abouzar337
کاربر سایت
آخه تو به این میگی کارآمدی...؟ که نتونی پشت سری هات رو بترکونی....حالا بالاخره چی شده؟ کارامد هس یا نه؟ تکلیف خودتو مشخص کن؟
زیادتا...همون چوب رو میگی بچرخون جلو خودت ببینم چندبار میزنیش تو سرت
منکه نگفتم اونا بدن...... فقط اون انتخاب خودمو گفتم....... بازم میگم تو کار بلد نبودی:dآخه تو به این میگی کارآمدی...؟ که نتونی پشت سری هات رو بترکونی....
خداییش یه بار Agni & Rudra یا Yamato رو بگیر دستت...
یا همین Beowulf رو....
تفاوت رو خودت حس می کنی
همه که مثل شما رزمی کار سنتی نمیشن آق ابوذر...منکه نگفتم اونا بدن...... فقط اون انتخاب خودمو گفتم....... بازم میگم تو کار بلد نبودی:d
تازه میتونی از آینه بغل استفاده کنی
همه که مثل شما رزمی کار سنتی نمیشن آق ابوذر...
کلاً یه Leon و یه دنیا فنون مدرنیته...
تاپیک رسماً داره میره به سمت قهقرا...
Yamato فوقالعاده بود. ولی بنظر من این اصلحه که devil girl به ان اشاره کردن جزو لذت بخش ترین صلاح های بازی بود مخصوصا وقتی قدرتش را با لا می بریم . من که با این صلاح در شماره ی سوم بازی کولاک کردم . خیلی اصلحه ی عالی است. {یادش بخیر}
با این اوصاف احتمالاً من باید دوباره یه DMC3 با این Cerberus بزنم به قول محمد علی...اما فکر کنم Cerberus هم یکی دیگه از همون اسلحه های دوست داشتنی در سری باشه
محمد علی دیگه کیه رفیق؟:-oبا این اوصاف احتمالاً من باید دوباره یه DMC3 با این Cerberus بزنم به قول محمد علی...
آخه من نمیدونم این نانچیکوهه چی داشت که شماها همتون ازش خوشتون میاد...
عه عه... ببخشید. اشتباه شد.محمد علی دیگه کیه رفیق؟:-o
علی محمد.
اخه شما فقط گیر دادی به melee moves های این سلاح به جان خودم این فقط یک نانچیکو معمولی نیست تو اگه همه فنون این سلاح رو یاد بگیری خیلی هم خوشت میاد.
اره اونم سلاح خوبیه ولی من cerberus و rebellion و beowulf نمیرسند.عه عه... ببخشید. اشتباه شد.
علی محمد...
ببین صحبت سر Rebellion و Yamato بماند... چون کار باهاشون سادست تا حدودی...
اما تو با Agni & Rudra کار کردی که ببینی چقدر معرکست...؟ و البته با Beowulf که یه سلاح کاملاً حرفه ایه...!
آره ... ولی من کلاً با سلاح های گرمش زیاد حال نمی کردم. بهترینش همون Ebony & Ivory بود...راستی در مورد سلاح های گرم اصلا صحبت نکردیم.من که بینشون Ebony & Ivory رو از همشون بیشتر میپسندم.
اره هیچ چیز سلاح سرد نمیشه.ولی نمیدونستم rebellion این همه پرطرفداره.آره ... ولی من کلاً با سلاح های گرمش زیاد حال نمی کردم. بهترینش همون Ebony & Ivory بود...
واقعا، هیچ چیز سلاح سرد نمیشهاره هیچ چیز سلاح سرد نمیشه.ولی نمیدونستم rebellion این همه پرطرفداره.