بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
توی دویل می کرای 2 دانته خیلی قوی بود و حتی پرواز هم میکرد که باید جای ایتم رو عوض میکردی و تا بتونه پرواز کنه کلا در دویل می کرای 2 خیلی شیطانی شده بود کلا شده بود مثله پدرش>:)

کفر نگو جون من.... Nero.... برای Dante...؟ بی خیال
سال هم که داره تموم میشه. تبریک میگم بهت علی... جُک سال رو اختراع کردی...
جک نمیگه که...........یبار دیگه هم اگه پیج های قبلی رو نگا کنین میبینین چه بحث جامعی راجب قدرت نیرو و دانته داشتیم. دانته هم در دومین مبارزه نفس نفس میزد. مگه نگی چه جوری به نیرو با نفس نفس میگفت. دانته اگه جاجالی هرو نمیداد نیرو شکمش روپاره کرده بود.
از مدل مو و اون کاپشن و پالتوش گرفته تا اون ده تا انگشتر تو دستش و اون حرکاتش و .... بازم بگم /:)
صبر کن.....ببینم سروتیپ نیرو که تقریبا شبیه دانته بود که.........اتفاقا اون سنگینی و قاری که نیرو داشت رو دانته نداشت.
خودم هم یکی از طرفدارای دانته ام اما واقعا دانته در نسخه چهار خیلی سبک و مسخره بود. این مسخرگی هاش من رو از دانته دلسرد تر کرد.
عه بحث تموم شده!!!!:d

وای وای من الان هورا شدم. بالاخره یکی پیدا شد مثل من تریشو بدوسته!!! \m/بزن قدش سمیرا جان! :thumbsup:JUST TRISH & DANTE
فدات عزيزم ترش عشق دانتس چطور بگم دوسش ندارم! منو ترش نداريم دانته فك كنه منم ترشم، والا :->

---------- نوشته در 03:46 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:41 PM ارسال شده بود ----------

صبر کن.....ببینم سروتیپ نیرو که تقریبا شبیه دانته بود که.........اتفاقا اون سنگینی و قاری که نیرو داشت رو دانته نداشت.خودم هم یکی از طرفدارای دانته ام اما واقعا دانته در نسخه چهار خیلی سبک و مسخره بود. این مسخرگی هاش من رو از دانته دلسرد تر کرد.عه بحث تموم شده!!!!:d
ها ؟داري به دانته توهين ميكني؟ منوبگو كه داشتم از نرو دفاع ميكردم :| پ ميشم دشمنش

جک نمیگه که...........یبار دیگه هم اگه پیج های قبلی رو نگا کنین میبینین چه بحث جامعی راجب قدرت نیرو و دانته داشتیم. دانته هم در دومین مبارزه نفس نفس میزد. مگه نگی چه جوری به نیرو با نفس نفس میگفت. دانته اگه جاجالی هرو نمیداد نیرو شکمش روپاره کرده بود.

صبر کن.....ببینم سروتیپ نیرو که تقریبا شبیه دانته بود که.........اتفاقا اون سنگینی و قاری که نیرو داشت رو دانته نداشت.
خودم هم یکی از طرفدارای دانته ام اما واقعا دانته در نسخه چهار خیلی سبک و مسخره بود. این مسخرگی هاش من رو از دانته دلسرد تر کرد.
عه بحث تموم شده!!!!:d

نه دیگه تو صفحه های قبل که داشتیم بحث می کردیم به این نتیجه رسیدیم که دانته قوی تره و نیرو سوسکی بیش نیست :d
نیرو خب وقارش به باباش رفته ! :d(الان من طرفه کیم همینجوری دارم از همه دفاع می کنم !:d) دانته راست میگی تو 4 خیلی جلف بود کلا شخصیت 4 توهین به طرفدارای دانته بود نه این جدیده!

به این نتیجه رسیدیم که دانته قوی تره و نیرو سوسکی بیش نیست
خوب دیگه ، مگر نه اینکه دانته تو مهارت های مبارزه از اسپاردا هم رد کرده........... نیرو هم که تازه داره با خودش و دستش و گذشتش آشنا میشه و از دید دانه یه بچه ای بیش نیست! ولی دانته هم میدونه که جنمشو داره!
نیرو خب وقارش به باباش رفته !]
نگین، چرا؟ ، ورجیل تکه........... نیرو فعلا هوش و هواسش همش تو یه گردنبنده ( و اینکه یکی بیاد بهش بگه چی شده؛اصلا می خوایین امتحان کنین یکبار با خانوم کلاغه روبروش کنین ببینی چی میشه؟:d جان خودم از کاری که من کردم هم بدتر میکنه :d)

خوب دیگه ، مگر نه اینکه دانته تو مهارت های مبارزه از اسپاردا هم رد کرده........... نیرو هم که تازه داره با خودش و دستش و گذشتش آشنا میشه و از دید دانه یه بچه ای بیش نیست! ولی دانته هم میدونه که جنمشو داره!نگین، چرا؟ ، ورجیل تکه........... نیرو فعلا هوش و هواسش همش تو یه گردنبنده ( و اینکه یکی بیاد بهش بگه چی شده؛اصلا می خوایین امتحان کنین یکبار با خانوم کلاغه روبروش کنین ببینی چی میشه؟:d جان خودم از کاری که من کردم هم بدتر میکنه :d)
ابوذر منظورت چيه؟ نرو پسره ويرجيله؟ كي اينو بت گفته؟ بعد اونوقت كي زنش اين بچه رو زاييد؟ ~.~

اصلا می خوایین امتحان کنین یکبار با خانوم کلاغه روبروش کنین ببینی چی میشه؟:d جان خودم از کاری که من کردم هم بدتر میکنه :d)
ای ابوذر مارمولک... خودتم هنوز تو فکر اون کلاغ بی ریخته ای ها....
----------------
بچه ها تاپیک پوکید از بی موضوعی....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or