بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
نه دیگه تو صفحه های قبل که داشتیم بحث می کردیم به این نتیجه رسیدیم که دانته قوی تره و نیرو سوسکی بیش نیست :d
نیرو خب وقارش به باباش رفته ! :d(الان من طرفه کیم همینجوری دارم از همه دفاع می کنم !:d) دانته راست میگی تو 4 خیلی جلف بود کلا شخصیت 4 توهین به طرفدارای دانته بود نه این جدیده!
ها؟!!:d:-/
من که همچین نتیجه ای رو ندیدیم......یعنی اصن این خبرا نبود:d علی بحث رو تموم کرد و چیز دیگه ای در کار نبود.......
خوب این واقعا درسته چون من عاشق دانته 1 و 3 بودم شاید بگم تموم فکر و ذکرم اون مواقع دانته بود اما با دیدن دانته 4 زیر ذوقم خورد.
نگین، چرا؟ ، ورجیل تکه........... نیرو فعلا هوش و هواسش همش تو یه گردنبنده ( و اینکه یکی بیاد بهش بگه چی شده؛اصلا می خوایین امتحان کنین یکبار با خانوم کلاغه روبروش کنین ببینی چی میشه؟:d جان خودم از کاری که من کردم هم بدتر میکنه :d)
مگه چیکار کردی باو؟؟:d
اتفاقا نیرو بدون اون دختره (نمیدونم چی بهش بگم؟!!) خیلی رفتار واخلاق بهتری رو داشت و خیلی کول و باکلاس عمل میکرد.
از همین موقع که کایری پاش به ماجرا گروگان کشی رسید نیرو بی ادب و بیجنبه و بیمعنی شد من این رو خودم میتاییدم:d
ها ؟داري به دانته توهين ميكني؟ منوبگو كه داشتم از نرو دفاع ميكردم
yahoo_22.gif
پ ميشم دشمنش
چرا کفر میگی؟:d کسی طرفدار دویل باشه طرفدار دانته نباشه؟ اصن این حرفا نیست.....
من دانته 4 رو مورد انتقاد قرار دادم چون نمیدونمواقعا اون دانته که همیشه میشناخمش رو ندیدم
دانته 3 و 1 واسه خودشون خدایی بودن;)

تا من زنده ام دانته زندس !!! چون من دانته هستم ممنون که همگی تون منو دوس دارین !!! منتظر نسخه جدیدم باش حتما اوریج بگیرین آخه میخوام لول شمشیرمو ببرم بالا پول لازمم دوستار شما دانته !!!

---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------

وای وای من الان هورا شدم. بالاخره یکی پیدا شد مثل من تریشو بدوسته!!! \m/بزن قدش سمیرا جان! :thumbsup:JUST TRISH & DANTE

منم تریش رو دوست دارم اما تو بازی capcom vs merval چون فناش حال میده ! راستی شما تریش تریش میکنین ،تریش رو تو این بازی امتحان کردین اهای دانته ای ها دانته رو تو این بازی امتحان کردین ؟؟؟؟؟؟
albums1927-picture24705.jpg

آخرین ویرایش:
ها؟!!:.....چرا کفر میگی؟:d کسی طرفدار دویل باشه طرفدار دانته نباشه؟ اصن این حرفا نیست.....من دانته 4 رو مورد انتقاد قرار دادم چون نمیدونمواقعا اون دانته که همیشه میشناخمش رو ندیدمدانته 3 و 1 واسه خودشون خدایی بودن;)
بازم داري توهين مي كني ها! دانته 4 خداس! نزار پته نرو رو آب بريزم! دانته 4 جذابه! تازه با تجربه تر از توئه نرو خان

---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

تا من زنده ام دانته زندس !!! چون من دانته هستم ممنون که همگی تون منو دوس دارین !!! منتظر نسخه جدیدم باش حتما اوریج بگیرین آخه میخوام لول شمشیرمو ببرم بالا پول لازمم دوستار شما دانته !!!---------- نوشته در 11:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:51 PM ارسال شده بود ----------منم تریش رو دوست دارم اما تو بازی capcom vs merval چون فناش حال میده ! راستی شما تریش تریش میکنین ،تریش رو تو این بازی امتحان کردین اهای دانته ای ها دانته رو تو این بازی امتحان کردین ؟؟؟؟؟؟اسپویل رو نگاه کنین
2797474.jpg
تازنده اي؟ لابد دانته جديدي؟ دانته ها زيادن ها

بازم داري توهين مي كني ها! دانته 4 خداس! نزار پته نرو رو آب بريزم! دانته 4 جذابه! تازه با تجربه تر از توئه نرو خان

---------- نوشته در 11:40 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:32 PM ارسال شده بود ----------

تازنده اي؟ لابد دانته جديدي؟ دانته ها زيادن ها

خیر شما فکر کردی اسم منو میزارید روتون میشین دانته نه دانته یعنی دانته یعنی من !
اسم منو میزارن رو خودشون بعدم طلب کار میشید ها !؟!
هی این زمونه اسم رو هم میزنن عجب زمونه ای شده !
اخ کجای داداش خوب شد اسم تو رو نزدن ببین 600 تا آدم جو منو گرفته فکر میکنن اونا من هستم یعنی اونا دانته هستن هههه !!!

اووهم؟ ~.~ هيس هيس ساكت! دانته بفهمه اسمشو دزديدي با ياماتو خر خرتو ميبره! حالا بگو اطلاعات جديدي داري؟

---------- نوشته در 01:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 AM ارسال شده بود ----------

نظرتون چيه؟ كيفيت بهتر نبود

بَه دو روز نبودیم 600 تا دانته پیدا شد :|

هی یاد قدیما بخیر چه بحث هایی که نمیکردیم توی این تاپیک ، الان نبینید بی بحث نشستیم داریم به همدیگه گیر میدیم یه زمانی این تاپیک تو اوج بود :|

کاملا تایید میشه ^:)^:-

بیا طلب کار هم شدین ها اسمم آدمو میزنین بعد به ما هم گیر میدین !!!!

برای اینکه تاپیک داغ بشه تا عصر کلی عکس cosplay میزارم تا فردا هم اطلاعات کاملی با عکس از سلاح های این بازی خواهم گذاشت خوبه !!؟؟؟؟

راستی بگم خوشتون میاد اسمتون رو من بدوزدم بزارم رو اسمم بسه دیگه چند نفر اسم منو گذاشتن روش شدن دانته ؟

بیا طلب کار هم شدین ها اسمم آدمو میزنین بعد به ما هم گیر میدین !!!!برای اینکه تاپیک داغ بشه تا عصر کلی عکس cosplay میزارم تا فردا هم اطلاعات کاملی با عکس از سلاح های این بازی خواهم گذاشت خوبه !!؟؟؟؟راستی بگم خوشتون میاد اسمتون رو من بدوزدم بزارم رو اسمم بسه دیگه چند نفر اسم منو گذاشتن روش شدن دانته ؟
دمت گرم اگه خبر جديدي داري بزن خوشحال ميشيم! (ر^^)

هی یاد قدیما بخیر چه بحث هایی که نمیکردیم توی این تاپیک ، الان نبینید بی بحث نشستیم داریم به همدیگه گیر میدیم یه زمانی این تاپیک تو اوج بود :|
بذار بازی جدید بیاد... یا حداقل این Collection ریلیز شه...
منم حوصلم سر رفته...
بچه ها نظرتون چیه ما هم مثل تاپیک کناریمون دشمنای بازی رو بررسی کنیم... یادمه یه بار این کار رو میکردیما...

اووهم؟ ~.~ هيس هيس ساكت! دانته بفهمه اسمشو دزديدي با ياماتو خر خرتو ميبره! حالا بگو اطلاعات جديدي داري؟

---------- نوشته در 01:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:53 AM ارسال شده بود ----------

نظرتون چيه؟ كيفيت بهتر نبود

اخ یادش بخیر اینجا همین جای بود که مدنوس تریش رو کشت خیلی صحنه رومانیتکی بود
میگم دوستان از این کمیک دیگه خبری نشد هان ما منتظریم

خوب قول داده بودم اینم از coplay های این بازی بازم میزارم !

اسپویل ها رو نگاه بندازین

gk3ndfdxtuhox17zqhqy.jpg
g4umoxt46c9dvv7ix1v.jpg

kwm4ovxiavwcrdfea1fw.jpg

737ud0o1nvdgwo5baf96.jpg

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:06 PM ارسال شده بود ----------

اینم یه سری دیگه

اسپویل رو نگاه نگاه کنید به به داره

ur6e2rsfpxpu5w8c4fc.jpg

kpcmy2sr7ja0fq39ksy.jpg

e48e3wtwuhpoikkhd7r3.jpg

gcceycf25hlz0x987be.jpg

---------- نوشته در 03:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:10 PM ارسال شده بود ----------

اینم یه سری دیگس دیگه

اسپویل رو نگاه وا وی لا لیلی نگاه کنین

p5mfhnrpz1tkdxmag2jw.jpg

wd3ah71u9ucx4hk8mkb3.jpg

lfy3wxbp4ud8yjivfbqj.jpg

eksrzv7dwnb5jp4k9wg.jpg

---------- نوشته در 03:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:13 PM ارسال شده بود ----------

بازگشتم اینم یه سری دیگس

باباکرم دوستت دارم اسپویل لطفا

g0ja94vk2qmkp7rkkx.jpg
xlzim80ft01mguvm4g36.jpg

llaz9nq0f0t7l72pibm.jpg
o0b41nxeh92kms21rtm.jpg

باو باشه قبول دارم نیرو کلان خیلی کم تجربس دیگه تجربه دانته بیشتره...
خدا؟؟؟!!!
به این توهین نمیگن به این یه انتقاد مختصر و مفید میگن....
کلان اگه ناراحت شدید معذرت اما اصن قصد بی احترامی نداشتم...:)

عکس ها زیاده در حد بالای هزارتا عکس خو بازم خواهم گذاشت دارم به روی سلاح ها و اسمهاشون کار میکنم تا یه سری اطلاعات جمع کنم بزارم به زودی

حالا دستا بالا اسپویل رو نگا

94r7wy6bv2u28nmq2p4.jpg

dtcxnhm0ryhet1t2ebwf.jpg

o3ewk5ar7ezvfz4e0qv.jpg
vhes7e1yutmeevhmphx9.jpg

باو باشه قبول دارم نیرو کلان خیلی کم تجربس دیگه تجربه دانته بیشتره...خدا؟؟؟!!!به این توهین نمیگن به این یه انتقاد مختصر و مفید میگن....کلان اگه ناراحت شدید معذرت اما اصن قصد بی احترامی نداشتم...:)
قبول ~_~ بچه ها بزارين يه مقايسه كنيم بين همه فصلاي بازي ببينيم برتري باكيه! نظرتون چيه؟فرشاد جون مرسي از cosplay مرسي

---------- نوشته در 04:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:03 PM ارسال شده بود ----------

فرشاد با اين آواتارت داري رو زخمم نمك ميپاشي

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or