بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خوب فعلا که خبر جدیدی از شماره 4 نیومده،برای اینکه تاپیک نره پایین تر یک عکس از سیر تکامل دانته میذارم(چپ به راست)
312vg36.jpg

البته در شماره 3 من دانته اولیه(یعنی اونی که قرار بود اول در شماره 4 بیاد)رو گذاشتم.دانته اصلی شکلش متفاوته!

بابا یه نفر تو تهران نیست واسه من DMC1 رایت کنه؟! :(
چقد خودم رایت کنم و کار نکنه! :(
کجاتون FAnه DMCه؟!

ايدين جون مرگ خودم برات ميزنم ... :cheesygri ديگه سر اون قضيه Matlab خيلي شرمنده كردي . ( من كه چيزي ازش نفهميدم ! :blushing: )

من يه DVD+R ميزنم با سرعت پايين , بعد خبرش رو بهت ميدم . ok ؟

بازي كردي برا منم تعريف كن ! :cheesygri

میشه رو DVD-R بزنی؟ پررو تر از من آدم دیدی؟!
Matlab هنوز مشکل داری؟! بیا تو Pm بگو.
فقط نسخه ای باشه که تست شده باشه ها, یه image دانلوپ کردم ( از آمریکا تا اینجا این Image راه اومد!) و 2بار هم رایت کردم کار نکرد.
دمت.
خودت PS2 نداری؟! چطوری بازیش رو داری؟ (البته منم 1سال PS2 نداشتم ولی 10تا بازیش رو داشتم! تا بالاخره خریدم!)

Wiiرایش : لطفا با سرعت 1x هم رایت کن.

سعید جان چرا نمیری یک ps2 که 180 تومن با دسته اظافی و مموری و 3 تا بازی مجانی و... یا ps2 دست دوم سالمو و خوب و 50 تومنی و...نمیخری تا بتونی از بازی ها استفاده کنی(برای ما هم تعریف کنی)
روش فکر کن،به خدا کنسول چیزه بدی نیست،اسمش بد در رفته:)

دوستان وارد بحث نمی شم اما واسه پی اس 2 فقط دی وی دی مثبت رایت کنید چون پی اس 2 دی وی دی - رو خوب نمی یاره و برنامه Nero هم رویه - بازیهای پی اس رو خوب رایت نمی کنه!! من 1000 باز این موضوع امتحان کردم!!! در ضمن سرعت هم فقط 4x بزنید که بهترین سرعت واسه بازیهای پی اس 2 هست!!! 8x واسه فوتبال و بازی های کم حجم جواب می یده اما واسه بازی مثل دویل فقط 4x و رویه دی وی دی + رایت کنید!!!

والله همه دنیا برعکس شما میگن.
منم هرچی رایت کردم اتفاقا با Nero بوده.
همه میگن رو - رایت کنین و کمترین سرعت ممکن.

باشه هر جور راحتی و هر کار دوست داری انجام بده!! من وظیفم بود بگم و بعد از رایت بیشتر 100 تا بازی دی وی دی پی اس 2 بگم اگه نمی دونستی بدون که اول دی وی دی + اختراع شد بعد منفی بعدشم پی اس 2 های بزرگ دی وی دی های منفی رو یا اصلا باز نمی کنن یا وسط بازی گیر می کنن اما + رو مثل دی وی دی اصل مالزی واست باز می کنن دستگاه های کوچیک هم دی وی دی های مثبت رو راحتر و با لود سریع تر باز می کنن و اجرا می کنن من فاینال 10 رو رویه دی وی دی خام سامسونگ - زدم اصلا نه دستگاه کوچیک خوند نه بزرگ چون نسخه اینترنشنال این بازی حدود 4.5 گیگ هست بعد رویه دی وی دی سامسونگ + زدم رویه هر دو کسنول مثل دی وی دی مالزی سریع و راحت خوند بدون هیچ گیری!! و 2 تا دی وی دی مثل هم و هم مارک (هر دوشون سامسونگ) بودن پس نتیجه می گیریم مشکل از دی وی دی و توعش نیست بلکه از - و + بودنش هست که + رویه پی اس 2 بهتر جواب می ده!!! منفی هم در ضمن رویه دی وی دی ویدیو بهتر جواب می ده نسبت به مثبت نه رویه پی اس 2!!! در ضمن خودتم همه ندون آفرین پسره خوب!! و هیچ وقت نگو همه می گن!!!

سعید جان چرا نمیری یک ps2 که 180 تومن با دسته اظافی و مموری و 3 تا بازی مجانی و... یا ps2 دست دوم سالمو و خوب و 50 تومنی و...نمیخری تا بتونی از بازی ها استفاده کنی(برای ما هم تعریف کنی)
روش فکر کن،به خدا کنسول چیزه بدی نیست،اسمش بد در رفته:)

:cheesygri

اين چيزا ديگه از ما گذشته ...
من الان منتظرم بازي براي 360 و ps3 بياد برم سريع بگيرم ! :cheesygri
راستي pspشم حتما" ميگيرم .

خب حالا من رو همون + بزنم ؟ اين آقا رضا تو كنسول منسولا به درجه ي Godlike رسيده ها ... كارش درسته . حرفشو گوش كنيد .

بعد غير نرو با چي رايت كنم ؟ با نرو بزنم بره ديگه . غلط كرده نخونه .

عجب ها من می گم Nero رویه - خوب نمی زنه نه مثبت بابا با nero بزن اما فقط رویه مثبت بزن همین!!!! یعنی منظورم این بود nero که هم تعریفشو می کنند اینم رو - نمی تونه خوب بزنه!!! پس با هر چی زدی فقط مثبت بزن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or