بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
او عضو یک گروه مخفی کهن از پرستش گران و خادمان اسپاردای افسانه ای است.این گروه مذهبی Order of the Sword (فرقه ی شمشیر)نام دارد و دنباله روی راه اسپاردا در مبارزه با شیاطین هستند.در دموی TGS نرو روی این شمشیر می ایستد و با گاز دادن به اطراف حرکت میکند!!(اما اونی که من دیدم شیاطین رو باهاش زیر میگرفت)
39.gif

هاااااااااااااااااااااااااا؟:confused:
من 4تا چیز میدونم:
1.تریش شبیه مادر دانته بوده.
2.تریش به دانته علاقه مند میشه.
3.ولی دانته نمیشه.
4.تربش در آخر میمیره.
:biggrin1:
موارد 3 و 4 شما اشتباهه تريش در آخرين لحظات تغيير عقيده ميده و جلوي تير واي ميسته و نميذاره دانته بميره در عوض خودش زخمي ميشه دانته هم به خاطر اينكارش ميشه گفت يه جورايي عاشقش ميشه و فكر ميكنه تريش ديگه مرده اما در آخر بازي دوباره سر و كله ي تريش ژيدا ميشه و دوتايي با هم از جزيره فرار ميكنن

موارد 3 و 4 شما اشتباهه تريش در آخرين لحظات تغيير عقيده ميده و جلوي تير واي ميسته و نميذاره دانته بميره در عوض خودش زخمي ميشه دانته هم به خاطر اينكارش ميشه گفت يه جورايي عاشقش ميشه و فكر ميكنه تريش ديگه مرده اما در آخر بازي دوباره سر و كله ي تريش ژيدا ميشه و دوتايي با هم از جزيره فرار ميكنن

نه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه:evil:
دانته به همه(بخصوص تریش)به چشم خواهری نگاه میکنه و علاقشم مثل یک برادر به خواهرشه!
من دول 1 رو بازی نکردم،ولی چند تا جا خوندم تریش جان میمیره!:confused:
----------
چند وقت پیش رفتم پایتخت یکم بازی بخرم،یکهو یک بازی دیدم که شخصیت اولش انگار یک مومیایی بود!یکم که دقت کردم فهمیدم دانته بدبخته که سانسور شده:eek:
چرا مثلا بازیwwe که یکی از کشتی گیر ها بدون لباسه رو سانسور نمیکنن،گیر میدن به این دانته بدبخت ؟!

اگر هم قبول کنیم شبیه دختراست(که نیست)،خود بیچارشم که خودشو یکجورایی سانسورکرده

نه عزیزم اون . . . نیست ! اون برای اینه که پالتو حالت خودشو حفظ کنه و سریع در نیاد . مثل کمربند میمونه برای پالتو !

احتمالا اون کسی هم که سانسور کرده بوده فکر کرده اون بنده چیزه دیگه ایه ! :)

دانته؟؟
دختر؟؟
دانته شبيه دختراست؟؟
كجاي دانته شبيه دختر ها است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بله شما درست می گین من نمی دونم ایشون از کجا گفتن دانته شبیه دختراس اما باز اگر قبول کنیم هست(که نیست) نیاز به سانسور نداره !!! بهرحال هرچی که بوده همونطور که گفتم مشکل از عقل فرد سانسور کننده بوده!!!!;)

هر چی فکر کنیم بازم شبیه دخترا نیست پس باز نتیجه می گیریم که ....(رجوع شود به خط بالا);)

سورنا قشنگ یادمه خودت بودی گفتی یه بار داشتی Dmc بازی میکردی ، بعد بابات اومده گفته " بچه های امروز دوست دختر هم میخوان از توی بازی ها پیدا میکنن" یا یه همچین چیزی ! یادت نیست ؟
نه اصلا یادم نیست....وحید من نمی دونم این مسخره بازی ها و چرت و پرتهایی که توی تاپیکها می گی به کجا می رسوندت اما من بعنوان یه DMC FAN نمی ذارم به این تاپیک گند بکشی !

" بچه های امروز دوست دختر هم میخوان از توی بازی ها پیدا میکنن"

!!! شاید شما داشتی Sims بازی می کردی بابات اینو بهت گفته !

یکم که دقت کردم فهمیدم دانته بدبخته که سانسور شده

لادن جان ميشه واضح تر بگيد ؟ يعني چجوري سانسور شده بود ؟

..........................

چون روم به دیوار این دانته خان یه کم شبیه دخترا ئه .

wow ... الان نمي دونم چه واكنشي در قبال اين جمله ي گوهر بار نشون بدم !!! :eek:
وحيد مثلا" اومدي تريپ شوخي بياي ؟؟؟
از اين كارا اينجا نكن , لطفا" .
حالا بذار آن شدي اون موقع جوابتو درست حسابي ميدم .
167.gif

.........................

کسی به من Dmc1 نمیده؟

آقا از دست من دلگير نشو سال نويي ... من الان بهت پي ام ميدم . ;)

.......................

دوستان لطفا" اين بحث ها رو كنار بگذاريم چون نهايتا" موجب دلخوري ميشه !

بايد با مديرا صحبت كنم كه براي اين تاپيك يه پسورد بذارن تا هر كسي وارد تاپيك نشه !!! ( just for humor )
39.gif
39.gif
39.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or