بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خوب بالخره بحث گرم شد:d
و استایل یاماتو ورجیل;)
و اینهم بخاطر اوج گرفتن تابیک:

یادتونه بحث دختر ورجیل بود. خداییش اینو ببینید که چقده شبیه دختر ورجیله!
n8vhrzn3ff7l5en7kpie.jpg

میگم این خانم چقدر اشناس :دی کسی اطلاعاتی داره من نمیدونستم رفیق دیرینه ام دختر داشته :دی
یکی بیاد من و روشن کنه :دی

گفتم نظرتون در مورد این force edge چیه ؟!
خوب قسمت ما نشد که بگیریم دست و مبارزه کنیم;)
راستی اینکه تو شماره 4 دست سنکتوس بود دلیلش همون کار گلوریا بود؟!
...............
اگه میشه یه عکس ازون جایی که گفتین باعث بیدار شدن خوی شیطانی دانته شد بذارین لطفا( اخه من دسترسی به عکسام ندارم)
...............
حالا من نمی دونم این همون ربلیان هست یا نه ؟!
این ربلیان نیستا........

آخرین ویرایش:
این ربلیان نیستا........
نه... Rebellion نیست. Rebellion شمشیری بودش که Sparda به Dante به عنوان هدیه داد...
بچه ها اگه خوب به عکس Force Edge و شمشیر پایینیش نگاه کنید معلوم میشه اون بخش قرمز رنگ بعداً به اون شمشیر پایینی اضافه شده و تبدیل به Force Edge شده... یعنی ممکنه این شمشیر یه سلاح ترکیبی باشه...؟
منظورم اینه که ترکیبی از یه شمشیر زمینی (شمشیر پایینی) و یه نیروی شیطانی... (اون بخش قرمز رنگ...)

تاپیک رفت تو خواب زمستونی دوباره... فکر کنم یه شوک اساسی میخواد تا تاپیک پا بگیره...
بچه ها بیاید یه کار جالب کنیم...
یادتونه وقتی کوچکولو بودیم و همه ی وروجک های فامیل دور هم جمع میشدیم و همه جور بازی از جمله جرات و حقیقت، اسم فامیل، نقطه بازی، چشمک و ... و ... و ... غیره میکردیم، بعدش که حوصلمون سر میرفت چی کار میکردیم...؟ یه بازی باحال میکردیم... که هر کی یه کلمه میگفت و نفر بعدی با تکرار کلمه ی قبلی و اضافه کردن یه کلمه جدید سعی میکرد یه جمله بسازه... و همینجوری تا آخرش که معلوم نبود چه جفنگی از آب درمیومد...
خُب الان هم که خبر جدیدی از DMC نیستش... هر چی هم بحث بود راجع بهش کردیم. پس فعلاً بیاید این بازی رو انجام بدیم تا تاپیک نخوابه...
به جای کلمه هم میتونیم جمله بگیم و داستان بسازیم...
yahoo_3.gif

مزه میده ها...
yahoo_3.gif

بحث که هس ولی محققین هنوز نیومدن که نتیجشو بذارن تو تایپیک!
مگه این بحث اسلحه ها تموم شده!
مگه کمیک ها تموم شده!
مگه اسکریپتها تموم شده!
:(

آخرین ویرایش:
بحث که هس ولی محققین هنوز نیومدن که نتیجشو بذارن تو تایپیک!
مگه این بحث اسلحه ها تموم شده!
مگه کمیک ها تموم شده!
مگه اسکریپتها تموم شده!
:(
تسلیم تسلیم تسلیم خوووووووو
چرا میزنی ابوذر جونم...
;)
من گفتم یه بازی هم بکنیم این وسط... چقدر آخه جدیت و بحث....
مزه میدادا... یه امتحان میکردیم خو...
:p

تسلیم تسلیم تسلیم خوووووووو
چرا میزنی ابوذر جونم...
;)
من گفتم یه بازی هم بکنیم این وسط... چقدر آخه جدیت و بحث....
مزه میدادا... یه امتحان میکردیم خو...
:p
خوب نظر جمع مهمتر هس
مزه اتاق گاز رو نچشیدی برادر!!!!!!!!!!!!

دوستان خیلی دوست دارم این بحث اسلحه ها پیش بره ولی متاسفانه الان چون همش دانشگاه هستم وقتی برای ترجمه نمی مونه ایشالا امشب یکی دیگه از سلاحها رو مورد بررسی قرار می دیم

---------- نوشته در 06:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:33 PM ارسال شده بود ----------

Yamato "The 閻魔刀"
اسلحه ی مخصوص ورجیل ، پسر اسپاردا -شوالیه ی افسانه ای- برنده و درخشان ، سبک و خوش دست. شمشیری که زمانی از پدر اسپاردا به ورجیل به ارث رسید. نوعی O-Katana به حساب می آید. O-Katana ها در واقع شمشیرهای مخصوص مبارزه در میان مردم چین بودند ، O-Katana به معنای شمشیر بزرگ در حقیقت نوی Katana هست که سامورایی ها سالها پیش در جنگهایشان استفاده می کردند. یاماتو البته ، تیزتر و برنده تر به طوریکه می تواند هر چیزی رو به دو نیم تقسیم کند و صد البته قدرت آن از نیروهای ماورایی و شیطانی نیز بهره می جوید. این ویژگی ها باعث شده تا یاماتو هم برای باز کردن دروازه ی شیطانی و هم برای بستن آن استفاده شود. در حقیقت یکی از آن سه کلید برای ورود به دنیای شیاطین به حساب می آید.
یاماتو در Devil may cry,Devil May cry 3 و DMC 4 وجود دارد .
Yamato_3.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or