بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
واسه آپگریده دیگه.
آپگرید چی آخه؟! بالاخره یه استفاده یا باید داشته باشه دیگه! فکر کنم یه ایتم کم یاب باشه که ارزش زیادی از نظر بالا بردن تعداد Orb ها داره! :-o

===========================================
راستی چیزی از انواع اورب های بازی گفته نشده؟ مثل DMC4 دوتا اورب مختلف برای خرید آپگرید و خرید آیتم وجود داره یا مثل بقیه ی بازی های سری همه ی خرید ها با Red orb انجام میشه؟ :دی

سلام بچه ها من خیلی وقته پست ها رو می خونم اما تازه عضو شدم !:d بنابر این منم به عنوان یه devil فن (و دوستدار ورجیل:d) بپذیرید
به به خوش اومدی دوست عزیز :دی هوادارای ورجیل در قلب ما جا دارن :دی
میتونی باهاش کمبو بگیری.
رد ارب مال آیتم هاست
لاست سوئول مال کمبو
نه امیر فکر نکنم اینطوری باشه ، توی تصویری که از Lost Soul منتشر شده ، نوشته که به Bonus پایان مرحله اضافه میکنه ، فکر کنم اون سفیده برای آپگرید کردن سلاح ها و کمبوها باشه و Red Orb هم برای آیتم ها

thanks دوست عزیز;) راستی یه سوال داشتم ! همگی مطمئنید نرو پسر ورجیله؟
آخه به ورجیل با اون ابهتش نمی خوره بچه داشته باشه ! :d
باز دانته چرا ولی ورجیل نه !8-|

thanks دوست عزیز;) راستی یه سوال داشتم ! همگی مطمئنید نرو پسر ورجیله؟
آخه به ورجیل با اون ابهتش نمی خوره بچه داشته باشه ! :d
باز دانته چرا ولی ورجیل نه !8-|

خواهش
والا این چیزیه که یکی از سازنده های بازی گفته :دی شاید توی DmC نشون دادن دقیقا نرو کیه ( البته اگه توی دنیای DmC نرویی وجود داشته باشه :دی )

خواهش
والا این چیزیه که یکی از سازنده های بازی گفته :دی شاید توی DmC نشون دادن دقیقا نرو کیه ( البته اگه توی دنیای DmC نرویی وجود داشته باشه :دی )
به شخصه امیدوارم وجود نداشته باشه
حضور نیرو داستان رو بهم میریزه
نیرو که نیست نروئه
biggrin1.gif

تلفظش به انگلیسی و با لهجه ی بریتانیایی میشه نیرو، دوستان به فارسی میگن نرو!

آخرین ویرایش:
نه امیر فکر نکنم اینطوری باشه ، توی تصویری که از Lost Soul منتشر شده ، نوشته که به Bonus پایان مرحله اضافه میکنه ، فکر کنم اون سفیده برای آپگرید کردن سلاح ها و کمبوها باشه و Red Orb هم برای آیتم ها
نمیدونم والا
توی دویل 4 که بازی میکردیم لاست سوئول ها مال آپگرید بودن و رد ارب ها مال آیتم ها.امتیاز پایانی رو میخوایم چه غلطی باهاش کنیم؟!؟!؟!؟!؟:d

نمیدونم والا
توی دویل 4 که بازی میکردیم لاست سوئول ها مال آپگرید بودن و رد ارب ها مال آیتم ها.امتیاز پایانی رو میخوایم چه غلطی باهاش کنیم؟!؟!؟!؟!؟:d
باهاش کل کل میکنیم :دی
شاید بازی اومد با دوستان رقابت کنیم از آخر مرحله ها اسکرین شات بذاریم ببینیم امتیاز کی بیشتر میشه :دی
(واقعا اگه همچین کاری بکنیم عالی میشه)
-DMC بازان به یاری سرختان نیازمندیم :دی

آخرین ویرایش:
تلفظ درستش نیرو هست. تو بازی شونصد بار میگن

{ن ی ر و }:p
درست گفتم...:d
=========================
اسم نیرو امد یاد بازو قدرتندش افتادم که باحاش حال دانته رو گرفته;).....راستی تو این DMCجدید شنیدم قدرتی شبیه قدرت بازوی نیرو در شمشیر دانته است....درست شنیدم؟:-/

اسم نیرو امد یاد بازو قدرتندش افتادم که باحاش حال دانته رو گرفته;).....

کی Nero ؟ مال این حرفا نیست! :دی نخ لباس دانته هم نمی شه این بشر! :دی

راستی تو این DMCجدید شنیدم قدرتی شبیه قدرت بازوی نیرو در شمشیر دانته است....درست شنیدم؟

نه ولی یه اسلحه داس مانند داره که می تونه دشمنا رو به طرف خودش بکشه......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or