abouzar337
کاربر سایت
نخیر آماده نیستیم. توهین کنی که چی بشه؟ )xاینجا هیچکس اجازه توهین به دانته رو نداره. توهین کنی میگم آگنوس شب بیاد به خوابت!!!من میخوام به دانته توهین کنمآماده هستید ؟
سفیروث خدا چند قلوت کنهچرا دعوت نامه نمیفرستی ! نفرستی نمیتونم عضو کلوب بشم
![]()
من عاشق ربلیونو ابونی و ایووریم!!!آقا فرهاد دستت درد نکنه
من ازون اسلحه ها سربروس رو خیلی دوس داشتم
نخیر آماده نیستیم. توهین کنی که چی بشه؟ )xاینجا هیچکس اجازه توهین به دانته رو نداره. توهین کنی میگم آگنوس شب بیاد به خوابت!!!نفرین بدتر از این؟!
هیچی یکمی جو عوض بشه از کسای دیگه تعریف کنیم مثل ویرژیلمن دوستش داشتم اما دیگه ازش خبری ندارم ! دیدینش سلام من و برسونید
آخ جووون آگنوس من میمیرم برای آمدن این شخص بخواب خودم میکشمش
![]()
----
با هر بحثی که حرفی برای گفتن داشته باشم موافقم![]()
کلا دونقطه دی زیاد میذارم بهش عادت کنید![]()
تو همین سایت خبرش رو خودم زدم :dبچه ها چند وقت پيش تو سايتي كه توش خبر ميزنم يه خبر جالب زدن ! پروژه فيلم ديول دسته نويسنده kyle ward افتاده كه اونم گفته ميخام يواش يواش روش كار كنم بعدم گفت شخصيتش همين جديدس كه داره مياد . دانته مو سياه
دوستان عزیز لطقا این بحث اسلحه ها رو فراموش نکنینمیگم بیاین در مورد اسلحه های موجود در سری دویل و همچنین فلسفه ی پشت این سلاح ها حرف بزنیم
موافقین؟!
GREAT
من عاشق ربلیونو ابونی و ایووریم!!!![]()
Agny & Rudra بود...ابونی و ایووریم
na leon jan. Manzuram hamun 2ta bud! Ebony and ivory. 2ta tofange siaho sefide dante ke namade 2ta khahare 2gholuan. Sorry bekhatere fingilish tayp kardanGREAT20 امتیاز + Trishمن هم دقیقاً همین دو تا رو دوست دارم...فکر کنم منظورت از Agny & Rudra بود...همونایی که مظهر آب و آتش بودن و از اون دو برادره میگرفتیمشون...!!!---------- نوشته در 04:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:56 PM ارسال شده بود ----------و البته یادم رفت...[h=2]Beowulf[/h]اینا خارق العاده بودن... Style رفیقمون Dante با اینا خیلی معرکه میشد...
اِهِین ... اِهِین... گرفتم.na leon jan. Manzuram hamun 2ta bud! Ebony and ivory. 2ta tofange siaho sefide dante ke namade 2ta khahare 2gholuan. Sorry bekhatere fingilish tayp kardan
are tu dmc 3 ke selahaye garm amalan bikhod budan. Vali tu 4 kheyli be kar miumadan. Vay man 1 sale ke har 7ta mode 4ro tamum kardam! Yani baziro amalan joidam! Hala bikaro bi ar shodam tu 4اِهِین ... اِهِین... گرفتم.سوتی دادم شدید...من به شخصه با هیچ کدوم از سلاح های گرم بازی حال نمی کردم... و تقریباً استفاده ای هم نداشتم جزء بالا بردن Ranking کومبوها و به دست آوردن بعضی از Blue Fragment ها...