بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
من میخوام به دانته توهین کنم :دی آماده هستید ؟

سفیروث خدا چند قلوت کنه :دی چرا دعوت نامه نمیفرستی ! نفرستی نمیتونم عضو کلوب بشم :دی
نخیر آماده نیستیم. توهین کنی که چی بشه؟ )xاینجا هیچکس اجازه توهین به دانته رو نداره. توهین کنی میگم آگنوس شب بیاد به خوابت!!! >:)نفرین بدتر از این؟!

---------- نوشته در 08:50 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:35 AM ارسال شده بود ----------

آقا فرهاد دستت درد نکنه
من ازون اسلحه ها سربروس رو خیلی دوس داشتم
من عاشق ربلیونو ابونی و ایووریم!!!:x

بچه ها دستتون درد نکنه که تاپیک رو بیدار کردین تشکر زیاد :x>:d<
میگم بیاین در مورد اسلحه های موجود در سری دویل و همچنین فلسفه ی پشت این سلاح ها حرف بزنیم
موافقین؟!

نخیر آماده نیستیم. توهین کنی که چی بشه؟ )xاینجا هیچکس اجازه توهین به دانته رو نداره. توهین کنی میگم آگنوس شب بیاد به خوابت!!! >:)نفرین بدتر از این؟!

هیچی یکمی جو عوض بشه از کسای دیگه تعریف کنیم مثل ویرژیل :دی من دوستش داشتم اما دیگه ازش خبری ندارم ! دیدینش سلام من و برسونید :دی آخ جووون آگنوس من میمیرم برای آمدن این شخص بخواب خودم میکشمش :دی
----
با هر بحثی که حرفی برای گفتن داشته باشم موافقم :دی
کلا دونقطه دی زیاد میذارم بهش عادت کنید :دی

هیچی یکمی جو عوض بشه از کسای دیگه تعریف کنیم مثل ویرژیل :دی من دوستش داشتم اما دیگه ازش خبری ندارم ! دیدینش سلام من و برسونید :دی آخ جووون آگنوس من میمیرم برای آمدن این شخص بخواب خودم میکشمش :دی
----
با هر بحثی که حرفی برای گفتن داشته باشم موافقم :دی
کلا دونقطه دی زیاد میذارم بهش عادت کنید :دی

تو رو خدا دعا و نفرین کنین لدی و تریش هم بیان به خواب من :d

---------- نوشته در 11:23 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:16 AM ارسال شده بود ----------

اسپویل رو نگا

971439.jpg

وای خدا
967892.jpg

بچه ها چند وقت پيش تو سايتي كه توش خبر ميزنم يه خبر جالب زدن ! پروژه فيلم ديول دسته نويسنده kyle ward افتاده كه اونم گفته ميخام يواش يواش روش كار كنم بعدم گفت شخصيتش همين جديدس كه داره مياد . دانته مو سياه

بچه ها چند وقت پيش تو سايتي كه توش خبر ميزنم يه خبر جالب زدن ! پروژه فيلم ديول دسته نويسنده kyle ward افتاده كه اونم گفته ميخام يواش يواش روش كار كنم بعدم گفت شخصيتش همين جديدس كه داره مياد . دانته مو سياه
تو همین سایت خبرش رو خودم زدم :d

من عاشق ربلیونو ابونی و ایووریم!!!:x
GREAT
20 امتیاز + Trish

من هم دقیقاً همین دو تا رو دوست دارم...
فکر کنم منظورت از
ابونی و ایووریم
Agny & Rudra بود...
همونایی که مظهر آب و آتش بودن و از اون دو برادره میگرفتیمشون...!!!

---------- نوشته در 04:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:56 PM ارسال شده بود ----------

و البته یادم رفت...
[h=2]Beowulf[/h]اینا خارق العاده بودن... Style رفیقمون Dante با اینا خیلی معرکه میشد...

GREAT20 امتیاز + Trishمن هم دقیقاً همین دو تا رو دوست دارم...فکر کنم منظورت از Agny & Rudra بود...همونایی که مظهر آب و آتش بودن و از اون دو برادره میگرفتیمشون...!!!---------- نوشته در 04:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:56 PM ارسال شده بود ----------و البته یادم رفت...[h=2]Beowulf[/h]اینا خارق العاده بودن... Style رفیقمون Dante با اینا خیلی معرکه میشد...
na leon jan. Manzuram hamun 2ta bud! Ebony and ivory. 2ta tofange siaho sefide dante ke namade 2ta khahare 2gholuan. Sorry bekhatere fingilish tayp kardan

na leon jan. Manzuram hamun 2ta bud! Ebony and ivory. 2ta tofange siaho sefide dante ke namade 2ta khahare 2gholuan. Sorry bekhatere fingilish tayp kardan
اِهِین ... اِهِین... گرفتم.
سوتی دادم شدید...
من به شخصه با هیچ کدوم از سلاح های گرم بازی حال نمی کردم... و تقریباً استفاده ای هم نداشتم جزء بالا بردن Ranking کومبوها و به دست آوردن بعضی از Blue Fragment ها...

Weapons

Devil May Cry1

Force Edge

در ابتدای شماره ی اول از این سری این شمشیر را خواهید داشت
تیز و برنده همچون رعد به آسانی دشمنان را به دو نیم تقسیم می کند.
قدرت شیطانی دارد . به پدر دانته یعنی اسپاردا تعلق دارد و در واقع همان کلیدی بود که پس از فرو رفتن در بدن دانته در DMC 3 باعث بیداری خوی شیطانی دانته شد، ورجیل و آرخام به دنبال بدست آوردن آن بودند.
در DMC 4 توسط سنکتوس مورد استفاده قرار گرفت .
در فلش بکی در انیمه ی DMC در دستان اسپاردا مشاهده شد.
Sparda_1.jpg
ForceEdge.jpg
حالا من نمی دونم این همون ربلیان هست یا نه ؟!
نظر شما چیه ؟!

اِهِین ... اِهِین... گرفتم.سوتی دادم شدید...من به شخصه با هیچ کدوم از سلاح های گرم بازی حال نمی کردم... و تقریباً استفاده ای هم نداشتم جزء بالا بردن Ranking کومبوها و به دست آوردن بعضی از Blue Fragment ها...
are tu dmc 3 ke selahaye garm amalan bikhod budan. Vali tu 4 kheyli be kar miumadan. Vay man 1 sale ke har 7ta mode 4ro tamum kardam! Yani baziro amalan joidam! Hala bikaro bi ar shodam tu 4

خوب بالخره بحث گرم شد:d
من عاشق سلاح های سردم منتهی نه هر سلاحی فقط یاماتو و ربلیان دانته هستم.
اوه استایل های دانته که خیلی توپه مخصوصا دویل 4 که خیلی از مبارزه ها و فن ها لذت میبرم
البته فن هایی که نرو در حالت شیطانی داره خیلی عالیه.
و استایل یاماتو ورجیل;)
و اینهم بخاطر اوج گرفتن تابیک:
dmc4_wrong_mission_by_fuge_firepen25-d4plajr.jpg

یادتونه بحث دختر ورجیل بود. خداییش اینو ببینید که چقده شبیه دختر ورجیله!
n8vhrzn3ff7l5en7kpie.jpg

اینهم از جناب ورجیل! ایشون هم از دانته جدید خوششون نمیاد!
wx6gfjxkqe5gf3328fta.jpg

اینهم آقا آرمین در حالت غرور و خستگی نشستهپا سایت و دفاع میکنه!
0p78bnqvd227dedtm5h1.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or