بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
هیچی به اندازه ی ترکیب Rebellion و Ebony & Ivory در حد ابهت دانته نیست :دی
----------
Come on... Break the Traditions
این یه چیز بدیهیه که Rebellion و Ebony & Ivory به همراه Yamato پر طرفدارترین هستن...
اما سنت شکنی همه جا مزه میده... استفاده از سلاح های مختلف دیگه هم یه فاز دیگه میده... البته به غیر از اون Cerberus
yahoo_10.gif
خب سنت شکنی هم گاهی خوبه ولی نه در حدی که جای اصالت رو بگیره به خصوص وقتی بحث مقایسه ـس هیچی جای اونایی که گفتم رو نمیگیره ! :دی کما اینکه توی DmC این اتفاق افتاده ! الان اون سلاح مسخره در حد ربلیون هست ؟

آخرین ویرایش:
اره هیچ چیز سلاح سرد نمیشه.ولی نمیدونستم rebellion این همه پرطرفداره.

واقعا، هیچ چیز سلاح سرد نمیشه
من فکر میکنم مقایسه rebellion و yamato ‌با دیگر اسلحه ها یه مقدار بی عدالتیه ...... شاید چون انتخاب اصلی دو شخصیت اول و مهم بازی این دو سلاح هس، روی انتخاب هم تأثیر بذاره

هیچی به اندازه ی ترکیب Rebellion و Ebony & Ivory در حد ابهت دانته نیست :دی
این یه چیز بدیهیه که Rebellion و Ebony & Ivory به همراه Yamato پر طرفدارترین هستن...
اما سنت شکنی همه جا مزه میده... استفاده از سلاح های مختلف دیگه هم یه فاز دیگه میده... البته به غیر از اون Cerberus
:p

LEON جان بحث با شما مثل اینکه به جایی نمیرسه.#:-s
شما تو هر پستت یه چیزی نسار این cerberus میکنی فقط.)x

WeaponS

یکی از اسلحه های مورد علاقه م تو کل سری و البته از شماره ی 2 به بعد شمشیر افسانه ای دانته با دسته ی سر یک شیطان بود و اون شمشیری نیست جز میراث اسپارد ، ربلیان افسانه ای
Rebellion
--------------
ربلیان شمشیر مخصوص دانته در Devil may cry 2,3,4 و همچنین در سری انیمه های devil may cry هست . دارای قدرت شیطانی و اندکی مجیک و جادوست ، که سالها پیش زمانیکه دانته فقط 8 سال داشته از طرف پدرش به او به ارث رسیده و علاوه بر قدرت افسانه ای وشیطانی آن از نیروی فیزیکی فوق العاده ای نیز برخوردار است. واژه Rebellion به معنای استحکام، سختی و مقاومت یا به عبارتی Resistance از این رو به این شمشیر داده شده که در حقیقت سمبل و نشانه ای از روح محکم و همیشه زنده ی اسپاردا و قدرت شکست ناپذیر او ست. قدرت واقعی شمشیر زمانیکه بیدار می شود که در تماس با خون دانته قرار بگیرد. در devil may cry 3 در صحنه ای که ربلیان در بدن دانته فرو رفته بود مشاهده کردیم که چطور خون دانته و قدرت شیطانی شمشیر با هم یکی شدند و هر دو یکبار و برای همیشه بیدار شدند.
نکته ی مهم در مورد Rebellion : هنوز مشخص نشده که آیا Rebellion نیز برای هدف خاصی مثل یاماتو، برای باز کردن دروازه ی جهنمی ، از اسپاردا برای پسرش به یادگار مانده یا خیر.
Rebellion_4.jpg

بچه ها البته Rebellion یکی دیگه از معانیش
که فکر کنم معنی اصلیش باشه
شورش و طغیان هستش...
که میتونه نشان از سرکش بودن Dante داشته باشه... یا غوغایی که با Rebellion به پا میکنه...
;)

معنای دقیق Resistance رو نمی دونستم ! ممنون که کمک کردین

---------- نوشته در 05:25 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:22 PM ارسال شده بود ----------

البته Resistance به معنای استواری و محکم بودن هست ! من نمی دونم شما معنای غوغا رو از کجا آوردین !!!!!!!

من Resistance رو نگفتم. Resistance معنیش همونیه که برای Rebellion به اشتباه ذکر شده بود...
-----------
تازشم... من نگفتم معنی Rebellion غوغا میشه... منظورم از غوغا ... کاریه که Dante میکنه...
اصطلاحاً میگن: طرف غوغا کرد... کولاک کرد...
-----------

من Resistance رو نگفتم. Resistance معنیش همونیه که برای Rebellion به اشتباه ذکر شده بود...
-----------
تازشم... من نگفتم معنی Rebellion غوغا میشه... منظورم از غوغا ... کاریه که Dante میکنه...
-----------

چیزی که جنابعالی داری می گی یه تفسیر من در آوردی است ! من با استناد با شواهد و مدارک Resistance رو گفتم !

چیزی که جنابعالی داری می گی یه تفسیر من در آوردی است ! من با استناد با شواهد و مدارک Resistance رو گفتم !
من هم نگفتم که معنی Resistance اون چیزی که تو گفتی نیست... گفتم معنی این کلمه یعنی Resistance به اشتباه برای Rebellion به کار برده شده. همین.
این پست شماست:
واژه Rebellion به معنای استحکام، سختی و مقاومت یا به عبارتی Resistance از این رو به این شمشیر داده شده
که من هم سعی کردم طوری که تابلو نشه درستش رو بگم... اینجوری:
بچه ها البته Rebellion یکی دیگه از معانیش متن پنهان:

که فکر کنم معنی اصلیش باشه

شورش و طغیان هستش...
که میتونه نشان از سرکش بودن Dante داشته باشه... یا غوغایی که با Rebellion به پا میکنه...
که شما اشتباه متوجه صحبت من شدی. من داشتم در مورد Rebellion صحبت میکردم که شما فکر کردی دارم راجع به Resistance صحبت می کنم. این هم پست شما:
معنای دقیق Resistance رو نمی دونستم ! ممنون که کمک کردین
بعد به اشتباه فکر کردی که این پست من:
یعنی این که من دارم میگم معنی Rebellion میشه غوغا... که من توی این پستم توضیح دادم:
-----------
-----------
که متاسفانه شما باز هم متوجه نشدی....
و اینو نوشتی:
حالا اگه شما اصرار داری که Rebellion میشه پایداری و مقاومت... بر اساس نوشته ی خودت البته:
واژه Rebellion به معنای استحکام، سختی و مقاومت
من حرفی ندارم. اصراری هم ندارم البته...

من هم نگفتم که معنی Resistance اون چیزی که تو گفتی نیست... گفتم معنی این کلمه یعنی Resistance به اشتباه برای Rebellion به کار برده شده. همین.
این پست شماست:

که من هم سعی کردم طوری که تابلو نشه درستش رو بگم... اینجوری:

که شما اشتباه متوجه صحبت من شدی. من داشتم در مورد Rebellion صحبت میکردم که شما فکر کردی دارم راجع به Resistance صحبت می کنم. این هم پست شما:

بعد به اشتباه فکر کردی که این پست من:

یعنی این که من دارم میگم معنی Rebellion میشه غوغا... که من توی این پستم توضیح دادم:

که متاسفانه شما باز هم متوجه نشدی....
و اینو نوشتی:

حالا اگه شما اصرار داری که Rebellion میشه پایداری و مقاومت... بر اساس نوشته ی خودت البته:

من حرفی ندارم. اصراری هم ندارم البته...

واااااااااااااااای چه خبرته !
فکر نمی کردم اینقدر مسئله ی مهمی باشه
اصن هر چی تو بگی درسته ، راضی شدی ؟!

شما چه خبرته؟
ایشون فقط میخواستن اشتباهتون رو متذکر بشن.
شما فعلا داری غوغا به پا میکنی.
ما باید تحمل قبول اشتباهاتمون رو داشته باشیم.
اما در مورد rebellion:
سلاح فوق العاده ای هست و البته سلاح مورد علاقه ی من بعد از cerberus.
فن های فوق العاده ای داشت که از اونا میشه به million stab و sword piece اشاره کرد و البته فن های عجیب و باحالی مثل crazy dance.:d
اینم چند عکس زیبا از این سلاح زیبا.
http://up.vatandownload.com/images/kugc62tq70dhk0pnkgmj.jpg
http://up.vatandownload.com/images/f0b80cf4w6fe3soyrmsi.jpg
http://up.vatandownload.com/images/4kw9e553bbx0dhx9uilw.jpg
http://up.vatandownload.com/images/q0laofw6v5lgodtcilbs.jpg

منو دوباره جو گرفته بود بچه ها...
عذرخواهی می کنم از همه دوستان...
ولی Rebellion میشه آشوب و شورش و طغیان، Resistance میشه پایداری و مقاومتا...
;)
یه ذره دیگه از جو مونده بود...
:d

شما چه خبرته؟
ایشون فقط میخواستن اشتباهتون رو متذکر بشن.
شما فعلا داری غوغا به پا میکنی.
ما باید تحمل قبول اشتباهاتمون رو داشته باشیم.
>:d<
I Love U علی محمد... حالا که اینطور شد...
ONLY CERBERUS
:-*

سلام بر بچه ها:d دلم واسه همتون یخده شده بود....;)
خوب سر حرف سلاح ها شد.
فقط Rebellion......... Rebellion.......... Rebellion
یادش بخیر یه زمانی با همین دانته و ربلیون چقده میتازوندیم!!! خداییش من سلاحی قوی تر از این سلاح تو کل بازی ندیده بودم
یاماتو هم که اصن حرف نداره!!! شمشیری سبک و سریع........بنظرم بهتر از این دو شمشیر رو دیگه نمیتونی پیدا کنی.

اما در مورد rebellion:
سلاح فوق العاده ای هست و البته سلاح مورد علاقه ی من بعد از cerberus.
فن های فوق العاده ای داشت که از اونا میشه به million stab و sword piece اشاره کرد و البته فن های عجیب و باحالی مثل crazy dance.:d
خداییش Rebellion حرف نداشت... من عاشق Stingerش بودم...
یکی دیگه از دلایل دوست داشتنم اینه که این شمشیر، هدیه ای بود از طرف KING Sparda ... این خودش کلی می ارزه...
علی محمد، اون ضربه ی Crazy Dance کدوم بود...؟ من اصلاً یادم نمیاد...؟
اگه این Collection بیاد، دیگه از این مشکلات نداریم...

سلام بر بچه ها:d دلم واسه همتون یخده شده بود....;)
به به .... آقا آرمین خان Neroیی.... چه عجب رفیق...
کم لطف شدی نسبت به تاپیک و دوستات ها....
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or