بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
دوستان خیلی دوست دارم این بحث اسلحه ها پیش بره ولی متاسفانه الان چون همش دانشگاه هستم وقتی برای ترجمه نمی مونه ایشالا امشب یکی دیگه از سلاحها رو مورد بررسی قرار می دیم

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

Yamato "The 閻魔刀"
اسلحه ی مخصوص ورجیل ، پسر اسپاردا -شوالیه ی افسانه ای- برنده و درخشان ، سبک و خوش دست. شمشیری که زمانی از پدر اسپاردا به ورجیل به ارث رسید. نوعی O-Katana به حساب می آید. O-Katana ها در واقع شمشیرهای مخصوص مبارزه در میان مردم چین بودند ، O-Katana به معنای شمشیر بزرگ در حقیقت نوی Katana هست که سامورایی ها سالها پیش در جنگهایشان استفاده می کردند. یاماتو البته ، تیزتر و برنده تر به طوریکه می تواند هر چیزی رو به دو نیم تقسیم کند و صد البته قدرت آن از نیروهای ماورایی و شیطانی نیز بهره می جوید. این ویژگی ها باعث شده تا یاماتو هم برای باز کردن دروازه ی شیطانی و هم برای بستن آن استفاده شود. در حقیقت یکی از آن سه کلید برای ورود به دنیای شیاطین به حساب می آید.
یاماتو در Devil may cry,Devil May cry 3 و DMC 4 وجود دارد .
Yamato_3.jpg
وقتی توی بازی شماره 3 میشه با یاماتو و ورجیل بازی کرد تازه متوجه لذت استفاده ازش شدم. در عین ساده بودن خوفناک هم هست و واقعا شایسته ورجیل هم بود
کاش میفهمیدیم که کی و چطور شکسته شده؟!
..........
بانو آتوسا متشکر.......@};-

بانو آتوسا متشکر.......@};-
خواهش می کنم
کاش میفهمیدیم که کی و چطور شکسته شده؟
اتفاقا سواله خوبیه ، من خودم همیشه تو ذهنم بود برای بحث هم می تونه شروع خوبی باشه
در DMC 3 وقتی ورجیل به اون پرتگاه افتاد و بعدش هم در DMC 1 موندوس ازش سو استفاده کرد یاماتو رو داست بعد از شکست خوردن دوباره ی نلو آنجلو -ورجیل- تو DMC 1 اونو و شمشیرش برای همیشه ناپدید شدن تا اینکه تو dmc 4 شمشیر شکسته ی اونو دیدم ، خب حالا حدسه من اینه که بین این فاصله ی زمانی dmc 1 تا dmc 4 ورجیل اونقدر ضعیف شده بود-من باور ندارم ورجیل مرده باشه- که دیگه نمی تونسته از شمشیر استفاده کنه ، در نتیجه شایستگی استفاده از یاماتو رو هم از دست داده ، شاید خودش یاماتو رو شکسته باشه...نمی دونم ولی با قدرتی که از این شمشیر سراغ داره اینکه راخت شکسته باشه غیره ممکنه !!! ممکنه دلیل دیگه ای داشته باشه !!!

دوستان خیلی دوست دارم این بحث اسلحه ها پیش بره ولی متاسفانه الان چون همش دانشگاه هستم وقتی برای ترجمه نمی مونه ایشالا امشب یکی دیگه از سلاحها رو مورد بررسی قرار می دیم

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

Yamato "The 閻魔刀"
اسلحه ی مخصوص ورجیل ، پسر اسپاردا -شوالیه ی افسانه ای- برنده و درخشان ، سبک و خوش دست. شمشیری که زمانی از پدر اسپاردا به ورجیل به ارث رسید. نوعی O-Katana به حساب می آید. O-Katana ها در واقع شمشیرهای مخصوص مبارزه در میان مردم چین بودند ، O-Katana به معنای شمشیر بزرگ در حقیقت نوی Katana هست که سامورایی ها سالها پیش در جنگهایشان استفاده می کردند. یاماتو البته ، تیزتر و برنده تر به طوریکه می تواند هر چیزی رو به دو نیم تقسیم کند و صد البته قدرت آن از نیروهای ماورایی و شیطانی نیز بهره می جوید. این ویژگی ها باعث شده تا یاماتو هم برای باز کردن دروازه ی شیطانی و هم برای بستن آن استفاده شود. در حقیقت یکی از آن سه کلید برای ورود به دنیای شیاطین به حساب می آید.
یاماتو در Devil may cry,Devil May cry 3 و DMC 4 وجود دارد .
Yamato_3.jpg

خب بچه ها میخوام جفت پا بیام وسط تاپیکتون!!:d
عرض کنم خدمتتون که توی دویل 3و4 "یاماتو"رو یادمه ولی تو 1 کجاش بود؟؟؟

از اونجایی که مهمان ما هستی ، هر جور که بیای تو اشکالی نداره :d فقط کفشات گلی نباشه :d
عرض کنم خدمتتون که توی دویل 3و4 "یاماتو"رو یادمه ولی تو 1 کجاش بود؟؟؟
خب من خیلی وقت پیش بازی رو بازی کردم درست یادم نمیاد ولی فکر می کنم توی ماموریت 18 یا 20 توی دستای نلو آنجلو بود !

ممکنه وقتی به قولی ورجیل ضعف شده توسط ارباب شیاطین شکسته شده باشه تا هم دیگه کلیدی وجود نداشته باشه وهم زمینه بوجود آمدن قدرتی که به عنوان رقیب و تهدید حساب میشد از بین بره؟!

ممکنه وقتی به قولی ورجیل ضعف شده توسط ارباب شیاطین شکسته شده باشه تا هم دیگه کلیدی وجود نداشته باشه وهم زمینه بوجود آمدن قدرتی که به عنوان رقیب و تهدید حساب میشد از بین بره؟!
اگه منظورت از ارباب شیاطین موندوس باشه که فکر نمی کنم ، چون موندوس هم می دونسته که راه باز کردن دروازه ی جهنمی همین شمشیره!!!
باید مسئله مربوط به جای دیگه ای باشه ، بعید نمی بینم به احتمال 1 % هم که شده کاره اسپاردا باشه

خب عرض کنم که تو صحنه پایانی دویل3 ورجیل با یک یارو با سه چراغ روشن:dرو برو میشه. احتمال زیاد توی مبارزاتی که اونجا اتفاق میوفته شمیر شکسته میشه!! حالا از اونش بگزریم کی و چطوری شمشیر رو میاره دنیای انسان ها!!!؟؟؟
یک سوال دیگه هم دارم: ترتیب زمانی اتفاقات دویل می کرای به ترتیب شماره هاشه یا نه؟؟

---------- نوشته در 07:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:48 PM ارسال شده بود ----------

راستی یک سوال دیگه
اسپاردا کجاس؟؟

خب بچه ها میخوام جفت پا بیام وسط تاپیکتون!!:d
سِلِین سِلِین... آقای اسفندیار خان...
تاپیک RE کم بود... اینجا هم باید تحملت کنیم. برو خونتنون... اَه...
;)
شوخو کردم شوخو کردم. خوش اومدی عزیزم... فقط جون من گیر الکی نده ها. اینجا درسته که به اصل داستان خیلی وفادارن ولی جفنگ هم زیاد گفته میشه... "بزرگترینش خود من"
:p
که ربطی به داستان نداره...
----------------
Yamato که شاهکار بود... واقعاً غیر از Vergil کسی قدرت استفاده ازش یا بهتره بگیم نحوه استفاده ازش رو نداره...
با همین Yamato بود که زد Evangeline رو ترکوند دیگه... البته اون هاله اش را...
;)

---------- نوشته در 07:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:56 PM ارسال شده بود ----------

یک سوال دیگه هم دارم: ترتیب زمانی اتفاقات دویل می کرای به ترتیب شماره هاشه یا نه؟؟
نُچ...
اول 3، بعد به ترتیب...
1
2
4

---------- نوشته در 07:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:57 PM ارسال شده بود ----------

راستی یک سوال دیگه
اسپاردا کجاس؟؟
میگن ترکیده... ولی عمراً.
King زندست... مثل پسر بر حقش Vergil...
;)

اگه منظورت از ارباب شیاطین موندوس باشه که فکر نمی کنم ، چون موندوس هم می دونسته که راه باز کردن دروازه ی جهنمی همین شمشیره!!!
باید مسئله مربوط به جای دیگه ای باشه ، بعید نمی بینم به احتمال 1 % هم که شده کاره اسپاردا باشه
خوب وقتی یه کلید اینقدربراش دردسر داشته باشه چرا باید سالم بمونه؟
اول 3، بعد به ترتیب...
1
2
4

ولی میگن: 3- 1- 4- 2

خب عرض کنم که تو صحنه پایانی دویل3 ورجیل با یک یارو با سه چراغ روشن:dرو برو میشه. احتمال زیاد توی مبارزاتی که اونجا اتفاق میوفته شمیر شکسته میشه!! حالا از اونش بگزریم کی و چطوری شمشیر رو میاره دنیای انسان ها!!!؟؟؟
اون یارو سه چراغه به قول شما :d موندوس هست
من شک کردم موندوس شمشیر رو شکونده باشه ، البته حالا که آقا ابوذر یه اشاره ای کرد دارم بهش فکر می کنم ممکنه ! و اینکه یاماتو چطور اومده تو دنیای انسانها ،اینم یه مسئله دیگه س!!!
اول 3، بعد به ترتیب...
1
2
4
اشتباهه! ترتیب زمانی از
3
1
4
2
شماره ی 2 زمانی هست که دانته همه ی عزیزانش رو از دست میده برای همین عبوس و کمی بی حوصله س
........................
مسئله ی دیگه اسپارداس ، حدس می زنم شکسته شدن شمشیر و آوردنش به این دنیا و همچنین اسپاردا با هم ارتباط داشته باشن ، شک ندارم که اسپاردا زنده س

مسئله ی دیگه اسپارداس ، حدس می زنم شکسته شدن شمشیر و آوردنش به این دنیا و همچنین اسپاردا با هم ارتباط داشته باشن ، شک ندارم که اسپاردا زنده س
  • ]

• یعنی ممکنه شکسته شدنش به دست اسپاردا راهی بوده باشه برا برگشتن به دنیای انسانها و خارج شدن از دسترس موندوس باشه( که شاید موندوس فکر کرده دیگه قدرتی نداره یاماتو!)

ولی میگن: 3- 1- 4- 2

اشتباهه! ترتیب زمانی از
3
1
4
2
منم منظورم همین بود...
کلاً شاهکارم من تو این قضیه ها...
-----
راستی این بحث اسلحه ها داره میکشه به شخصیت ها...
بزارید این Collection بیاد... بعد...
-----
ابوذر اگه Yamato رو میدادن به تو که ازش مواظبت کنی تا Vergil برگرده و تو هم متوجه میشدی که Vergil مرده... چه کار میکردی با Yamato...؟
آقای محترم... اون چیزی رو هم که قرار بود بفرستی رو.... بفرست...
پروفایلت رو هم که جواب نمیدی خدا رو شکر...
فردا بی نت میمونی ها...

سِلِین سِلِین... آقای اسفندیار خان...
تاپیک RE کم بود... اینجا هم باید تحملت کنیم. برو خونتنون... اَه...
;)
سیریش میدونی چیه عزیزم؟!!:d:> دوست دارم لیون جونم!!o:-)ماچ و بوسه!!;;):-*
شماره ی 2 زمانی هست که دانته همه ی عزیزانش رو از دست میده برای همین عبوس و کمی بی حوصله س
یعنی تو 2 "تریش" و "لیدی" مردن؟؟؟!!

سیریش میدونی چیه عزیزم؟!!:d:> دوست دارم لیون جونم!!o:-)ماچ و بوسه!!;;):-*

ماچ ماچ...

یعنی تو 2 "تریش" و "لیدی" مردن؟؟؟!!
نه...
توی شماره 2 که اصلاً از Lady خبری نبود. چون ورود Lady به دنیای DMC از شماره 3 بود. درسته که 3 به نوعی Flash Back بوده. اما زمانی که سازنده ها داشتن رو 2 کار می کردن فکر کنم کوچکترین ایده ای در مورد Lady نداشتن.
اما Trish...
من شماره ی 2 رو تا نیمه بازی کردم... از سرگذشتش هیچ خبری ندارم. ولی بعید می دونم که مرده باشه...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or