devil girl
کاربر سایت
به سربروس رای بدینبه یاماتو رای بدم یا ربلیان ؟!!!!!!!!!!!!!![]()
Ebony & Ivory همون کلت های Dante هستش...این Ebony & Ivory کدوم سلاحه؟!:d
Cerberus چی؟!
هیچیشو یادم نمونده:d
آرتین جان... خداییش خود نظرسنجی گویای همه چیز هست دیگه... دیگه می خوای تو جریان چی قرار بگیری...؟سلاااااااااااااااااام >:d<
چه نظرسنجی باحالی :d رنگ و وارنگه :d
من به دویل آرم رای دادم چون خیلی کار باهاش راحت بود :d
چه خبره اینجا دوستان منو در جریان قرار بدین :d
به سربروس رای بدین![]()
بچه ها خُب بگید چرا به سلاح خاصی رای می دید تا دلیل اصلی رو بدونیم.خوب من به cerberus رای دادم چون که هم زیباست هم یجورایی خشن.
Leon جان من نظرتو قبول ندارم به نظر من این نظر تو در مورد melee moves این سلاح صدق میکنه اما swordmaster moves های این سلاح به نظر من خیلی خوب به کار میرن به طور مثال ice ageآرتین جان... خداییش خود نظرسنجی گویای همه چیز هست دیگه... دیگه می خوای تو جریان چی قرار بگیری...؟
بچه ها خُب بگید چرا به سلاح خاصی رای می دید تا دلیل اصلی رو بدونیم.
این کار (ذکر کردن دلایلتون) چند تا مزیت داره:
1- شاید اون سلاح قابلیت خاصی داره که دیگران از اون بیخبر هستن...
2- چون سلاح مورد علاقتون بوده، مسلماً کار باهاش رو به خوبی بلدید... بنابراین می تونید دیگران رو راهنمایی کنید و به Weak Point بعضی از Bossها اشاره کنید که با این سلاح میشه راحت تر از پا در آوردشون...
3- تو اجرا کردن کومبو های پیچیده سلاح مورد علاقتون می تونید به دیگران کمک کنید...
4- می تونیم نظرات همدیگه رو به چالش بکشیم...
5- ....
------
خُب من اول ابوذر جونم + علی محمد جان رو به Challenge بکشونم...!
چرا Cerberus ؟ به نظر من اصلاً سلاح کارآمدی نبود. اون Demonهای تق و لق رو نمیشد از فواصل دورتر ترکوند و حتماً باید بهشون نزدیک میشدی. این قضیه مخصوصاً وقتی با یه دشمن قوی تر که Damage کمتری با ضربات معمولی متحمل میشه خیلی نمود پیدا می کنه...
خُب علی جان، من راستش خیلی وقت پیش این بازی رو کردم و الان همه ی ضربه هاش تو ذهنم نیست...Leon جان من نظرتو قبول ندارم به نظر من این نظر تو در مورد melee moves این سلاح صدق میکنه اما swordmaster moves های این سلاح به نظر من خیلی خوب به کار میرن به طور مثال ice age
خُب علی جان، من راستش خیلی وقت پیش این بازی رو کردم و الان همه ی ضربه هاش تو ذهنم نیست...
راجع به Ice Age یه ذره توضیح بده...
-----------
ولی به طور کلی، ماهیت این سلاح (نانچیکو) حمله کردن از فاصله ی خیلی نزدیکه. نمیشه زیاد مانور داد. مخصوصاً به خاطر کوتاه بودنش، کافی تا دور و برت شلوغ شه...
دیگه نمی تونی پشت سرت رو Cover بدی...
اسمشون Agni & Rudra بود.خیلی باهاشون حال کردم.اون دوتا شمشیر بودن که یکی ابی بود قدرت باد داشت یکی دیگه قرمز بود قدرت اتیش داشت تو شماره سه هم بود کسی نمیدونه اسمش چیه که من به ائون رای بدم اخه انصافا واقعا اصلحه ی تمیزی بود
---------- نوشته در 01:24 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:17 PM ارسال شده بود ----------
نمی خاد اسمشو فهمیدم چیه اینم یه عکس باحال ازش
Redirect Notice
این هم خودش به نوعی تایید حرفای منه رفیق...ice age یک حالت دفاعی هست که تو درون یخ میری و دشمن ها نمیتونن به تو اسیب برسونن.البته مثل این هم بازم هست بازم مثل کریستال
ایول، خوشم اومد از سلیقت...اون دوتا شمشیر بودن که یکی ابی بود قدرت باد داشت یکی دیگه قرمز بود قدرت اتیش داشت تو شماره سه هم بود کسی نمیدونه اسمش چیه که من به ائون رای بدم اخه انصافا واقعا اصلحه ی تمیزی بود