به دوس داشتن نيست احتمال ظهورش كمه٠ترش عزيزه دله
اتفاقا دقیقا به دوست داشتنه
[h=2]دوست دارید کدامیک از شخصیت های زیر را در DmC ببینید ؟[/h]
به دوس داشتن نيست احتمال ظهورش كمه٠ترش عزيزه دله
[h=2]دوست دارید کدامیک از شخصیت های زیر را در DmC ببینید ؟[/h]
وااااااااااااای ببخشيد اصلا دقت نكردم وگرنه ميزدم ترش ، كي بهتراز عشق دانته !!!!! چقد خنگم O oاتفاقا دقیقا به دوست داشتنهیه دور دیگه سوال نظرسنجی رو بخون :
جک نمیگه که...........یبار دیگه هم اگه پیج های قبلی رو نگا کنین میبینین چه بحث جامعی راجب قدرت نیرو و دانته داشتیم. دانته هم در دومین مبارزه نفس نفس میزد. مگه نگی چه جوری به نیرو با نفس نفس میگفت. دانته اگه جاجالی هرو نمیداد نیرو شکمش روپاره کرده بود.کفر نگو جون من.... Nero.... برای Dante...؟ بی خیال
سال هم که داره تموم میشه. تبریک میگم بهت علی... جُک سال رو اختراع کردی...
صبر کن.....ببینم سروتیپ نیرو که تقریبا شبیه دانته بود که.........اتفاقا اون سنگینی و قاری که نیرو داشت رو دانته نداشت.از مدل مو و اون کاپشن و پالتوش گرفته تا اون ده تا انگشتر تو دستش و اون حرکاتش و .... بازم بگم![]()
وای وای من الان هورا شدم. بالاخره یکی پیدا شد مثل من تریشو بدوسته!!!وااااااااااااای ببخشيد اصلا دقت نكردم وگرنه ميزدم ترش ، كي بهتراز عشق دانته !!!!! چقد خنگم O o
فدات عزيزم ترش عشق دانتس چطور بگم دوسش ندارم! منو ترش نداريم دانته فك كنه منم ترشم، والا :->وای وای من الان هورا شدم. بالاخره یکی پیدا شد مثل من تریشو بدوسته!!!بزن قدش سمیرا جان! :thumbsup:JUST TRISH & DANTE
ها ؟داري به دانته توهين ميكني؟ منوبگو كه داشتم از نرو دفاع ميكردمصبر کن.....ببینم سروتیپ نیرو که تقریبا شبیه دانته بود که.........اتفاقا اون سنگینی و قاری که نیرو داشت رو دانته نداشت.خودم هم یکی از طرفدارای دانته ام اما واقعا دانته در نسخه چهار خیلی سبک و مسخره بود. این مسخرگی هاش من رو از دانته دلسرد تر کرد.عه بحث تموم شده!!!!:d
منم که اینجا ....فدات عزيزم ترش عشق دانتس چطور بگم دوسش ندارم! منو ترش نداريم دانته فك كنه منم ترشم، والا :->
ميدونستم يه روزي بايد بخاطر دانته آدم بكشم ولي خوب مثكه چاره نيستراستي اين عكسو نگاhttp://command/command=fullimg?url=....com/0/4/823ae9709c72bb33b6f8bab4f2a89aa6.jpgمنم که اینجا ....تریش که منم! حریف می طلبیم!!!:boxing:
جک نمیگه که...........یبار دیگه هم اگه پیج های قبلی رو نگا کنین میبینین چه بحث جامعی راجب قدرت نیرو و دانته داشتیم. دانته هم در دومین مبارزه نفس نفس میزد. مگه نگی چه جوری به نیرو با نفس نفس میگفت. دانته اگه جاجالی هرو نمیداد نیرو شکمش روپاره کرده بود.
صبر کن.....ببینم سروتیپ نیرو که تقریبا شبیه دانته بود که.........اتفاقا اون سنگینی و قاری که نیرو داشت رو دانته نداشت.
خودم هم یکی از طرفدارای دانته ام اما واقعا دانته در نسخه چهار خیلی سبک و مسخره بود. این مسخرگی هاش من رو از دانته دلسرد تر کرد.
عه بحث تموم شده!!!!:d
سر کار میذاری؟! این پیج که error میده. وا نمیشه!ميدونستم يه روزي بايد بخاطر دانته آدم بكشم ولي خوب مثكه چاره نيستراستي اين عكسو نگاhttp://command/command=fullimg?url=http%3A//1.media.dorkly.cvcdn.com/0/4/823ae9709c72bb33b6f8bab4f2a89aa6.jpg&referrer=http%3A//1.media.dorkly.cvcdn.com/0/4/823ae9709c72bb33b6f8bab4f2a89aa6.jpg
خوب دیگه ، مگر نه اینکه دانته تو مهارت های مبارزه از اسپاردا هم رد کرده........... نیرو هم که تازه داره با خودش و دستش و گذشتش آشنا میشه و از دید دانه یه بچه ای بیش نیست! ولی دانته هم میدونه که جنمشو داره!به این نتیجه رسیدیم که دانته قوی تره و نیرو سوسکی بیش نیست
نگین، چرا؟ ، ورجیل تکه........... نیرو فعلا هوش و هواسش همش تو یه گردنبنده ( و اینکه یکی بیاد بهش بگه چی شده؛اصلا می خوایین امتحان کنین یکبار با خانوم کلاغه روبروش کنین ببینی چی میشه؟:d جان خودم از کاری که من کردم هم بدتر میکنه :d)نیرو خب وقارش به باباش رفته !]
ابوذر منظورت چيه؟ نرو پسره ويرجيله؟ كي اينو بت گفته؟ بعد اونوقت كي زنش اين بچه رو زاييد؟ ~.~خوب دیگه ، مگر نه اینکه دانته تو مهارت های مبارزه از اسپاردا هم رد کرده........... نیرو هم که تازه داره با خودش و دستش و گذشتش آشنا میشه و از دید دانه یه بچه ای بیش نیست! ولی دانته هم میدونه که جنمشو داره!نگین، چرا؟ ، ورجیل تکه........... نیرو فعلا هوش و هواسش همش تو یه گردنبنده ( و اینکه یکی بیاد بهش بگه چی شده؛اصلا می خوایین امتحان کنین یکبار با خانوم کلاغه روبروش کنین ببینی چی میشه؟:d جان خودم از کاری که من کردم هم بدتر میکنه :d)
شما انگار خیلی از قافله عقب موندی :dابوذر منظورت چيه؟ نرو پسره ويرجيله؟ كي اينو بت گفته؟ بعد اونوقت كي زنش اين بچه رو زاييد؟ ~.~
ای ابوذر مارمولک... خودتم هنوز تو فکر اون کلاغ بی ریخته ای ها....اصلا می خوایین امتحان کنین یکبار با خانوم کلاغه روبروش کنین ببینی چی میشه؟:d جان خودم از کاری که من کردم هم بدتر میکنه :d)