بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خوب ما هم با کمی تاخیر به تاپیک بازگشتیم :دی
برای اینکه پستمان اسپم مشود :دی این یه هدیه از ما به شما::دی
مرتضی>مصطفی>مجتبی :دی با اینها اشنایی داره :دی

73525686606745476040.jpg
55611124389880892285.jpg
48773140338642205653.jpg
13237769033482530428.jpg
90930002725110781333.jpg
32632602092460578297.jpg
33124068815194193699.jpg
53382297032192876265.jpg
35858191844154964244.jpg

92167851352990384129.jpg

13442487922160993963.jpg

25428482171582437807.jpg

87542186572568362536.jpg

49890660081187319728.jpg

66340921857519185227.jpg

90934437593063905910.jpg
امضاتو کش رفتم. کلا لوگوی DMC 2 و 3 عالی طراحی شدن

با این که از DmC خوشم میاد اما بازم هیچی devil may cry 3 نمیشه =(( عکس های این دوستمون کلی خاطره برامون زنده کرد! راستی من دوس دارم نیرو تو DmC باشه اما..... نه مثل آدم حسابیا ! مثل یه بچه ی چند روزه!!!!!!!!!:))

با سلام به دوستان دویلی نه اویلی :d

بچه ها و مخصوصا داداش علی دانته{ویرجیل}:| یک سوال داشتم حالا هنوز بازی نیومده میخواستم بحس کنیم داستان میخواد چطوری تموم بشود {پایان ناراحت کننده احتمال داره داشته باشه یا پایان خوب و یا بی مفهوم = یعنی خودمون حدس بزنیم چی میشه } که از گزینه ی آخر متنفرم ولی فکر کنم آخر بازی جنگ بین دانته و ویرجیل هست !!!

دوستان شما چی فکر میکنید ؟؟

بچه ها و مخصوصا داداش علی دانته{ویرجیل}:| یک سوال داشتم حالا هنوز بازی نیومده میخواستم بحس کنیم داستان میخواد چطوری تموم بشود {پایان ناراحت کننده احتمال داره داشته باشه یا پایان خوب و یا بی مفهوم = یعنی خودمون حدس بزنیم چی میشه } که از گزینه ی آخر متنفرم ولی فکر کنم آخر بازی جنگ بین دانته و ویرجیل هست !!!

من که فکر میکنم پایان بازی غم انگیز باشه البته شایدم نباشه ! اما اگه بخوان توضیح بدن که چرا داداشا باهم تو DMC3 جنگ دارن (که نمیخوان:d) باید پایان بازی یه جورایی جنگ داداشا و صد البته برد داداش بزرگتر باشه!:d

من هم قبلا همین حرف شما رو گفتم......یک پایان و یک جنگ زیبا بین ورجیل و دانته هما نند شماره 3....:d

---------- نوشته در 06:45 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:45 PM ارسال شده بود ----------

من که میگم ورجیل و دانته با هم ازدواج میکنن :دی
Vergil_and_Dante_by_Son_of_Sparda_Vergi.jpg

:-o:-o:-o..........

احسان خدا بگم چکارت کنه :دی خواهشا پای این بحث ها رو باز نکن به تاپیک که حالم از این آرتورک ها بهم میخوره :-&

به نظر منم پایان غم انگیزی داریم ، جدایی دو برادر رو پیشبینی میکنم :دی

من دوباره نبودم و صحبت نیرو باز شد:d خوب بذاریین یه روزی که من بودم ببحثین:))
تلفظ درستش نیرو هست. تو بازی شونصد بار میگن
با تلفظ رو رو گوگل بزنید میگه نیرو نمیگه نرو:d

{ن ی ر و }:p
درست گفتم...:d
=========================
اسم نیرو امد یاد بازو قدرتندش افتادم که باحاش حال دانته رو گرفته;).....راستی تو این DMCجدید شنیدم قدرتی شبیه قدرت بازوی نیرو در شمشیر دانته است....درست شنیدم؟:-/
دانته به رو خودش نموورد اما خداییش وقتی نیرو رو میدید یادش به فک و فامیلش میوفتاد از طرف دیگه حالش یکم گرفته شد چون هیچوقت فکر نمیکرد بازی بازی کتک بخوره برا هن دفه بعد جدی تر شد که اونجا هم بسکه نفس نفس میزد داشت میمرد:d
کی Nero ؟ مال این حرفا نیست! :biggrin1: نخ لباس دانته هم نمی شه این بشر! :biggrin1:

نه ولی یه اسلحه داس مانند داره که می تونه دشمنا رو به طرف خودش بکشه......

مرتضی اصن وضی دلت میاد:d نیرو کوچولو را بهش بد بگی س داتته بشه درسته میشه:d
به شخصه امیدوارم وجود نداشته باشه
حضور نیرو داستان رو بهم میریزه

تلفظش به انگلیسی و با لهجه ی بریتانیایی میشه نیرو، دوستان به فارسی میگن نرو!
برخلاف اتوسا خانم(!) به شخصه ارزو میکنم میرو تو این سری حضور داشته :dباشه چون مطمئنم نرو که این سری نه که نینی وگولیه:d اما سری های بعد خیلی بهتر از نسخه چهارمش میشد:d

---------- نوشته در 11:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:04 PM ارسال شده بود ----------

احساس خجالت بکش:dهمجنس بازی زشته عیبه:d

اما نمدونم چرا روسی ها (هنزندان روسی) چقدر به هم جنس بازی علاقه دارن؟؟

من فکر می کنم در پایان بازی معلوم میشه چرا این دو برادر با هم سر جنگ دارن و دلیل اصلی اختلافشون مشخص میشه.

احسان ؟! /:) من یه بار یه همچین آرت ورکی دیدم چهار ستون بدنم لرزید سه روز تو کمای ذهنی فرو رفته بودم! :دی

مرتضی اصن وضی دلت میاد:d نیرو کوچولو را بهش بد بگی س داتته بشه درسته میشه:d

:دی مزاح بود! :دی
همچنان دانته را بسیار بیشتر از نرو دوست داریم! :دی

:دی مزاح بود! :دی
همچنان دانته را بسیار بیشتر از نرو دوست داریم! :دی
بله میدونیم:d

آرمین دوباره شروع کردی پشت سر دانته حرف زدن ؟ :biggrin1: اون تو سریی که توی نسخه چهار به نیرو زدیم کافی نبود ؟ :biggrin1:
علی دوباره شروع کردی به طرفداری دانته و تو سری زدن نیرو بیچاره:d اصن وضی نیرو کجاش تو سری خور بود؟:d (شوخی)

علی دوباره شروع کردی به طرفداری دانته و تو سری زدن نیرو بیچاره:d اصن وضی نیرو کجاش تو سری خور بود؟:d (شوخی)
خب راست میگه علی ندیدی تو مبارزه دومشون وقتی تموم میشه نیرو به دانته حمله میکنه و دانته جا خالی میده یکی میذاره تو سر نیرو چپ میکنه=)) بعدش شمشیر رو میذاره زیر گردنش و میگه جمع کن برادر من مال این حرفا نیستی:d

پ.ن: آرمین وقت کردی از نیرو بپرس تو که جوجه ای بیش نیستی غلط میکنی تو اون سن عاشق میشی! خجالت نمیکشی؟
yahoo_4.gif

همچنان دانته را بسیار بیشتر از نرو دوست داریم!
biggrin1.gif
همچنان ورجیل در لوزالمعده ما جا دارد>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or