بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خداییش Rebellion حرف نداشت... من عاشق Stingerش بودم...
یکی دیگه از دلایل دوست داشتنم اینه که این شمشیر، هدیه ای بود از طرف KING Sparda ... این خودش کلی می ارزه...
علی محمد، اون ضربه ی Crazy Dance کدوم بود...؟ من اصلاً یادم نمیاد...؟
اگه این Collection بیاد، دیگه از این مشکلات نداریم...
;)
ای بابا چطور فن به این باحالی رو یادت نیست؟:d
همونی که دانته rebellion رو تو زمین میکرد بعد با دو تا دستاش اونو میگرفت و میچرخید و با پا دشمناشو میزد.

---------- نوشته در 08:05 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:02 PM ارسال شده بود ----------

سلام بر بچه ها:d دلم واسه همتون یخده شده بود....;)
خوب سر حرف سلاح ها شد.
فقط Rebellion......... Rebellion.......... Rebellion
یادش بخیر یه زمانی با همین دانته و ربلیون چقده میتازوندیم!!! خداییش من سلاحی قوی تر از این سلاح تو کل بازی ندیده بودم
یاماتو هم که اصن حرف نداره!!! شمشیری سبک و سریع........بنظرم بهتر از این دو شمشیر رو دیگه نمیتونی پیدا کنی.
اره باهات موافقم ارمین جان.
البته یکی از دلایلی هم که خیلی این سلاح پر طرفداره ساده بودن کار باهاش هست.

ای بابا چطور فن به این باحالی رو یادت نیست؟:d
همونی که دانته rebellion رو تو زمین میکرد بعد با دو تا دستاش اونو میگرفت و میچرخید و با پا دشمناشو میزد.
هِین...؟ یه اعترافی بکنم...؟ بازم یادم نیومد.
فکر کنم اصلاً اینو نخریده بودم یا آزاد نکرده بودم یا نزده بودم یا حالا هرچی...
:p
عجیب منتظر این Collection هستم....

شما چه خبرته؟
ایشون فقط میخواستن اشتباهتون رو متذکر بشن.
شما فعلا داری غوغا به پا میکنی.
ما باید تحمل قبول اشتباهاتمون رو داشته باشیم.
یادم نمیاد با شما حرف زده باشم
چیزی به که بهتون مربوط نیست درش دخالت نکنین

یادم نمیاد با شما حرف زده باشم
چیزی به که بهتون مربوط نیست درش دخالت نکنین
اوه اوه واقعا عصبانی هستیا :-o
منم یادم نمیاد که گفته باشم با شما حرف زدم.:d
شما لطفا اول برو به خودت بیا بعد با هم صحبت میکنیم شما حالت عادی نداری مثل اینکه.
من با توجه به اینکه شما داشتی الکی اشوب به پا میکردی وظیفه خودم میدونستم تا بیام این رو به شما بگم.
راستی در نوشته خودتون یک چیزی به نام ادب رو رعایت کنید.

اقا/خانم اجازه؟!!!!!
این devil arm تا اونجایی که یادمه اسم قسمت اسلحه ها بود اصلا اسلحه نبود که, بخش اسلحه ها تو شماره ی سه بازی بودdevi arm .
البته بازم میجگم که تا جایی که اطلاع دارم اخه من فقط شماره سه این بازیو بازی کردم!!!!!

اوه اوه واقعا عصبانی هستیا :-o
منم یادم نمیاد که گفته باشم با شما حرف زدم.:d
شما لطفا اول برو به خودت بیا بعد با هم صحبت میکنیم شما حالت عادی نداری مثل اینکه.
من با توجه به اینکه شما داشتی الکی اشوب به پا میکردی وظیفه خودم میدونستم تا بیام این رو به شما بگم.
راستی در نوشته خودتون یک چیزی به نام ادب رو رعایت کن.
فکر نمی کنم توی پیامم بی ادبی کرده باشم
در مورد بازی و اسلحه هایی هم که توش هست اون موقع که شما نمی فهمیدین گیم چیه من داشتم بازی می کردم و در مورد گیم می نوشتم
آشوب من راه نینداختم اون آقایی که به قول خودش خیلی محترم و با ادبه راه انداخت با ایراد گرفتن های بی خودی
خیلی هم حالتم عادی و خوبه ، و نیازی هم نیست اصلا بخوام با امثال شماها گفتگو کنم
سرتون به کاره خودتون باشه

اقا/خانم اجازه؟!!!!!
این devil arm تا اونجایی که یادمه اسم قسمت اسلحه ها بود اصلا اسلحه نبود که, بخش اسلحه ها تو شماره ی سه بازی بودdevi arm .
البته بازم میجگم که تا جایی که اطلاع دارم اخه من فقط شماره سه این بازیو بازی کردم!!!!!
خب اگه شما 4 رو بازی میکردی این رو نمیگفتی عزیزم.:d
در 4 شخصیت نرو یکی از دست هاش شیطانی هستش که یکی از سلاح های اون هم هست.به این خاطر به اون میگن devil arm.
اینم چند عکس زیبا از این سلاح زیبا:d
http://up.vatandownload.com/images/b6a9ay6dvq9hql7vpc.jpg
http://up.vatandownload.com/images/fglt5jjdxndov7hiviu.png
http://up.vatandownload.com/images/4fruzgvyenx6z174ej8c.jpg
http://up.vatandownload.com/images/0wr7hzodqjgzf84c6qyn.jpg

---------- نوشته در 08:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:51 PM ارسال شده بود ----------

فکر نمی کنم توی پیامم بی ادبی کرده باشم
در مورد بازی و اسلحه هایی هم که توش هست اون موقع که شما نمی فهمیدین گیم چیه من داشتم بازی می کردم و در مورد گیم می نوشتم
آشوب من راه نینداختم اون آقایی که به قول خودش خیلی محترم و با ادبه راه انداخت با ایراد گرفتن های بی خودی
خیلی هم حالتم عادی و خوبه ، و نیازی هم نیست اصلا بخوام با امثال شماها گفتگو کنم
سرتون به کاره خودتون باشه
منظور من تند حرف زدن شما بود.
من کی گفتم شما هیچ چیز از این بازی نمیدونی؟:-o
من فقط میخواستم شما بدونی که ایشون قصد بی احترامی نداشتن.منم نداشتم من فقط میگم یک اشتباه کوچیک کردی دیگه این همه حرف نداره که.
باور کن من و LEON جان فقط قصدمون اینه که اشتباهات شما رو بهتون متذکر بشیم و باعث بشه کیفیت پست هایی که در مورد سلاح ها میدید کیفیتش بهتر میشه.
من اصلا قصد جسارت ندارم ولی شما از حرف های من طور دیگری برداشت میکنید.

منظور من تند حرف زدن شما بود.
من کی گفتم شما هیچ چیز از این بازی نمیدونی؟:-o
من فقط میخواستم شما بدونی که ایشون قصد بی احترامی نداشتن.منم نداشتم من فقط میگم یک اشتباه کوچیک کردی دیگه این همه حرف نداره که.
باور کن من و LEON جان فقط قصدمون اینه که اشتباهات شما رو بهتون متذکر بشیم و باعث بشه کیفیت پست هایی که در مورد سلاح ها میدید کیفیتش بهتر میشه.
من اصلا قصد جسارت ندارم ولی شما از حرف های من طور دیگری برداشت میکنید.
دوست عزیزه من
من متوجه قصد شما هستم اما خواهش می کنم وکیل وصی ایشون نشین ، خودش ماشالاه دو متر زبون داره می تونه بیاد جواب بده
من از شما هم معذرت می خوام که لحنم تند شد اما خواهشا از ایشون جانب داری نکنین

---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

خب میریم سراغ چهارمین سلاح مورد علاقه ی من
یعنی به ترتیب این جوری میشه :
Yamato
Rebellion
Cerberus
و...................
Nevan
"Alright. I'll help you. Your father was a handsome devil, but you're no slouch yourself."

Nevan یک ابزار شیطانی ، شبیه به electro guitar هست ، چیزی که در devil may cry 3 شاهدش بودیم .دانته این ابزار شیطانی یا بقولی devil arm رو بعد از مبارزه با جادوگر صاعقه یا Nevan بدست می آورد. Nevan زن جادوگری است که می تواند همزمان صاعقه و دسته ای از خفاشهای خون خوار را کنترل کرده و از همین طریق دشمنش را نابود می کرد. حمله های از نزدیک او فوق العاده خطرناک بودند. بوسه ی مرگ یا death Kiss یکی دیگر از قدرتهای نوان است .از این طریق می تواند روح فرد را از بدنش بیرون بکشد.
با دستیابی به اسلحه ی nevan دانته توانایی تولید صاعقه و کنترل دسته ای خفاشهای را خواهد داشت و همزمان می تواند با کنترل سیمهای الکتریکی گیتار موسیقی دلخواهش را نیز بنوازد !
DA_Nevan.gif

Nevan زن جادوگری است که می تواند همزمان صاعقه و دسته ای از خفاشهای خون خوار را کنترل کرده و از همین طریق دشمنش را نابود می کرد. حمله های از نزدیک او فوق العاده خطرناک بودند. بوسه ی مرگ یا death Kiss یکی دیگر از قدرتهای نوان است .از این طریق می تواند روح فرد را از بدنش بیرون بکشد.
با دستیابی به اسلحه ی nevan دانته توانایی تولید صاعقه و کنترل دسته ای خفاشهای را خواهد داشت و همزمان می تواند با کنترل سیمهای الکتریکی گیتار موسیقی دلخواهش را نیز بنوازد !
مختصر و مفیدش میشه خانوم کلاغه:d
تازه دنبال یکی از بچه های تایپیک هم هس
منکه نمیدونم کیه:d
کسی از دوستان هس که بعداز بدست آوردن این اسلحه بقیه بازی رو با اون تموم کرده باشه؟
من خودم ازین اسلحه خوشم نیومد. چون یک دفعه کنترل دانته از دستم در میرفت:d برا کاری هم که میخواستم کند بود

آخرین ویرایش:
دوست عزیزه من
من متوجه قصد شما هستم اما خواهش می کنم وکیل وصی ایشون نشین ، خودش ماشالاه دو متر زبون داره می تونه بیاد جواب بده
من از شما هم معذرت می خوام که لحنم تند شد اما خواهشا از ایشون جانب داری نکنین

---------- نوشته در 09:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:08 PM ارسال شده بود ----------

خب میریم سراغ چهارمین سلاح مورد علاقه ی من
یعنی به ترتیب این جوری میشه :
Yamato
Rebellion
Cerberus
و...................
Nevan
"Alright. I'll help you. Your father was a handsome devil, but you're no slouch yourself."

Nevan یک ابزار شیطانی ، شبیه به electro guitar هست ، چیزی که در devil may cry 3 شاهدش بودیم .دانته این ابزار شیطانی یا بقولی devil arm رو بعد از مبارزه با جادوگر صاعقه یا Nevan بدست می آورد. Nevan زن جادوگری است که می تواند همزمان صاعقه و دسته ای از خفاشهای خون خوار را کنترل کرده و از همین طریق دشمنش را نابود می کرد. حمله های از نزدیک او فوق العاده خطرناک بودند. بوسه ی مرگ یا death Kiss یکی دیگر از قدرتهای نوان است .از این طریق می تواند روح فرد را از بدنش بیرون بکشد.
DA_Nevan.gif
من از این سلاح چندان خوشم نمیاد.
اصلا شکلشو دوست ندارم .
البته بعضی از فن هاش مثل slash و airslash و feedback خوب بودن.

به به .... آقا آرمین خان Neroیی.... چه عجب رفیق...
کم لطف شدی نسبت به تاپیک و دوستات ها....
;)
عه عه عه..........این حرفا رو نزن:d
دیگه میداشتم میپرپریدم:d
هر روز لحظه شماری میکردم بیام سایت و ببینم بحث تا کجا پیش رفته:d
حرف این سلاح رو نزن که بشدت ازش متنفرم!!:دی
یدفعه بعد مرحله 10 که این سلاح گیرم اومد فن هاشو خریدم و تا اومدم تا ابشاره جلو برم دیگه مردم:d

تازه دنبال یکی از بچه های تایپیک هم هس منکه نمیدونم کیه:d
ها ابوذر نکنه این نفر خودت باشی:دی

هر روز لحظه شماری میکردم بیام سایت و ببینم بحث تا کجا پیش رفته:d

حرف این سلاح رو نزن که بشدت ازش متنفرم!!:دی
یدفعه بعد مرحله 10 که این سلاح گیرم اومد فن هاشو خریدم و تا اومدم تا ابشاره جلو برم دیگه مردم:d

ها ابوذر نکنه این نفر خودت باشی:دی
خوبه که تو مردی!!! وضعیت من بدتر از این حرفا شد:d واقعا انگیزشون از دادن همچین اسلحه ای چی بود؟:-/
....
چی من؟ :-o
من که بدرقم ابرور ریزی کردم.... ولی یکی دیگس برادر;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or