دانته 2 تا می شد ؟ من همچین چیزی ندیدم؟ آهسته کردن زمان هم والا من ندیدم؟ می شه توضیح بدی که اینا چه جوری آزاد می شن چون من تمام تکنیک هاشو تا آخر آپگرید کردم!!!
دانته دو تا نمیشه تو بازی یه باسی بود که سایه دانته بود حرکاتشو تقلید می کرد اینو که شکست می دادی یه استایل می داد که سایه دانتم همراهش می جنگید که فک کنم اسمش Doppelganger بود و بعد اون مبارزه به استایلا اضافه می شد
کدوم باس من درست یادم نیست باسش مخفی بود ؟!!! یعنی همینجوری تو بازی باهاش مبارزه نمی کردی ؟
مثل اینکه میشه به صورت real time هم زمان style رو تو بازی عوض کرد دیگه لازم نیست از اول مرحله یا دم اون مجسمه ها style رو انتخاب کردتو همین عکسه به اون حروف دقت کردین؟ کنار نوار سلامتی دانته حروف S.I.R.G نوشته اون بالا هم تا اونجایی که من تونستم بخونم نوشته GUN SLINGER منظورشون چیه؟:confused:
از تو حلق آرشیو تاپیکو کشیدم بیرون:biggrin1:
میگم تا حالا انیمیشن های DMC رو دیدین من یکی شو دانلود کردم انیمیشن هاش همونطوری که باید باشه هست یعنی سبک ژاپنی خون وخون ریزی.اما این چپتری که من دیدم زبونش ژاپنی بود تو این عکسها که باهاش بود زبونش انگلیسیه ولی خود انیمه...
این لینکشه
http://www.mininova.org/tor/733415
اگر ژاپنی بلدین ببینین ولی خوب توی همین سایت های تورنت یه سرچی بزنید انگلیسیشو پیدا میکنید.
موفق باشید.