بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
امین فک کنم تو تاپیک DMC واسه PC بحث میکردی.
------
سعید جان, (به امین, جان نگفتم! :) ) اول Image نگیر, DVD به DVD کپی کن.
آقا رضا بهتر میدونه ولی شاید با Overburn باید رایتش کرد. اگه یه DVDROM و یه DVD WRITER داری, مستقیم رایت کن, ضمنا با چه سرعتی میخوای رایت کنی؟ به نظر من با Overburn حل میشه, تا نظر صاحبان نظر چی باشه.
ضمنا مرسی برای زحمتی که میکشی + وقتی که گذاشتی/میذاری/خواهی گذاشت.

امین فک کنم تو تاپیک DMC واسه PC بحث میکردی.
------
سعید جان, (به امین, جان نگفتم! :) ) اول Image نگیر, DVD به DVD کپی کن.
آقا رضا بهتر میدونه ولی شاید با Overburn باید رایتش کرد. اگه یه DVDROM و یه DVD WRITER داری, مستقیم رایت کن, ضمنا با چه سرعتی میخوای رایت کنی؟ به نظر من با Overburn حل میشه, تا نظر صاحبان نظر چی باشه.
ضمنا مرسی برای زحمتی که میکشی + وقتی که گذاشتی/میذاری/خواهی گذاشت.

آيدين جون من Image نگرفتم رام به رايتر كپي كردم كه اونجوري شد .
اون Overburn رو ندارم , بذار بگم مهرپويا ( يا امين :love: ) جورش كنن .
با 4 رايت مي كنم . ( كلا" من تو زنديگ تا حالا DVD با 4 بالاتر رايت نكردم .

در ضمن , مخلصيم بابا اين حرفا چيه ! :blushing:

Overburn برنامه نیست, یه جور رایت کردنه, به رایتر میگی هرچقدر که جا شد, رایت کن, مثلا میگی رو سیدی 700 مگی, 710مگ رایت کن, مثلا VCD ها اینطوری هستن. به ساختار داخلی فایلا برمیگرده که یه زمانهایی میتونی یه مقدار کم بیشتر از سایز مدیا مورد نظر, روش رایت کنی.
البته احتمال سوختن هم پیش میاد. گفتم چون اون DVDای که داری 4.7 هست و این حجم روش رایت شده, پس وقتی رو یه مدیا با همون حجم داری رایت میکنی, تو تئوری باید با Overburn حل بشه. مگه اینکه با برنامه خاص مثله Alcohol که آپشن مخصوص رایت بازی PS2 داره رایت شده باشه و شما مجبور بشی با همون روش رایت کنی.

در خاتمه بگم, رایت رو بیخیال شو, اصلا حوصله بازی ندارم, دستت درست.

سعید جون یه ایمیج بگیر بعد رایت کن احتمالا مشکلت حل شه!!! چون بعضی دی وی دی های قدیم من رایت می کردم اینجوری بود بعد ایمیج می زدم درست می شد!!! اگه هم نشد باید فایل های ویدیو رو در بیاری اگه بشه کیفیت رو بیاری پایین یا موزیک بازی رو کیفیتشو بیاری پایین مثل من فوتبال رایت می کردم اینکارو می کردم!!! البته من تا حالا اینجور بازی ها رو ادیت نکردم!!! در ضمن فکر حذف کردن رو بکن از سرت بیرون می دونی چرا ؟ چون وقتی می خواهیی بازی رو اجرا کنی اگر هم به اونجای بازی برسه چون برنامه نویسی طوری هست که می گه در این زمان فلان فایل رو بخون واسه فیلم گیر می کنه یا موزیک!!! من درست منوهای دویل رو یادم نیست اما اگه قسمتی رو می تونی حذف کنی که جز ایتم های سلکت باشه اینجوری می شه مثلا ما بازی پی اس 5 یا 6 رو رایت می کردیم زبون اسپانیش رو حذف می کردیم یا مثلا بخش نتورک رو حذف می کردیم بازم بازی به راحتی اجرا می شد و گیر نمی کرد چون اینا گزینه ها یا ایتم های قایل سلکت هستن و جز برنامه نویسی به صورت اختیاری هست!!! دمو رو باید می دونم بتونی حذف کنی و بازی اجرا شه و اونجایی که دمو پخش می شه گیر نکنه!!! رو دی وی دی چی رایت می کنی ؟ روی fastec یا سامسونگ + بزن!!! شاید دی وی دیش مشکل داره حجمش کمه:)!!! آخه اگه ایمیج بود می خواستی رایت کنی می گفتی شاید باید رو دی وی دی 9 بزنی آخه من یه بازی دانلود کردم حجکش حدود 50 مگ بیشتر از دی وی دی 5 شد مجبور شدم بزنم رویه دی وی دی 9 اما این دی وی دی 4.5 به دی وی دی 4.5 هست و نباید این مشکل رو داشته باشه!!! در ضمن سعید هم حق داره که بترسه و ریسک نکنه آخه ممکنه بزنه رایت شه به هر بدبختی بعد چون کنسول نداره بده دسته این دوسته عزیز رویه پی اس 2 گیر کنه و بالا نیاد اگه می تونست امتحانش کنه بعد از رایت خیلی خوب بود!!!! در ضمن سعید سرعت 16x اگه می زنی با کلون سی دی بزن چون من با کلون این سرعت رو همیشه می زنم و جواب می ده کلا با کلون سی دی هم یه امتحان بزن ببین بازم نمی شه!!!

آدم یکسری چیزا رو میبینه که دیگه نمیتونه تحمل کنه:
67x840p.jpg

53sjzo7.jpg

فکر کنم اول میخواستن دانته باز شخصیت اول باشه،بعد یکهو این نروی{...}روی کار اومد:evil:
---------
4l65o2w.jpg

4q9289x.jpg

اگر نگفته بودن نرو شخصبت اوله،میتونستیم بگیم مثل دول3 با دو شخصیت میتونیم بریم که دانته اولیشه ولی... :( باز جای شکرش باقیه که دانته هست.!
کسی نمیدونه،مثلا تو همین مرحله که عکس ها نشون میدن...اول دانته وارد اون مرحله میشه یا نرو؟(مثلا تو RE4 اول ایدا وارد روستا شده بود بعد لیون،ولی ما با لیون شروع کردیم)
منظورمو فهمیدید؟؟؟!!!
------
تاریخ دقیق اومدن بازی(36o,pc.ps3)معلوم نشده؟
ممنون

تاریخ دقیق اومدن بازی(36o,pc.ps3)معلوم نشده؟
تاریخ عرضه TBA هست... ولی گفته شده نسخه 360 و ps3 همزمان عرضه میشن و هیچ تفاوتی تو این 2 نسخه نیست (از همه لحاظ)...هنوز حرفی از نسخه PC نیست که کی عرضه میشه و آیا تفاوتی داره یا نه

هیچ بعید نیست که یه سری از بازیای خیلی معروف همه رو سر کار بذارن سره شخصیت اولشون.
همه رو 2سال تو کف میذارن که شخصیت اول عوض شده, بعد بازی که میاد میبینین که سر کار بودین و همون کسی که دوست داشتین هست. مثالهاش زیاده, مثلا همین Nero بجای Dante, یا قیافه جدید Snake تو MGS4, یا شخصیت GTAIV ...
نظر منه!
چون موفقیت خیلی از این بازیا بخاطر علاقه من و شما به شخصیت اولشونه, مثلا Devil و دانته دیگه!
میفهمی چی میگم. (جمله سوالی نبود!)

http://image.com.com/gamespot/images/2007/119/reviews/938687_20070430_screen014.jpg
برید عکسو ببینید حالشو ببرید بالاخره معلوم شد که دانته هم قابل بازی خواهد بود

دوست عزيز خيلي ممنون بابت اين عكس خوشحال كننده !

البته من يكم بدبينم , كلا" زياد به اين قضيه خوش بين نيستم ولي عكست عالي بود .

من Thumbnailsش رو هم ميگذارم . اگه بازم از اين عكسا ديدين بگذاريد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or