بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من از سری بازی هایdevil may cry فقط سری سومش رو دارم,با این حال خیلی خوشم اومد
(مخصوصا از اولین دموش:cool:)
یادش بخیر....منم از اون دمو خوشم میومد....البته بعد که به در و دیوار و پستر ها دقت کردم یکم بدم اومد!:evil::biggrin1:
ولی اون دمویی که بعد از جنگ با لیدی هستش خیلی قشنگ بود:love::love:

از شدت علاقه به اين بازي چندتا وال ساختم كه فكر كنم از اينا بهتر باشه:blushing:(البته به گفته اطرافيان!) روشون بيشتر كار مي كنم مي ذارم اينجا اگه دوست داشتين نظر بديد(خوب اگه نخواستينم نظر نديد چرا مي زنيد:cheesygri)

در كل Asuka-200X جان ممنون كه به اين تاپيك جون مي دي!

نوشته شده توسط ladan:
یادش بخیر....منم از اون دمو خوشم میومد....البته بعد که به در و دیوار و پستر ها دقت کردم یکم بدم اومد!:evil::biggrin1:
ولی اون دمویی که بعد از جنگ با لیدی هستش خیلی قشنگ بود:love::love:

رو در و ديوار چي چي بود مگه؟! من كه چيز خاصي نديدم!:confused:

ولي در كل اون دمويي كه بعد از كشتن سگ سه سر تو مرحله 3 مري كله رو مي ندازه پايين همينطوري مي ياد تو ته حال گيريه...دانته: فكر كنم يكم دير رسيدي براي پارتي:)

يا اولاي مرحه 7 كه ليدي داره سقوط مي كنه دانته با يه دست مي گيرش: خوب،بارون جنسش فرق كرده!؛هوا امروز خوب بنظر نمي ياد! :)
شمشيراي پر حرف كه يادتون هست دانته براشون شرط مي ذاره اونا مي گن شرتط چيه مي گه كمتر زر بزنيد:)

دموي پاياني مرحله 19 آرخام رو به مري مي گه: به من كمك كن مري. تا يه خداي جديد بسازم.
مري:مري خيلي وقته كه مرده، اسم من ليدي هست. خداحافظ پدر:cool:.بعد صداي گلوله هاي پشت سرهمو مي شنويم.(اينجاش ته احساسه)

آره واقعا اینایی که گفتید عالی بودن.سر همون دو تا شمشیرا وقتی که دانته یکم باهاشون کار میکنه...بعد دوباره اونا حرف میزنن و دانته کله هاشونو میکوبه به هم:love:...یا اونجایی که لیدی خودشو کشت از دیوار بیاد بالا و دانته خیلی شاد از پله میاد!!!!همش زیباست...چطور دلشون اومد دانته رو از شخصیت اول بودن بردارن؟:(

اینم چنتا عکس برای دوستان عزیز راستی تو این عکسا به دست شیطانی نرو نگاه کنید جالبه:)

screen1_large.jpg

screen3_large.jpg

screen4_large.jpg

screen7_large.jpg

screen15_large.jpg

اینم جناب دانته :love:
screen10_large.jpg

نوشته شده توسط master_behi:
اینم چنتا عکس برای دوستان عزیز راستی تو این عکسا به دست شیطانی نرو نگاه کنید جالبه:)

فكر كنم يه جور تقليده از بازيه Onimusha چون اگه يادتون باشه اينكار داخل بازي كه گفتم خيلي لذت مي داد.(داخل عكس اول مشخصه) نمي دونم شايد بغير از پول و قدرت جمع كردن كاراي ديگه هم باهاش بكنه!به دستش توجه كنيد!
onimusha_1.jpg

[FONT=arial,sans-serif][SIZE=-1](HUD)[/SIZE][/FONT]بازي كه خيلي تميز شده.
يه نقشه هم اضافه كردن... از اون گيج شدنا فكر كنم با اين نقشه ديگه خبري نباشه.
حركتاهم كه خيلي پويا شده!
گرافيكم كه براي بازي تو اين سبك واقعاحرف نداره:love:

نوشته شده توسط ladan:
چطور دلشون اومد دانته رو از شخصیت اول بودن بردارن؟:(

فكر كنم خواستن يكم حس عشق و تنفر رو در طرفداراي دانته ايجاد كنن تا بازي طرفداراش بيشتر بشه!...جدي مي گم چون همين سياست دقيقا داخل باز MGS3 انجام شد كه همين باعث موندگاري اين بازي شد(من خودم سري متال گير رو از يك تا سه بازي كردم و فكر كنم جز اولين نفرا بودم كه اين بازي رو داخل ايران تهيه ميكردم و تاآخرش ميرفتم و اولين بازي از سري متال بود كه واقعا داستان بازي اشك منو در اورد!!!اونايي كه بازي كردن مي دونن كه چي رو مي گم براي مثال آخر بازي مجبور مي شي با كسي مبارزه كني كه دلت نمي خواد يا اونجايي كه به طرز وحشيانه اي اسنيك رو شكنجه مي دن:()...ولي جالبه تا همين سري سوم كمتر كسي بود كه بازي متال رو بشناسه وازش خوشش بياد ولي سري سوم با اون داستان قدرتمندش باعث شد اونايي كه از متال گير خوششون نمي ياد هم سري 3 رو بازي كنن هم در به در دنبال قسمت ها قبلي بگردن:cheesygri

خلاصه فكر كنم اين زيركي و تقليدي كه سازنده هاي يDMC انجام دادن باعث بيشتر شناخته شدن اين بازي بشه...بايد صبر كنيم ببينيم چي مي شه؟!

اونايي كه بازي كردن مي دونن كه چي رو مي گم براي مثال آخر بازي مجبور مي شي با كسي مبارزه كني كه دلت نمي خواد يا اونجايي كه به طرز وحشيانه اي اسنيك رو شكنجه مي دن:()...ولي جالبه تا همين سري سوم كمتر كسي بود كه بازي متال رو بشناسه وازش خوشش بياد ولي سري سوم با اون داستان قدرتمندش باعث شد اونايي كه از متال گير خوششون نمي ياد هم سري 3 رو بازي كنن هم در به در دنبال قسمت ها قبلي بگردن:

واقا این mgs 3 یک شاهکار بود وقتی این بازی رو کردم اونقدر باهاش حال کردم که 5-6 بار دیگه هم تمومش کردم بعد هم رفتم Mgs 2 رو گرفتم البته درسته بعد از مرحله اول دیگه خبری از snake نبود ولی اونم خیلی قشنگ بود ولی نکته اینه که تو قسمت سوم هم خبری از snake نبود. شخصیت اصلیش big boss بود:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

میدونید ما 2 نوع بازی داریم.
1. بازی هایی که فقط برای پر کردن وقت بازیشون میکنیم.
2.بازی هایی که باهاشون زندگی میکنیم!
dmc از اون بازی هایی بود که باهاش زندگی میکردیم.من فقط شماره 3 شو تموم کردم....ولی هیچوقت خسته نشدم ازش!همیشه کنجکاو بودم بدونم آخر چی میشه؟کی میبره؟کی میبازه؟
اگر شماره 3 زمانش قبل از 1 و 2 نبود و هنوز نمیدونستیم دانته زنده میمونه...این نگرانی هم داشتیم که نکنه شخصیت بازیمون که باهاش جلو میریم به دست برادرش کشته بشه!یا قدرتشو از دست بده و از بین بره!
داستان بازیش خیلی زیبا بود....نه زیاد پیچیده...ولی زیبا.
من که باهاش زندگی کردم....میکنم و خواهم کرد!

اونايي كه بازي كردن مي دونن كه چي رو مي گم براي مثال آخر بازي مجبور مي شي با كسي مبارزه كني كه دلت نمي خواد يا اونجايي كه به طرز وحشيانه اي اسنيك رو شكنجه مي دن:()...ولي جالبه تا همين سري سوم كمتر كسي بود كه بازي متال رو بشناسه وازش خوشش بياد ولي سري سوم با اون داستان قدرتمندش باعث شد اونايي كه از متال گير خوششون نمي ياد هم سري 3 رو بازي كنن هم در به در دنبال قسمت ها قبلي بگردن:

واقا این mgs 3 یک شاهکار بود وقتی این بازی رو کردم اونقدر باهاش حال کردم که 5-6 بار دیگه هم تمومش کردم بعد هم رفتم Mgs 2 رو گرفتم البته درسته بعد از مرحله اول دیگه خبری از snake نبود ولی اونم خیلی قشنگ بود ولی نکته اینه که تو قسمت سوم هم خبری از snake نبود. شخصیت اصلیش big boss بود:cheesygri:cheesygri:cheesygri:cheesygri

خب چون من هر سري از متال گيرو فقط يك بار تا آخرش رفتم بخاطر همين حافظم خوب ياري نمي كنه:blushing: ولي تا اونجا كه من يادمه داخل مكالمه ها اسم از اسنيك زياد مي بردن!(آخرين باري كه متال گير 3 رو بازي كردم فكر كنم يك ونيم سال پيش بوده.) حالا شمامارو ببخش:cheesygri

master_behi

آقا ی محترم

عکسا رو با این سایز نذار

میخوای عکس بذاری ، سایز اگر بیشتر از 30 ، 40 کیلوبایت بود باید لینک بذاری

اصلا دیگه نمیتونیم بیایم تو تاپیک با این عکسای سنگین

تاپیک ِ Box Shot رو هم که به همین وضع کشیدی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or