری بزار

راستی داداش اگه شما داشتی چرا آپ نکردی که بیخودی من وقت نذارم؟؟؟ :biggrin1:

خب. من دقت نكردم فكر كردم واقعا كار خودته...گفتم عجب استعداد نهفته اي اينجا پنهانه:cheesygri

زياد سخت نگيراشكال نداره بازم كارت ارزش داشت چون من اين كميكو نداشتم قبلا هم نديده بودمش واقعا برام جالب بود .اگه تونستي قسمت هاي بعديشم برامون آپ كن.ممنون

اون انيمه رو منم دانلود نكردم چون مثل خودت از خطوط خفن سرعت ديال اپ بهره مي برم! ديدم همه تشكر مي كنن گفتم يه وقت عقب نمونم منم يه عرض ادبي كرده باشم:cheesygri

داداش مسئله ناراحت شدن نیست آخه زوره آدم وقت بزار خوابشو ول کنه تا ساعت 4 صبح بیدار باشه( اگه کسی دیال آپ داره معنی وقت رو میفهمه;)) بعد اینجوری از آدم استقبال بشه به هر حال ولش کنید دنیا 2 روزه یه روز واسه اومدن یه روز هم واسه رفتن راستی تا یادم نرفته این جمله هم ماله خودم نیست یه جایی خوندم ولی نمی دونم کجا;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or