بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
خوب بچه ها یک موضوع توپ پیدا کردم بنطر شما دانته {جدید} چند درصد میتونه جای دانته{قبلی شماره ی چهارم } رو در دل فن های این عنوان بگیره دلیلاتون رو + نکات منفی و مثبت رو بگید و لطفا دلایلتون احساسی نباشه:d
به نسبت دانته قبل واقعا نمیشه براش شانسی در نظر گرفت . هیچ کدوم از فاکتور های دوست داشتنی دانته سری قبل رو نداره.
اما باید اعتراف کنم آخر تریلر DMC5 اونجایی که که میگه : My Nae Is .........Dante
اینقدر خوشم میاد از حرف زدنش که نزدیک به 1000 بار تا حالا نگاه کردم (اون تیکه رو).

آخرین ویرایش:
بنظر من این دانته جدید شبیه معتاد های سر کوچه خیابون ها می مونه :dالبته معتاد به کامپیوتر و بازی کامپیوتری نه چون ما هممون از این لحاظ معتادیم:d منظورم معتاد هشیش:-s کرااااک :-sشیشه:-sتریاک~x( سیگاری (قبل توجه دوستان سیگار با سیگاری فرق داره):-sبسه یا بازم بگم البته من هنوز بازی نکردم نمی دونم شخصیتش چجوریه . شایدم اصلا وسط بازی ارایش کنه خوشگل شه:dفکرم میکنم که این dmcجدید هم یکی از امکاناتش این باشه که با امتیازایی که جمع می کنی بتونی واسه دانته مواد مخدر بخری اخرشم دانته ترک میکنه وغول مرحله اخرم مواد فروشیه که به دانته چیز می داده:dفکر کنم این طرح جدید capcom واسه اینه که معتاد هارو تشویق به ترک کنه:dشایدم می خواد به ما بگه که اقا اینقدر پشت بازی نشین ترک کن برو ورزش=))

hey hey Guys Wait
تند نرین بابا بزارین یواش یواش با هم پیش می ریم :d;)
اول اینکه دانته ی قدیم و جدید و اینا نداریم و هر دوشون یکی هستن !
دوم اینکه این دانته همون ویژگیها دانته ای رو داره که ما می شناسیمش یعنی شوخ طبع هست و یه سری خصوصیات خاص دیگه که توی تریلرها هم دیدیم و لذت بردیم
سوم اینکه اگه می بینین یه ذره از شوخ طبعیش کم شده یا ذره سرخورده و شاید کتک خورده به نظر می رسه برای اینه که
A: خیلی بچه س و شاید 16-17 سال سال بیشتر نداشته باشه
B:پدر و مادرش مردند و فکر می کنه برادرش هم مرده برای همین کمی افسرده به نظر میاد
C:توی خیابونها بزرگ شده پس انتظاری نمی ره که برای فرار از این افسردگی مثلا به سیگار پناه آورده باشه
در کل با این همه بلایی که سرش اومده باز هم خودش رو پا برجا نگه داشته
همونجوری هم که علی دانته قبلا گفته بود درست مثه Batman begins که نشون داد چطور بتمن ، بتمن شد ، اینجا هم به ما نشون میده چطور دانته مبارزات رو تو خیابون یاد گرفت و تبدیل به اون قهرمانی شد که الان می شناسیمش

آره ولي كپكام كاش داستانو بترتيب ميزد نه مث حالا كه رشته داستان از دستمون پريد تو ديول 1 حدود 25 و تو 2 حدوده 32 و تو 3 حدود 20 كه ويرجيل 22 بود و تو 4 هم 29 بود حالا هم 16 تا 18 :|داستانو بترتيب ميزدن خو ` جواب كپكام هم ماشاءالله ميگه داستان يهو شكل گرفت

آره ولي كپكام كاش داستانو بترتيب ميزد نه مث حالا كه رشته داستان از دستمون پريد تو ديول 1 حدود 25 و تو 2 حدوده 32 و تو 3 حدود 20 كه ويرجيل 22 بود و تو 4 هم 29 بود حالا هم 16 تا 18 :|داستانو بترتيب ميزدن خو ` جواب كپكام هم ماشاءالله ميگه داستان يهو شكل گرفت
سن را اشتباه گفتی :d

طبق اطلاعاتی که کاپکوم منتشر کرده، دانته :
در شماره 1: 28 ساله
در شماره 2: 42 ساله
در شماره 3: 20 ساله
در شماره 4: 34 ساله س
ورجیل هم با دانته دوقلو هست پس مسلما همسن هستن !

سن را اشتباه گفتی :dطبق اطلاعاتی که کاپکوم منتشر کرده، دانته :در شماره 1: 28 سالهدر شماره 2: 42 سالهدر شماره 3: 20 ساله در شماره 4: 34 ساله سورجیل هم با دانته دوقلو هست پس مسلما همسن هستن !
بعد كجاش اين اطلاعاتو منتشر كرده ؟ لينك بده پليز ^_^

طبق اطلاعاتی که کاپکوم منتشر کرده، دانته :
در شماره 1: 28 ساله
در شماره 2: 42 ساله
در شماره 3: 20 ساله
در شماره 4: 34 ساله س
صبر کن صبر کن صبر کن!!!
شماره 4 که بعد از شماره 2 هست.اونوقت چه طوری دانته سنش کمتره؟
در جواب Leon.Fox:
نه.من اشتباه کردم.عشق پاک،عشق دانته به لیدی و تریش هست.......

صبر کن صبر کن صبر کن!!!
شماره 4 که بعد از شماره 2 هست.اونوقت چه طوری دانته سنش کمتره؟
در جواب Leon.Fox:
آره ولی این کاپکوم مریض و روانی که بگم خدا الهی به خاک سیاه بنشونتش !! اومده گفته داستان 2 بعد از 4 اتفاق می افته یعنی وقتی دانته همه ی خانواده ش و همه ی کسایی رو که دوست داره از دست داده ! جدی بودن دانته هم با این دلیل توجیه میشه!

ای بابا قضیه شده مثل زک و ایریس...ملت ایریسو دوست ندارن از زک هم بدشون میاد...
بابا کایری لوس...کایری زشت...کایری مزخرف....نیرو دوسش داره شما ها چیکار دارینD:
کی با Kaire کار داره... اصلاً بذار Nero بمیره براش...
;)
صحبت من سر حرف Safe بود... اون لغت مستهجنی ;) که به کار برد... اوق....

به نسبت دانته قبل واقعا نمیشه براش شانسی در نظر گرفت . هیچ کدوم از فاکتور های دوست داشتنی دانته سری قبل رو نداره.
اما باید اعتراف کنم آخر تریلر DMC5 اونجایی که که میگه : My Nae Is .........Dante
اینقدر خوشم میاد از حرف زدنش که نزدیک به 1000 بار تا حالا نگاه کردم (اون تیکه رو).
سلام دانیاااااااااااااااااااال... چطوری مرد... چرا کم میای اینجا...؟

در جواب Leon.Fox:
;)
Exactly
---------------------
بیخیال علی... جاش اینجا نیست...!

دوستان من به یه نتیجه رسیدم و اون اینه که من عاشق این DmC هستم!!!!
با این حقایق دلپذیری که الان فهمیدم....
خسته نباشی...
از دو دره بازی های Dante خوشت اومد...؟ اون وقت جانماز آب میکشی مارمولک...
;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or