بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
منم منظورم از محیط های شلوغ Demon های پشت سرت بودن... وگرنه خودمم می دونم که یه تیکه چوب سه لبه رو جلوت بچرخونی همه رو میشه نفله کرد...
حالا بالاخره چی شده؟ کارامد هس یا نه؟ تکلیف خودتو مشخص کن؟
همون چوب رو میگی بچرخون جلو خودت ببینم چندبار میزنیش تو سرت

حالا بالاخره چی شده؟ کارامد هس یا نه؟ تکلیف خودتو مشخص کن؟
آخه تو به این میگی کارآمدی...؟ که نتونی پشت سری هات رو بترکونی....
خداییش یه بار Agni & Rudra یا Yamato رو بگیر دستت...
یا همین Beowulf رو....
تفاوت رو خودت حس می کنی کاکو...
همون چوب رو میگی بچرخون جلو خودت ببینم چندبار میزنیش تو سرت
زیادتا...
:p

آخه تو به این میگی کارآمدی...؟ که نتونی پشت سری هات رو بترکونی....
خداییش یه بار Agni & Rudra یا Yamato رو بگیر دستت...
یا همین Beowulf رو....
تفاوت رو خودت حس می کنی
منکه نگفتم اونا بدن...... فقط اون انتخاب خودمو گفتم....... بازم میگم تو کار بلد نبودی:d
تازه میتونی از آینه بغل استفاده کنی

منکه نگفتم اونا بدن...... فقط اون انتخاب خودمو گفتم....... بازم میگم تو کار بلد نبودی:d
تازه میتونی از آینه بغل استفاده کنی
همه که مثل شما رزمی کار سنتی نمیشن آق ابوذر...
کلاً یه Leon و یه دنیا فنون مدرنیته...
:-&
تاپیک رسماً داره میره به سمت قهقرا...

همه که مثل شما رزمی کار سنتی نمیشن آق ابوذر...
کلاً یه Leon و یه دنیا فنون مدرنیته...
:-&
تاپیک رسماً داره میره به سمت قهقرا...

خوب من نبودم اقا ابوذر کارت رو ساخته جگر.:d
من هم باهاش موافقم تو بلد نبودی باهاش کار کنی و البته علاقه ای هم بهش نداشتی برای صدمین بار.:d

WeaponS

خب تا حالا Force edge و Yamato رو بررسی کردیم
تو نظر سنجی تا حالا هم مشخصه که Yamato بیشترین طرفدارا رو داره که خب از اونجایی که از نظر من این اسلحه به عنوان یکی از اسلحه های پر قدرت ، با شکو و شایسته ی انسانهانهای بزرگ (از نظر استفاده هست ) حدس می زنم دلیل اینکه بیشترین رای رو هم اورده باشه همین موضوعه
خب دوست داشتم اول بریم سراغ ربلیان اما فکر کنم Cerberus هم یکی دیگه از همون اسلحه های دوست داشتنی در سری باشه که خب اول اونو بررسی می کنیم :
Cerberus
نگهبان دروازه ی اولیه ی Temin-ni-gru سگ سه سری است که با زنجیر به دیواره های سنگی و محکم برج شیطانی ، هزاران سال پیش توسط اسپاردای افسانه ای بسته و زندانی شده است. سربروس نام این این موجود سه سر غول آساس که برای بدست آوردن قدرت و ارزش از جهنم آزاد شده و پا به این زمین گذاشته . او قدرت کنترل سرما و یخ را دارد و به نوعی از یخ اسلحه ای برای مبارزه با دشمنانش رو به وجود آورده : قندیلهای بزرگ یخ ، دیواره های یخی ، زمین لیز ، قدرت تبدیل کردن دشمن به مجسمه ی یخی ، از این دست به حساب می آیند.
بعد از اینکه سگ سه سر افسانه ای توسط دانته شکست می خورد ، با اختیار و میل قدرت خود را در قالب وسیله ای شبیه به نوعی لانچیکو(!) در اختیار دانته می گذارد .
300px-DA_Cerberus.gif

Yamato فوقالعاده بود. ولی بنظر من این اصلحه که devil girl به ان اشاره کردن جزو لذت بخش ترین صلاح های بازی بود مخصوصا وقتی قدرتش را با لا می بریم . من که با این صلاح در شماره ی سوم بازی کولاک کردم . خیلی اصلحه ی عالی است. {یادش بخیر:x}

سلام به همه بروبچ دویل باز...;)خیلی از بحثا جا موندما! هی روزگار کج مدار!!!:(
به نظر من بهترین اسلحه ها تو دویل می کرای ربلیون و یاماتو بودن. هم خیلی کار آمد و هم این که انجام مبارزات با این 2 تا سلاح خیلی جذاب بودن. البته همونطور که قبلا گفتم ایبونی و ایووری هم تو دویل 4 خیلی جالب و کار آمد بودن.

Yamato فوقالعاده بود. ولی بنظر من این اصلحه که devil girl به ان اشاره کردن جزو لذت بخش ترین صلاح های بازی بود مخصوصا وقتی قدرتش را با لا می بریم . من که با این صلاح در شماره ی سوم بازی کولاک کردم . خیلی اصلحه ی عالی است. {یادش بخیر:x}
اما فکر کنم Cerberus هم یکی دیگه از همون اسلحه های دوست داشتنی در سری باشه
با این اوصاف احتمالاً من باید دوباره یه DMC3 با این Cerberus بزنم به قول محمد علی...
آخه من نمیدونم این نانچیکوهه چی داشت که شماها همتون ازش خوشتون میاد...

با این اوصاف احتمالاً من باید دوباره یه DMC3 با این Cerberus بزنم به قول محمد علی...
آخه من نمیدونم این نانچیکوهه چی داشت که شماها همتون ازش خوشتون میاد...
محمد علی دیگه کیه رفیق؟:-o
علی محمد.
اخه شما فقط گیر دادی به melee moves های این سلاح به جان خودم این فقط یک نانچیکو معمولی نیست تو اگه همه فنون این سلاح رو یاد بگیری خیلی هم خوشت میاد.

محمد علی دیگه کیه رفیق؟:-o
علی محمد.
اخه شما فقط گیر دادی به melee moves های این سلاح به جان خودم این فقط یک نانچیکو معمولی نیست تو اگه همه فنون این سلاح رو یاد بگیری خیلی هم خوشت میاد.
عه عه... ببخشید. اشتباه شد.
علی محمد...
ببین صحبت سر Rebellion و Yamato بماند... چون کار باهاشون سادست تا حدودی...
اما تو با Agni & Rudra کار کردی که ببینی چقدر معرکست...؟ و البته با Beowulf که یه سلاح کاملاً حرفه ایه...!

عه عه... ببخشید. اشتباه شد.
علی محمد...
ببین صحبت سر Rebellion و Yamato بماند... چون کار باهاشون سادست تا حدودی...
اما تو با Agni & Rudra کار کردی که ببینی چقدر معرکست...؟ و البته با Beowulf که یه سلاح کاملاً حرفه ایه...!
اره اونم سلاح خوبیه ولی من cerberus و rebellion و beowulf نمیرسند.
در مورد beowulf قبلا پرسیده بودی و منم بهت گفتم که این سلاح رو میپسندم و سلاح کاملی هست.
راستی در مورد سلاح های گرم اصلا صحبت نکردیم.من که بینشون Ebony & Ivory رو از همشون بیشتر میپسندم.

اره هیچ چیز سلاح سرد نمیشه.ولی نمیدونستم rebellion این همه پرطرفداره.
واقعا، هیچ چیز سلاح سرد نمیشه
من فکر میکنم مقایسه rebellion و yamato ‌با دیگر اسلحه ها یه مقدار بی عدالتیه ...... شاید چون انتخاب اصلی دو شخصیت اول و مهم بازی این دو سلاح هس، روی انتخاب هم تأثیر بذاره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or