بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
تو همین عکسه به اون حروف دقت کردین؟ کنار نوار سلامتی دانته حروف S.I.R.G نوشته اون بالا هم تا اونجایی که من تونستم بخونم نوشته GUN SLINGER منظورشون چیه؟:confused:

یه Styleه که بیشتر از اسلحه استفاده میکنه تا شمشیر, یادمه 4تا استیل مبارزه داشت, یکیش شمیشر بود, یکیش اسلحه, یکیش فک کنم دفاعی بود, یکی دیگش یادم نیست.
البته دوستان اصلاح کنن منو چون 1ساعت هم DMC بازی نکردم.

این چهار حرف در واقع S.T.R.G هست که حرف اول هر استیل دانته هست S یعنی swordmaster که بیشتر با شمشیر مبارزه می کنه T یعنی trickstar که درباره سرعت و جاخالی دادنه R یعنی royalguard که دفاع کردنه و G یعنی gunslinger که استفاده زیادی از تفنگ می کنه و احتمالا با فشار هر جهت دسته این استیل ها رو انتخاب می کنید

توی dmc 3 فکر کنم 2 تا استایل دیگه هم در طول بازی اضافه میشد... یکیش این بود که دانته 2 تا میشد... یکیش هم مربوط به آهسته کردن زمان بود

دانته 2 تا می شد ؟ من همچین چیزی ندیدم؟ آهسته کردن زمان هم والا من ندیدم؟ می شه توضیح بدی که اینا چه جوری آزاد می شن چون من تمام تکنیک هاشو تا آخر آپگرید کردم!!!

دانته 2 تا می شد ؟ من همچین چیزی ندیدم؟ آهسته کردن زمان هم والا من ندیدم؟ می شه توضیح بدی که اینا چه جوری آزاد می شن چون من تمام تکنیک هاشو تا آخر آپگرید کردم!!!

دانته دو تا نمیشه تو بازی یه باسی بود که سایه دانته بود حرکاتشو تقلید می کرد اینو که شکست می دادی یه استایل می داد که سایه دانتم همراهش می جنگید که فک کنم اسمش Doppelganger بود و بعد اون مبارزه به استایلا اضافه می شد

راست میگینا اصلا یادم نبود:blushing:
حالا خوب بحث سر گیم پلی شد خوبه اینا رو اینجا بذارم.اینطور که عکسها نشون میدن دانته فرقش با DMC3 فقط قیافش هست و استایل هاش که همونا هست .

نگاه کنید نامردا خودشون میشینن بازی میکنن اون وقت تاریخ ریلیز رو TBA زدن

این آخری RealTimeـه؟؟

دانته دو تا نمیشه تو بازی یه باسی بود که سایه دانته بود حرکاتشو تقلید می کرد اینو که شکست می دادی یه استایل می داد که سایه دانتم همراهش می جنگید که فک کنم اسمش Doppelganger بود و بعد اون مبارزه به استایلا اضافه می شد

کدوم باس من درست یادم نیست باسش مخفی بود ؟!!! یعنی همینجوری تو بازی باهاش مبارزه نمی کردی ؟

Doppelgänger, creates a shadow double that fights alongside Dante. A second player can also control the shadow double by pressing "Start" on a second controller. A two-player mode, similar to Doppelgänger style, is accessible while fighting against Arkham.[10] In the special edition of Devil May Cry 3, the character Vergil has one style called Dark Slayer with techniques similar to Trickster.

کدوم باس من درست یادم نیست باسش مخفی بود ؟!!! یعنی همینجوری تو بازی باهاش مبارزه نمی کردی ؟

رضا تو یکم کلا فراموشی داری:biggrin1: اسم اونی که سایه می داد Doppelganger و اونی که زمانو کند می کرد Quick Silver تو بازی آزاد میشد تا اونجایی که یادمه DMC3 اصلا باس مخفی نداشت همون بین ماموریت های اصلی باز میشه

تو همین عکسه به اون حروف دقت کردین؟ کنار نوار سلامتی دانته حروف S.I.R.G نوشته اون بالا هم تا اونجایی که من تونستم بخونم نوشته GUN SLINGER منظورشون چیه؟:confused:
مثل اینکه میشه به صورت real time هم زمان style رو تو بازی عوض کرد دیگه لازم نیست از اول مرحله یا دم اون مجسمه ها style رو انتخاب کرد

از تو حلق آرشیو تاپیکو کشیدم بیرون:biggrin1:
میگم تا حالا انیمیشن های DMC رو دیدین من یکی شو دانلود کردم انیمیشن هاش همونطوری که باید باشه هست یعنی سبک ژاپنی خون وخون ریزی.اما این چپتری که من دیدم زبونش ژاپنی بود:( تو این عکسها که باهاش بود زبونش انگلیسیه ولی خود انیمه...
این لینکشه
http://www.mininova.org/tor/733415
اگر ژاپنی بلدین ببینین/:) ولی خوب توی همین سایت های تورنت یه سرچی بزنید انگلیسیشو پیدا میکنید.

موفق باشید.

ملت DMC فن كجايين ؟؟؟ تاپيك 3 ماه و 4 روز پست نخورده ...

من كه اشتباه نمي كنم ؟ تاريخ آخرين پست اينو نشون ميده !!! :eek::eek::confused::confused:

سورنا ؟؟؟
لادن ؟؟؟
...

از تو حلق آرشیو تاپیکو کشیدم بیرون:biggrin1:
میگم تا حالا انیمیشن های DMC رو دیدین من یکی شو دانلود کردم انیمیشن هاش همونطوری که باید باشه هست یعنی سبک ژاپنی خون وخون ریزی.اما این چپتری که من دیدم زبونش ژاپنی بود:( تو این عکسها که باهاش بود زبونش انگلیسیه ولی خود انیمه...
این لینکشه
http://www.mininova.org/tor/733415
اگر ژاپنی بلدین ببینین/:) ولی خوب توی همین سایت های تورنت یه سرچی بزنید انگلیسیشو پیدا میکنید.

موفق باشید.

ســـــــــروش مي كشمت !!!

چرا من تا حالا اينو نديده بودم ؟؟؟

آقا ما كه رفتيم رو مد دانلود ... من چند تا فايل ديگه هم پيدا كردم كه ميذارم بعدا " . . .

سروش جان ممنون . :love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or