چرا کریتوس کچله؟ شوخی کردم!
دلیل برون بازی ای ایش (!) رو بخوای اینه که اون زمانی که استاد کامیا داشت دانته رو طراحی می کرد، چون طرفدار یکی از شخصیت های یکی از مانگا های ژاپنی بود که موهاش سفید بود، موی دانته رو هم سفید کرد. ورجیل و نرو هم به طبع چون با اسپاردا و دانته رابطه ی فامیلی دارن، موهاشون سفیده. دلیل درون بازی ایش رو من اطلاع چندانی ندارم، تاحالا هم چیزی نشنیدم در موردش. اگه کسی از دوستان می دونه بگه!
چرا کریتوس کچله؟ شوخی کردم!
دلیل برون بازی ای ایش (!) رو بخوای اینه که اون زمانی که استاد کامیا داشت دانته رو طراحی می کرد، چون طرفدار یکی از شخصیت های یکی از مانگا های ژاپنی بود که موهاش سفید بود، موی دانته رو هم سفید کرد. ورجیل و نرو هم به طبع چون با اسپاردا و دانته رابطه ی فامیلی دارن، موهاشون سفیده. دلیل درون بازی ایش رو من اطلاع چندانی ندارم، تاحالا هم چیزی نشنیدم در موردش. اگه کسی از دوستان می دونه بگه!
خوب اره یکی از دلایلش همینه و دلیل دیگرش هماینه که معمولا انسانهایی که قدرت خاصی (مثل قدرت شیطانی) دارن اغلبشون موهاشون سفیده از طرف دیگه همونطور که گفتید سلیقه کامیا هم تو این مورد تاثیر داره و یه مورد دیگه هم اینه که اسپاردا شیطان با یه انسان ازدواج کرده (البته منظورم نسخه های قبلیه)و انطور که من میدونستم(نمیدونم راست یا دروغ) اسپاردا به فرم انسانی رنگ موهاش سفید بوده.
ولی اعتقاد ژاپنی ها بیشتر تو چشم است.....اخه تو هر بازی که می سازند شخصیت منفی باید رنگ مو هاش سفید باش نمونش هم همین سفیرث در فاینال فانتزی که موهای بلند وسفیدی داشت......کلا باید شخصیت منفی یک فرقی بکنه که ژاپنی ها فقط رنگ مو رو برای این تفاوت بکار می گیرند.
ولی اعتقاد ژاپنی ها بیشتر تو چشم است.....اخه تو هر بازی که می سازند شخصیت منفی باید رنگ مو هاش سفید باش نمونش هم همین سفیرث در فاینال فانتزی که موهای بلند وسفیدی داشت......کلا باید شخصیت منفی یک فرقی بکنه که ژاپنی ها فقط رنگ مو رو برای این تفاوت بکار می گیرند.
بچه ها یک چیزی کشف کردم داشتم سایلنت هیل 3 بازی میکردم توی اولین مرحله از قسمتی که وارد SILENT HILL TOWN میشویم وقتی رفتم تو بیمارستان آخرین در , در روبروییش توش یک کتاب بود نوشته بود ساختمان پشت ساختمان بیمارستان یک یتیم خونه بوده {ظاهری} ولی اونجا بچه هارو مغزشویی میکردن و به اون ها عقایدی تحمیل میکردن {کاری که ورجیل داره با دانته میکند } که اسم این یتیم خونه ظاهری HOPE HOUSE {بازم کاری که ورجیل میکند SAVE{HOPE} THE WORLD }هست که به THE ORDER ساکنین سایلنت هیل میشناسنشون !
The Cult Religion That Operates "Hope House" Is Known By The Locals Simply As "The Order
خوب حال کردید ؟
نگید ربطی به تاپیک نداشت خداوکیلی داشت :d
خواهشا پاک نکنید مردم تا نوشتمش l-)
با یک سری محاسبات نتیجه میگیریم ورجیل داره دانته رو گول میزند !!
بچه ها یک چیزی کشف کردم داشتم سایلنت هیل 3 بازی میکردم توی اولین مرحله از قسمتی که وارد SILENT HILL TOWN میشویم وقتی رفتم تو بیمارستان آخرین در , در روبروییش توش یک کتاب بود نوشته بود ساختمان پشت ساختمان بیمارستان یک یتیم خونه بوده {ظاهری} ولی اونجا بچه هارو مغزشویی میکردن و به اون ها عقایدی تحمیل میکردن {کاری که ورجیل داره با دانته میکند } که اسم این یتیم خونه ظاهری HOPE HOUSE {بازم کاری که ورجیل میکند SAVE{HOPE} THE WORLD }هست که به THE ORDER ساکنین سایلنت هیل میشناسنشون !
The Cult Religion That Operates "Hope House" Is Known By The Locals Simply As "The Order
خوب حال کردید ؟
خوب حال کردید ؟
بردیا خب معلومه ورجیل می خواد دانته رو گول بزنه! اگر هم نزنه یه نقشه ی دیگه داره! لازم نبود Silent Hill رو به DMC ربط بدی حالا! :-* این The Order هم همه جا هست. تو DMC4 خودمون هم The Order of The Sword داشتیم!
خوب حال کردید ؟
البته من نفهمیدم چطور نتیجه گرفتی این وسط ورجیل شخصیت منفیه کم کم دارم فکر میکنم برم ورجیل فن بشم همه هوادار دانته اند ، هیچکی ورجیل رو دوست نداره باو هرچی باشه پسر ارشد اسپارداست ، دیگه این همه طرف دانته رو نگیرید
خوب ببخشید شما کسی هستی که خارج از قانون رو طرفداری میکنیند مگه هر بازی نباید تو تاپیک خوش مطرح شود جزو قوانین هست حتی میتونم به مدیران گزارش بدم{شوخی} :d تازه دوست عزیز من نمیخوام با کسی درگیر و بن شوم ولی کار ایشون که بازی سایلنت هیل که هیچ ربطی نداره به این تاپیک رو وسط میکشن !! لطفا پاکش کنید !! {کلا شوخی} ولی جدی بخواهیم درنظر بگیریم کارشون اشتباه بود و نباید این پست رو میگذاشتن بنظر من !
خوب ببخشید شما کسی هستی که خارج از قانون رو طرفداری میکنیند مگه هر بازی نباید تو تاپیک خوش مطرح شود جزو قوانین هست حتی میتونم به مدیران گزارش بدم{شوخی} :d تازه دوست عزیز من نمیخوام با کسی درگیر و بن شوم ولی کار ایشون که بازی سایلنت هیل که هیچ ربطی نداره به این تاپیک رو وسط میکشن !! لطفا پاکش کنید !! {کلا شوخی} ولی جدی بخواهیم درنظر بگیریم کارشون اشتباه بود و نباید این پست رو میگذاشتن بنظر من !
دیموس جان اینجا تاپیک کلی سری Devil May Cry ـه و فقط مخصوص یه نسخه از اون نیست برای همین توی این تاپیک در مورد موضوعات مختلفی بحث میکنیم که بعضی از اونها میتونه اشارات سری DMC به بازی ها ، کتب ، فیلم ها و کلا آثار دیگه باشه
مثلا چندین صفحه قبل در مورد اسم بارباس ( شیطونی جدید که از باس های DmC است ) بحث کردیم ، اونجا هم به اشاراتی که به اسم Barbas در کتب و فرهنگ مختلف شده بود گریزی زدیم ، اینجا هم بردیا عزیز اومده در مورد The Order و بعضی اشاراتی که توی سایلنت هیل از گروهی به اسم Order شده صحبت میکنه ( شاید در کل اصلا NT از سایلنت هیل هیچ الهامی نگرفته باشه ولی همین شباهاتی که بردیا جان توی سایلنت هیل پیدا کرده مثل یتیم خونه ها ، امید دادن به مردم ، خیلی به DmC شبیه هست و میشه در موردشون بحث کرد )
مثلا من توی پست قبلیم یادم رفت این رو بگم ولی مرتضی به The Order Of The Sword که در DMC4 بود هم اشاره داشت ، به نظرم خیلی جالبه که اینجا هم گروهی به اسم The Order داریم که ادعا میکنه ( تا جایی که ما میدونیم ، هنوز از نیت هاشون کاملا مطمئن نیستیم ) میخواد دنیا رو نجات بده ! خیلی جالب میشه اگه توی این نسخه ورجیل واقعا اینکار رو انجام بده و بعد از اون اینبار بجای Sparda مردم Vergil رو بپرستند ( دیگه مطمئنم دارم ورجیل فن میشم )
بردیا خب معلومه ورجیل می خواد دانته رو گول بزنه! اگر هم نزنه یه نقشه ی دیگه داره! لازم نبود Silent Hill رو به DMC ربط بدی حالا! :biggrin1: :-* این The Order هم همه جا هست. تو DMC4 خودمون هم The Order of The Sword داشتیم! :biggrin1:
سلام داداش خوبی ! من هم میگم میخواد ویرجیل گول بزنه دانته رو ولی مهمتر از این ها داداش علی دانته طرفدار ویرجیل شده دو آتیشه نمیدونم چرا ؟ و در مورد اون گروه هم خواستم بگم بالاخره یکم ربط رو دارن دیگه ! :d
مگه مدیر صاحب راحت میگی کی پستشو پاک کنه کی پستشو پاک نکنه :d
ممنون داداش نیرو بابت حمایت بنم نکنن :-o ولی داداش نیرو خدایی یکم ربط داشت دیگه نه ؟؟ :d اصلا این بازی ها قبل از این نسل بهم ربط زیاد داشتن : DMC = SH = RE
ردیا جان اطلاعات قشنگی بود ، خسته نباشی
البته من نفهمیدم چطور نتیجه گرفتی این وسط ورجیل شخصیت منفیه :biggrin1: کم کم دارم فکر میکنم برم ورجیل فن بشم :biggrin1: همه هوادار دانته اند ، هیچکی ورجیل رو دوست نداره باو هرچی باشه پسر ارشد اسپارداست ، دیگه این همه طرف دانته رو نگیرید :biggrin1:
ممنون داداش علی دانته {ورجیل)x} ولی داداش علی قدیمی {طرفدار دانته} کجایی که ببینی نفست طرفدار ویرجیل شده ! خودمم این جملم رو نفهمیدم داداش علی خوب خدایی قبلا هم بهتون گفتم آخه اگر هم خوب باشه نمیاد بگه برادرم سلاح است و من پیش بینی شمارو قبول دارم که شاید ورجیل اینطوری باشه : 10 نفر بمیرن 1000000000 نجات پیدا کنن ولی نه دیگه برادرش رو قربانی کنه حتما کاسه ایی زیر نیم کاسه است داداش علی برا اسمت هم شده فن ویرجیل نشو آواتار و امضات خوب همه چی رو توضیح میده
@علی دانته{ورجیل}
ممنون برای دوستمون توضیح دادین تا مشکلی پیش نیاد
@ دیموس
دیموس جان من قصدم فقط بحث های باحال و البته سالم هست خوشحال میشم شما هم شرکت کنید شاید سوءتفاهم شده باشه من یک مقاله دارم در مورد تشابه DMC & SH & RE که ترجمه نشده است تا فردا شاید براتون بگذارم تا بحث خوب بکنیم