بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
حدس می زنم تریش و لیدی هم مرده باشن !!!
خوده کاپکوم هم با این برنامه هاش گیج شده !!!
به همین راحتی؟؟؟؟؟!!!!!! دوتا از کاراکترهای فرعیشو میذاره کنار!
شاید از دست کارهای دانته دلخور شده باشن و تنهاش گذاشتن تا حالش گرفته بشه و قدر دوستاشو بدونه

I've come to Darkness
السلام علیک یا دویل الهانترین المعظم (چه تازه کارا، چه کار کشته ها :دی)
خوبن همگی؟ خوشن؟ چه میکنید؟
میبینم که تاپیک رو ترکوندید!!! ایول به همتون...
خب نمیدونم دقیقا بحثتون درباره چیه که بخوام جفت پا بیام تو بحثتون (مثه نیرو که اوومد تو صورت دانته :دی)، یکی روشنمون کنه ممنون میشم :دی
اما درباره نظرسنجی هم؛ چون صحبت از دوست داشتن بود، من به علی حضرت ورجیل رأی دادم، دیگه بچه ها از علاقه من به این کارکتر با خبرن دیگه...

به همین راحتی؟؟؟؟؟!!!!!! دوتا از کاراکترهای فرعیشو میذاره کنار!
شاید از دست کارهای دانته دلخور شده باشن و تنهاش گذاشتن تا حالش گرفته بشه و قدر دوستاشو بدونه
فرعی چیه ابوذر...؟
ولی چه فرعی چه اصلی، عمراً CapCom چنین حماقتی نمیکنه...

I've come to Darkness
خب نمیدونم دقیقا بحثتون درباره چیه که بخوام جفت پا بیام تو بحثتون (مثه نیرو که اوومد تو صورت دانته :دی)، یکی روشنمون کنه ممنون میشم :دی
اما درباره نظرسنجی هم؛ چون صحبت از دوست داشتن بود، من به علی حضرت ورجیل رأی دادم، دیگه بچه ها از علاقه من به این کارکتر با خبرن دیگه...
چون اول تو تاپیک SH دیدمت، ترجیح میدم اینجا چیزی نگم...
;)
ولی رای به Vergilتو عشقه...
yo yo

I've come to Darkness

سلام علیک یا آرتاسٌ کبیرٌ و ابیٌ کریمٌ :d
من دارم اسلحه ها رو بررسی می کنم شمشیر اسپاردا رو بررسی کردم حالا هم یاماتو بعدش هم به ترتیب بقیه ، بچه ها هم نظر میدن ، حالا شما هم می تونی نظر بدی

من دارم اسلحه ها رو بررسی می کنم شمشیر اسپاردا رو بررسی کردم حالا هم یاماتو بعدش هم به ترتیب بقیه ، بچه ها هم نظر میدن ، حالا شما هم می تونی نظر بدی
.... l-)..... منم سلام.
خدا کنه بعدیش سربروس باشه :d[-o<

I've come to Darkness
به به حاج آرتاس گل :دی ( اسپاردای تاپیک :دی )

دوستان دارن در مورد سلاح ها بحث میکنند ( بیشتر زحمت رو هم آتوسا خانوم داره میکشه )

من هم دارم ول میچرخم توی سایت های خارجی :دی به دنبال خبر از DmC ، جدیدترین خبر هم اینه که سایت Devilmaycry.org یه مصاحبه فرستاده برای Ninja Theory و قراره مسئولای کاپکام و نینجا تئوری به سوال ها جواب بدن ( سوال ها رو خود هوادارای بازی پرسیدن و تقریبا همشون سوال های جدیده ، منم 2 تا سوال پرسیدم که متاسفانه سوالاتم انتخاب نشد :| :دی )

علاوه بر اون Capcom در کمال ناباوری نسخه های رایگانی از DmC و DMC HD Collection رو قراره به مسئولای Devilmaycry.org بده ( نسخه های DMC HD رو بهشون داده و DmC هم بعدا که به تاریخ عرضه اش نزدیک شد بهشون داده میشه ) و همین الان مسابقاتی توی سایت داره برگزار میشه که میتونید به صورت رایگان توشون شرکت کنید و اگه خوش شانس باشید شاید یه نسخه Original از DMC HD Collection رو ببرید

چون اول تو تاپیک SH دیدمت، ترجیح میدم اینجا چیزی نگم...
;)
ولی رای به Vergilتو عشقه...
yo yo
ماشالا برادر ورجیل زده ترکونده :دی
اسلحه شناسی؟؟؟؟؟!!!!!!!! :-/ :-o
WOW. این بحث ماحصل خلاقیت کی بود اونوقت؟! :دی
در هر صورت ایول.
کمکی از دست ما تو زمینه کلت، کلاشینکف، ژ-3، ام پی 5، نارنجک، مین، آر پی جی؛ بر میومد حتما بوگو :دی
به به حاج آرتاس گل :دی ( اسپاردای تاپیک :دی )

دوستان دارن در مورد سلاح ها بحث میکنند ( بیشتر زحمت رو هم آتوسا خانوم داره میکشه )

من هم دارم ول میچرخم توی سایت های خارجی :دی به دنبال خبر از DmC ، جدیدترین خبر هم اینه که سایت Devilmaycry.org یه مصاحبه فرستاده برای Ninja Theory و قراره مسئولای کاپکام و نینجا تئوری به سوال ها جواب بدن ( سوال ها رو خود هوادارای بازی پرسیدن و تقریبا همشون سوال های جدیده ، منم 2 تا سوال پرسیدم که متاسفانه سوالاتم انتخاب نشد :| :دی )

علاوه بر اون Capcom در کمال ناباوری نسخه های رایگانی از DmC و DMC HD Collection رو قراره به مسئولای Devilmaycry.org بده ( نسخه های DMC HD رو بهشون داده و DmC هم بعدا که به تاریخ عرضه اش نزدیک شد بهشون داده میشه ) و همین الان مسابقاتی توی سایت داره برگزار میشه که میتونید به صورت رایگان توشون شرکت کنید و اگه خوش شانس باشید شاید یه نسخه Original از DMC HD Collection رو ببرید
چطوری علی دانته عزیز >:d<
بابا آواتارت رو عوض کردی، اصلا نشناختمت :دی
بعله، من پیشترها هم از این روحیه جمع آوری خبر و زحمتی که میکشی تشکر کردم، الان هم باز ممنونم از اینکه ما رو به روز نگه میداری
فقط یه سؤال، مگه DMC HD COLLECTION ریلیز شده :-/
من همه تاریخای ریلیز رو یادم رفته، تو هر تاپیکی میرم میگم این کی میاد، اوون کی میاد :( :دی

چطوری علی دانته عزیز >:d<
بابا آواتارت رو عوض کردی، اصلا نشناختمت :دی
بعله، من پیشترها هم از این روحیه جمع آوری خبر و زحمتی که میکشی تشکر کردم، الان هم باز ممنونم از اینکه ما رو به روز نگه میداری
فقط یه سؤال، مگه DMC HD COLLECTION ریلیز شده :-/
من همه تاریخای ریلیز رو یادم رفته، تو هر تاپیکی میرم میگم این کی میاد، اوون کی میاد :( :دی

چه کنیم دیگه :دی ابهت Caius نذاشت دانته آواتارم بمونه :دی

نه بابا این حرفا چیه ، این کمترین کاریه که میتونم برای سری DMC و هواداراش انجام بدم ;)

نه DMC HD Collection هنوز نیومده و قراره اوایل April عرضه بشه ( فعلا دارن مسابقه رو برگزار میکنند و بعد از عرضه برای برنده ها بازی رو میفرستن ) البته تا اواسط مارچ مسابقه فعاله و میتونید توش شرکت کنید

اسلحه شناسی؟؟؟؟؟!!!!!!!! :-/ :-o
WOW. این بحث ماحصل خلاقیت کی بود اونوقت؟! :biggrin1:
در هر صورت ایول.
کمکی از دست ما تو زمینه کلت، کلاشینکف، ژ-3، ام پی 5، نارنجک، مین، آر پی جی؛ بر میومد حتما بوگو :biggrin1:
می خوای بگی هنوز متوجه خلاقیت دخترت نشدی ؟! :>:d
رایفل چی ؟! :d
-----------------------
ببین باز اومدی اسپم راه انداختی تو تاپیک :d

السلام علیک یا دویل الهانترین المعظم (چه تازه کارا، چه کار کشته ها :biggrin1:)
خب نمیدونم دقیقا بحثتون درباره چیه که بخوام جفت پا بیام تو بحثتون (مثه نیرو که اوومد تو صورت دانته :biggrin1:)، یکی روشنمون کنه ممنون میشم :biggrin1:
به سلام بر ارتاس عزیز:d
کجا بودید که بحث ها بدون شما لطفی نداشت
بچه ها حالا موضوع بحث چیه یخورده توپ ببحثیم؟

به سلام بر ارتاس عزیز:d
کجا بودید که بحث ها بدون شما لطفی نداشت
بچه ها حالا موضوع بحث چیه یخورده توپ ببحثیم؟
به به... سلام به مالتی پلتفرم تاپیک، داش ارمینی نیروئی خودمون، اصن وضی بسی دلمون تنگیده بود برات :دی
میبینم که سخت مشغول کنکوری :دی
پ.ن: بحث هم میکنیم، نگران نباش، اصلا حالا که اینطوری شد، نیرویی ها اینور، ورجیلیا اوونور، دانته ایها هم برن بیرون تاپیک :دی
نمیدونم چرا وقتی به امضات نگاه میکنم صدای نیرو تو گوشم میپیچه :دی
×××××××××××××

خب پس چرا نظر سنجی رو عوض نکنیم، و سلاح مورد علاقه رو جاش نزاریم :-/ ;) (یاماتو و ریبلیون هم نباشن)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or