بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سرانجام لیدی چه میشود؟
اگر جوابم را بدهید ممنون میشوم.

اگه دقت کرده باشید لیدی داستان بازی رو تعریف میکنه,آخرش هم پدرشو میکشه و این طوری انتقام مادرشو از اون می گیره (باباش قاتل مامانش بوده:eek:)

در پایان بازی اونجا که همه چیز به خوبی و خوشی تموم می شه ,یه سری demon به دانته و لیدی حمله میکنن و اونا هم طبیعتا از خودشون دفاع می کنن....

ولی , اینکه بعد از این (بعد از پایان بازی) اتفاق سر لیدی چی میاد رو نمی دونم....;)(اگه کسی می دونه لطفا بگه)

امیدوارم که این مطالب تکراری نباشه.....

تا وقتی که خبر خاصی از شماره چهار نیومده....باید اینجارو به سختی بالا نگه داریم!:(
ولی اگر پایه هستین....به فکر یک موضوع با دوام باشیم!;)

کسی تا حالا تصمیم نگرفته که داستان کامل این سری رو بزاره
اگه یکی حالشو داشته باشه فکر کنم خیلی خوب میشه (نمیشه ؟)
فکر خیلی خوبیه :p,ولی بیشتر به تاپیک بیوگرافی مربوط نمیشه؟:confused: اگه نه پس بگید , که اگه بقیه هم موافق بودن همه با هم شروع کنیم:cheesygri

البته نمی شه همه ی داستان رو یه نفر ترجمه کنه(خیلی بی انصافیه:no:) من میگم باید تقسیم کنیم,گذشته از همه ی اینا اصلا بقیه موافقن؟(امیدوارم باشن:rolleyes::cheesygri)

وای......یکی هست دیوونه این بازی و مخصوصا دانتس!:laughing:
تو سایتش یک سری عکسای خنده گذاشته که این 2تا خدا بودن:laughing
http://tinypic.com/view.php?pic=6glx36e
http://tinypic.com/view.php?pic=4zymj5e

-------
راستی اگر میخواین داستان بازی رو بنویسین بریم تو بیوگرافی.....ولی هر جور خودتون راحتین!
منم کمک بخواین هستم;)

خب این آدرس بیوگرافی کجاست ؟ من بلد نیستمش !!!!!
داستان انگلیسیشو داری ؟
تقسیم کنش (ببین چند نفریم بعد) یه کاریش میکنیم !!!!!
نظرتون چیه از آقای مدیر اجازه بگیریم ؟ ! :biggrin1:

بنظر من هم اگه بریم توی تاپیک بیو گرافی بهتره...اینجا ممکنه مدیرا بهمون تذکر بدن....;)

خب این آدرس بیوگرافی کجاست ؟ من بلد نیستمش !!!!!
داستان انگلیسیشو داری ؟
تقسیم کنش (ببین چند نفریم بعد) یه کاریش میکنیم !!!!!
نظرتون چیه از آقای مدیر اجازه بگیریم ؟ ! :biggrin1:

iraj_27 جان فكر كنم اين تاپيك بيوگرافي منظورشون هست!

Code:
http://www.bazicenter.com/forums/showthread.php?t=445
Asuka-200X جان (بهتر نيست اسمت رو بگي تا بچه ها بيشتر باهات آشنا بشن، بالاخره قراره يه كار گروهي انجام بديم، نظرت چيه؟!)

اگه داستان رو به زبان انگليسي داري خودت تقسيمش كن و به كسايي كه داوطلب هستن بده تا هركس يه گوشه كار رو بگيره...منم به كار PDF كردن و تا حدودي ترجمه واردم سعي مي كنم كمكتون كنم.

ولي بنظر من DMC 3 داستان خاصي نداشت كه حالا اينقدر بچه ها رو داستانش پافشاري ميكنن.
دانته كه قصد داشت برادرش رو از كاري كه مي خواست بكنه منصرف كنه. برادرش تصميم داشت قدرت اسپاردا رو با استفاده از دوتا گردنبند كه يكيش دست خودش بود و اون يكي دست دانته بدست بياره اينجا بود كه ارخام پيداش مي شه و با ورجيل همكاري مي كنه.
پيش دانته ميره تا پيغام برادرش رو بهش برسونه.

اين وسط هم دختره آرخام ،مري بدنبال پدرش هست تا انتقام مادرش رو از پدرش بگيره! كه باعث مي شه با دانته آشنا بشه.

ورجيل وقتي ديد به ارخام نياز نداره و حس كرد كه ارخام قصد خيانت كرده. بهش امان نمي ده و اون رو با يك ضربه شمشير دو شقه مي كنه.وقتي كه مري مي رسه دانته رو كنار جسد پدرش مي بينه فكر مي كنه اين جنايت كاره دانتست.

ولي بعد از رفتن دانته پدرش به اون مي گه كه اين قتل كار كيه و اون كسي نيست جز ورجيل!و به مري مي گه كه بايد جلوشو بگيره.

از اينجابه بعده كه هدفه مري عوض مي شه و قصد انتقام از ورجيل رو مي كنه يعني هدفش با دانته يكي مي شه ولي نيتش متفاوته چون مري مي خواد ورجيل رو بكشه ولي دانته مي خواد فقط جلوي برادرش رو بگيره!... ورجيل وارد مكاني مي شه كه بايد گردنبند دوبرادر اونجا قرار بگيره تا راه اسپاردا به زمين و قدرت اون آزاد بشه ولي ورجيل دو گردنبند رو سر جاش قرار مي ده و حتي از خون خودش روي محل موردنظر استفاده مي كنه ولي نتيجه اي نمي گيره اينجاست كه دانته وارد مي شه و با لحن هميشگيش (طنز آميز) مي گه مادر كليد رو در بدن دو تامون قرار داده يعني براي اين كار به خون من هم نياز داري.

بين دو برادر براي بار دوم جنگ سختي در مي گيره و بعد از اين كه بهم ديگه صدمه مي زنن و ماه عسل اين كار باعث خونريزي از بدن دوتاشون وآزاد شدن طلسم مي شه مري وارد ماجرا مي شه بعد از اون دو برادر و فرزندو پدر هستن كه روبروي هم قرار مي گيرن ولي اينجا ليدي و دانته و ورجيل كه تعجب كرده بودن كه آرخام هم داراي قدرت شيطاني هست...ترجيح مي دن باهم متحد بشن.

ولي موفق نمي شن كاري از پيش ببرن...وآرخام به هدفش نزديك تر مي شه و مي تونه شمشير اسپاردارو بدست بياره(خلاصه ترش مي كنم)

حالا اين بار هدف دو برادر و مري بهم نزديكتر مي شه و اون شكست دادن آرخام هست بين اين هدف دانته و مري باهم مبارزه مي كنن سر اينكه معلوم بشه كي قدرتش براي قرار گرفتن مقابل آرخام بيشتره كه دانته ثابت مي كنه كه اين توانايي رو داره و اينجاست كه دانته توضيح ميده اين مسئله به من هم ربط داره چون ورجيل جز خانواده من هست مري به دانته بيشتر اعتماد مي كنه و اصلحه مخصوصش رو به دانته مي ده و مي گه به پدرم خيلي صدمه نزن و دانته هم مي گه من خوب هستم! ... از اينجاست كه مري مي كشه كنار و دانته مي ره براي شكست آرخام.

در حين مبارزه با آرخام ورجيل به برادرش كمك مي كنه تا دركنار هم آرخام رو شكست بدن(چون اونا اعتقاد داشتن آرخام نمي تونه اين قدرت رو كنترل كنه!)

بعد از شكست آرخام دو برادر باز هم به هدف اول خودشون نزديك مي شن يعني دانته مي خواد كه جلوي برادرش رو بگيره و ورجيل هم مي خواد دنياي اسپاردارو به سلطه و كنترل خودش در بياره..جنگ دو برادر براي بار سوم ولي خيلي سخت تر صورت مي گيره چون ورجيل تونسته بود شمشير مخصوص رو بدست بياره در اين حين هم مري انتقام خودش رو از پدرش با خالي كردن چند تا گلوله به سرش مي گيره.

دو برادر كه از مبارزه با هم خسته شده بودن بعد از يك دوئل دونفره ورجيل شكست خودش رو قبول مي كنه و از دانته مي خواد كه تنهاش بزاره و خودش رو به دره پرت مي كنه تا در دنيايي كه پدرش به اون متعلقه باقي بمونه...
دانته از اينكه نتونسته برادرش رو منصرف كنه ناراحت مي شه و براي اولين بار قطره هاي اشك رو روي صورتش احساس مي كنه اسم بازي رو به همين خاطرDevil May Cry قرار مي دن يعني شيطان هم مي گريد! البته اين اسم تو سري هاي قبل هم بود و درون سري ها ي گذشته هم دانته بخاطر از دست دادن دوتا خانم كه فكر كنم يكيش مادرش بود اشك مي ريزه!

تقريبا داستان بازي و استنباط من از بازي اين بود.. مي بخشيد سرتون رو درد اوردم.

خلاصه اگه قصد داريد از سري DMC داستان تهيه كنيد خبر بديد تا شايد منم تونستم كمكتون كنم.

دستت درد نکنه آقا Craig Marduk (اسمتونو میگید من نمیدونم)
بابا این تاپیک بیو گرافی که کامله ;)
ما اگه داستان انگلیسیشو بتونیم گیر بیاریمو ترجمه کنیمش باید کلامونو بندازم هوا :cheesygri
خب Asuka-200X جان (اسمت ؟) داستان انگلیسیشو زحمت میکشی ؟
فعلا با اجزه :love:

نوشته شده توسط Craig Marduk;208610 [Asuka-200X جان (بهتر نيست اسمت رو بگي تا بچه ها بيشتر باهات آشنا بشن، بالاخره قراره يه كار گروهي انجام بديم، نظرت چيه؟!) .[/quote:
من دوست ندارم هویت تیکنیمو از دست بدم:( , از دوستان خوب و عزیزم هم خواهشمندم که منو همون asuka صدا کنن(اگه دوست دارید از 200X اش فاکتور بگیرید:p)

.............................
می گم به نظر من بهتره که طرز ترجمه این طوری باشه:
1)DMC3 (البته اینو جناب craig marduk خیلی خوب و واضح ترجمه کردن)
2)DMC
3)DMC4
4)DMC2
این جوری داستان رو کاملا با گذشت زمان ترجمه میکنیم....
.....................................
بچه ها یه خواهشی ازتون دارم::baby:

میشه برای ترجمه کمی صبر کنیم؟آخه من فردا می خوام برم مسافرت و به احتمال هشتاد درصد به کامپیوتر دسترسی ندارم(بخدا نمی خوام از زیر کار در برم.....) اگه قبول کنید واقعا ممنون میشم:worthy:

برم ببینم متن انگلیسیشو پیدا میکنم .......

:cool:بهتر نیست به جای اینکه این داستان های تکراری سری 1 2 3 رو تعریف کنیم پیش بینی نسخه 4 بکنیم یا اطلاعات نسخه 4 بازی رو بدست بیاریم وبدیم اینجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or