امضاتو کش رفتم. کلا لوگوی DMC 2 و 3 عالی طراحی شدنخوب ما هم با کمی تاخیر به تاپیک بازگشتیم
برای اینکه پستمان اسپم مشود این یه هدیه از ما به شما:
مرتضی>مصطفی>مجتبی با اینها اشنایی داره
امضاتو کش رفتم. کلا لوگوی DMC 2 و 3 عالی طراحی شدنخوب ما هم با کمی تاخیر به تاپیک بازگشتیم
برای اینکه پستمان اسپم مشود این یه هدیه از ما به شما:
مرتضی>مصطفی>مجتبی با اینها اشنایی داره
با سلام به دوستان دویلی نه اویلی :d
بچه ها و مخصوصا داداش علی دانته{ویرجیل} یک سوال داشتم حالا هنوز بازی نیومده میخواستم بحس کنیم داستان میخواد چطوری تموم بشود {پایان ناراحت کننده احتمال داره داشته باشه یا پایان خوب و یا بی مفهوم = یعنی خودمون حدس بزنیم چی میشه } که از گزینه ی آخر متنفرم ولی فکر کنم آخر بازی جنگ بین دانته و ویرجیل هست !!!
دوستان شما چی فکر میکنید ؟؟
DEFAQ IS THIS?!من که میگم ورجیل و دانته با هم ازدواج میکنن
بچه ها و مخصوصا داداش علی دانته{ویرجیل} یک سوال داشتم حالا هنوز بازی نیومده میخواستم بحس کنیم داستان میخواد چطوری تموم بشود {پایان ناراحت کننده احتمال داره داشته باشه یا پایان خوب و یا بی مفهوم = یعنی خودمون حدس بزنیم چی میشه } که از گزینه ی آخر متنفرم ولی فکر کنم آخر بازی جنگ بین دانته و ویرجیل هست !!!
من که میگم ورجیل و دانته با هم ازدواج میکنن
با تلفظ رو رو گوگل بزنید میگه نیرو نمیگه نرو:dتلفظ درستش نیرو هست. تو بازی شونصد بار میگن
دانته به رو خودش نموورد اما خداییش وقتی نیرو رو میدید یادش به فک و فامیلش میوفتاد از طرف دیگه حالش یکم گرفته شد چون هیچوقت فکر نمیکرد بازی بازی کتک بخوره برا هن دفه بعد جدی تر شد که اونجا هم بسکه نفس نفس میزد داشت میمرد:d{ن ی ر و }
درست گفتم...:d
=========================
اسم نیرو امد یاد بازو قدرتندش افتادم که باحاش حال دانته رو گرفته.....راستی تو این DMCجدید شنیدم قدرتی شبیه قدرت بازوی نیرو در شمشیر دانته است....درست شنیدم؟
کی Nero ؟ مال این حرفا نیست! :biggrin1: نخ لباس دانته هم نمی شه این بشر! :biggrin1:
نه ولی یه اسلحه داس مانند داره که می تونه دشمنا رو به طرف خودش بکشه......
برخلاف اتوسا خانم(!) به شخصه ارزو میکنم میرو تو این سری حضور داشته :dباشه چون مطمئنم نرو که این سری نه که نینی وگولیه:d اما سری های بعد خیلی بهتر از نسخه چهارمش میشد:dبه شخصه امیدوارم وجود نداشته باشه
حضور نیرو داستان رو بهم میریزه
تلفظش به انگلیسی و با لهجه ی بریتانیایی میشه نیرو، دوستان به فارسی میگن نرو!
احساس خجالت بکش:dهمجنس بازی زشته عیبه:dمن که میگم ورجیل و دانته با هم ازدواج میکنن
من که میگم ورجیل و دانته با هم ازدواج میکنن
مرتضی اصن وضی دلت میاد:d نیرو کوچولو را بهش بد بگی س داتته بشه درسته میشه:d
بله میدونیم:dمزاح بود!
همچنان دانته را بسیار بیشتر از نرو دوست داریم!
علی دوباره شروع کردی به طرفداری دانته و تو سری زدن نیرو بیچاره:d اصن وضی نیرو کجاش تو سری خور بود؟:d (شوخی)آرمین دوباره شروع کردی پشت سر دانته حرف زدن ؟ :biggrin1: اون تو سریی که توی نسخه چهار به نیرو زدیم کافی نبود ؟ :biggrin1:
خب راست میگه علی ندیدی تو مبارزه دومشون وقتی تموم میشه نیرو به دانته حمله میکنه و دانته جا خالی میده یکی میذاره تو سر نیرو چپ میکنه بعدش شمشیر رو میذاره زیر گردنش و میگه جمع کن برادر من مال این حرفا نیستی:dعلی دوباره شروع کردی به طرفداری دانته و تو سری زدن نیرو بیچاره:d اصن وضی نیرو کجاش تو سری خور بود؟:d (شوخی)
همچنان ورجیل در لوزالمعده ما جا دارد>:d<همچنان دانته را بسیار بیشتر از نرو دوست داریم!