بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
علی جان شما سرور مایی.
عکسای جالبی بودن علی جان.ممنون.
یه مساله مربوط به لوکیشین:
مگر دویل قراره RE باشه که میگین حس ترس!!! لوکیشین شماره سوم به خاطر داستانش میباست سیاه و تاریک طراحی میشد و شماره 4 رنگارنگ.الان میشه برای شماره چهارم محیط تاریک گذاشت؟ نه،میشه؟ معلومه نمیشه!!!
حتما وقتی کایری و نیرو کنار هم واستادن دوست دارین یه محیطی مثل اون جایی باشه که ورجیل و دانته با ارخام جنگیدن؟ یا توی شکم اون جونوره؟
اصلا محیط شماره سوم به اخلاق و رفتار دانته توی شماره چهارم نمیخوره.....
داداش علی ورجیل،هنوز خبری از نسخه PC-ش نشده؟ چون تو دائما توی فروم های DmC پرسه میزنی!!!:d

4 که واقعا زیبا بود و از اون شخصیتش خوشم میومد مخصوصا از برادرش
تو این بازی خبری از خودش یا برادرش نیست؟

اون که توی نسخه چهارمه برادرش نیست ، به احتمال زیاد پسر برادرشه

برادر دانته ( ورجیل ) توی نسخه سوم بازی حضور داشت و دشمن اصلی دانته توی اون نسخه بود

داداش علی ورجیل،هنوز خبری از نسخه PC-ش نشده؟ چون تو دائما توی فروم های DmC پرسه میزنی!!!:d
یه خبرایی شده ، توی صفحه رسمی بازی در فیس بوک نسخه PC هم به پلتفرم ها اضافه شده ( قبلا نبود ) ، ولی هنوز NT و Capcom در این مورد نظر ندادن

البته الان بحث RE و شباهت های اون با DMC شد دیدم گفتن این موضوع خالی از لطف نیست :دی

کلا DMC1 از همون اول قرار بوده نسخه چهارم از سری بازی های Resident Evil باشه ، دانته قرار بود نقش یه پلیس اروپایی و بیخیال رو بازی کنه ولی طی مراحل ساخت بازی ایده های زیادی به ذهن سازنده ها خطور میکنه ( مخصوصا کامیا خالق DMC ) که با اصرار زیاد کامیا کاپکام اجازه میده این بازی رو تبدیل به یک IP جدید بکنند و سبکش رو تغییر بدن

برای همینه که وقتی DMC1 رو بازی میکنید یه جورایی حس ترس توی بازی وجود داره

آخرین ویرایش:
یه خبرایی شده ، توی صفحه رسمی بازی در فیس بوک نسخه PC هم به پلتفرم ها اضافه شده ( قبلا نبود ) ، ولی هنوز NT و Capcom در این مورد نظر ندادن
:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
شوخی میکنی! من اصلا خودم امیدی نداشتم.ولی گفتم بیام یه بار دیگه سوال کنم.خدایا!!!8->^:)^[-o:d

سلام بر همگی:d
باو خوبه یه هفته از دنیای نت دور بودیما نیرو بمب بارون کردین!!عجب!! حالا تک تک جوابا:
تاز حال این نیرو هم یخورده میگرفتم تا درد عشق رو حسابی بچشه. مگه الکیه که ........................

بدبخت این همه درد کشید این پسر! بخاطر کایری که وارد مبارزه با دانته شد اصن رفت با ساکنوس مبارزه کرد. تا دم موفقیت رفت اما بخاطر این دختر افتاد داخل مجسمه!!!کی خودشو برای یه دختر تو این همه خطر میدانازه حالا نه یه نفر که ارزش دوستی هم داشته باشه یه دختری که بهش میخوره چند سال هم از نروبزرگتر باشه! خیال کنم اگه بهش سخت میگرفتین نرو در جا سکته رو میزد:d

]اگر هم نخواستی که با اینکه از این Nero هه بدم میاد ولی بذار خودش سرش بخوره به سنگ... اینجوری بیشتر می خندیم...
مگه نیرو دلقکه که بهش بخندین:d:))
خودش بزرگ میشه میفهمه اصن هدف اصلیش چیه! اینو از خودم نمیگم چون نیرو یه پسر 17 ساله جونه! خوب معمولا بعضی پسر تو این سن نپخته و خام اند و بعضیا هم مثه نیرو فیلم هندی ...اما بعد وقتی بزرگتر میشن خیلی معقول تر از سابق برخورد میکنن و شاید دقت کرده باشین اگه شخصیت نیرو رو از حالت عشق و عاشقی بیرون بیارن که با بزرگتر شدنش خوب میشه و البته اگه در نسخه های بعدی حضور داشته باشه بنظرم پتانسیل خیلی خوبی رو برای سوپر هیرو شدن داره و این پتانسیل باید بگم بهتر از ورجیله. من از شخصیت کنونی نیرو فقط طرف نمیگیرم چون میدونم که نیرو واقعا کاراکتر تحسین ورانگیزیه. شما قبل از نجات کایری به شخصیت نیرو نگاه میکردین. خیلی ریلکس و خونسرد بود و یه جورایی با غرور حرف میزد و حتی سرد پاسخ دادنش طرفداری زیادی رو به خودش جلب کرد. اول داستان رو ببینید نیرو خیلی خونسر و اروم و مغرورانه روی نیمکت نشسته. این شخصیت خیلی من رو یاد دانته های نسخه قبل (نسخه یک و ورجیل) انداخت.

چه معنی داره اصلاً... ولی Nero رو بیشتر بترکون... نه Kaire رو... چون اصلاً خوشم نمیومد ازش...
اوق... از این دختر پخمه های معصوم بود...
با باشه شما از نرو متنفرید یا اصن در نظر شما نرو یک جانوریست:d
من هم کایری رو دوست نداشتم اما بابا خوب نیرو رو دوست ندارین لوس نکنین دیگه(:d) ازش بد نگین اما میدونم حس تنفر یعنی چی:d

بدم نمیومد جای نیرو بودم (از بقیه بیشتر میشناسمش) اگه جای اون بودم یه دختر دیگرو انتخاب میکردم :d انقدرم کله شق بازی درنمیوردم، با دانته هم منطقی تر برخورد میکردم :d
منم همینطور اما انگار کپکام میخواستخه یه شخصیت بپرونه روی این شخصیت کایری یک درصد هم کار نکرده

اتفاقا من دوست دارم جای نیرو باشم!!! بالاخره توی اون سن طبیعی هست که بخواد عاشق بشه!!!
شما مبارزه هاش رو بچسب.....
از ته دل و جون شمشیرشو روی سر یه نفر فرو میاره.....
واقعا اگه نیرو رو نباید با دانته مقایسه کرد چون دانته یه ادم سنجیده تری میشه چون هم تجربه بیشتر داره و هم ییکی دو تا پیرهن بیشتر نیرو پاره کرده و میدونه اینقدر نباید بخاطر یه موضوع بچه بازی در اورد. نیرو هم در اینده میفهمه چه بچه بازی در اورد:d
تو دیگه چرا ...؟ منکه می دونم تو از چیه Nero خوشت اومده...
دستش...
یه نفر دیگه هم طرفدار نیرو شد.........طرفدار دستش نشد;)

دختر ورجیل؟ حالت خوبه؟ ورجیل یه پسر داشت که به لطف دانته هیچوقت نتونست باهاش حتی حرف بزنه!!!
خیال کنم بشه دختر دانته یا نرو چون اصن ورجیل هم مجهوله که اصن چند سالش بوده همین یکی رو داشته
:d

پر ورجیل که به هیچ دردی نخورد لااقلش دخترش مفید باشه :d
پسر ورجیل به این مفیدی دختر میخواد چیکار!!:d

ولی این پسرک یه درصد هم به باباش نرفته ! نه از نظر غرور و عظمت نه تیپ و قیافه :d

کجا نرفته/!!
پر از غروره و مثه ورجیل هم خیلی اروم و کم حرف(این بی ادبیاش هم تقصیر خودش نبوده)
اتفاقا:d نیرو توی سایت DEVIANTART.COM لقب پسر زیبا رو داره! کامنت زیر عکس نرو رو بخونین ببینی چی نوشته.

بله!بهتون که گفتم مواظب باشین و از نیرو بد نگین.حالا خودش اومد!!!!بله نیرو عالیه!!! شماها برای این از نیرو بدتون میاد چون از کایری بدتون میاد!!! واقعا میگم!!!
در ضمن نیروی 17 ساله رو با دانته شونصد ساله مقایسه میکنین؟
اونوقت دانته که دختر بازی میکنه عیبی نداره ولی نیرو که عشق پاکشو!!! تقدیم به کایری میکنه ادم نیست!!!؟؟؟؟

به سلام بچه ها من برگشتم بالاخره اومدم سلام بچه های قدیمی و جدید اویلی من این همه مدت نبودم چون
داشتم dark souls & skyrim بازی میکردم/SPOILER]
بچه ها بگید موضوع سره چیه بحس در مورد چیه حوصله ندارم پیج های قبل رو بخونم و البته بگم من برای نظر سنجی لیدی رو انتخاب کردم ولی بگم بهتون که هیچ کدوم نخواهند بود و این هم بده و هم خوبه نکته + این است که با شخصیت های جدید اشنا میشیم و
نکته - این است که دلم براشون تنگ میشه

اومدي بمون دلگرمي بدي يا نااميدمون كني؟ بزار با روياهامون زندگي كنيم٠ لاقل شايد فرجي شدو ويرجيل اومد

---------- نوشته در 11:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:26 PM ارسال شده بود ----------

بله!بهتون که گفتم مواظب باشین و از نیرو بد نگین.حالا خودش اومد!!!!بله نیرو عالیه!!! شماها برای این از نیرو بدتون میاد چون از کایری بدتون میاد!!! واقعا میگم!!!در ضمن نیروی 17 ساله رو با دانته شونصد ساله مقایسه میکنین؟اونوقت دانته که دختر بازی میکنه عیبی نداره ولی نیرو که عشق پاکشو!!! تقدیم به کایری میکنه ادم نیست!!!؟؟؟؟
نرو خيلي بد سليقس . پيف اينم شد عشق؟

سلام بر همگی:d
باو خوبه یه هفته از دنیای نت دور بودیما نیرو بمب بارون کردین!!عجب!! حالا تک تک جوابا
به به آقا آرمین Nero خان...
;)
کسی توهین نکرد بهش اخوی... اصلاً خود Nero خوب... فقط تو رو خدا بگو بهش که اون سلیقش رو یه جراحی پلاستیک بکنه.

اونوقت دانته که دختر بازی میکنه عیبی نداره ولی نیرو که عشق پاکشو!!! تقدیم به کایری میکنه ادم نیست!!!؟؟؟؟
اوق ....
اووووووووووق
:-&
تو رو خدا نزن از این حرفا... حالم بالا اومد...
عشق پاک...
بگرد اگه پیدا کردی خبرمون کن...
به قول معروف... گشتم نبود، نگرد نیست.
عشق پاک... واقعاً که مسخرست...

به سلام بچه ها من برگشتم بالاخره اومدم سلام بچه های قدیمی و جدید اویلی من این همه مدت نبودم چون
داشتم dark souls & skyrim بازی میکردم/SPOILER]
واسه همینه که من شروعش نمی کنم این بازی لعنتی رو دیگه...
بچه ها بگید موضوع سره چیه بحس در مورد چیه حوصله ندارم پیج های قبل رو بخونم و البته بگم من برای نظر سنجی لیدی رو انتخاب کردم ولی بگم بهتون که هیچ کدوم نخواهند بود و این هم بده و هم خوبه نکته + این است که با شخصیت های جدید اشنا میشیم و
نکته - این است که دلم براشون تنگ میشه
موضوع نداریم... شما یه منت بذار و ما رو از این سردرگمی نجات بده...
البته داشتیم راجع به Locationها صحبت می کردیم و یادم رفت بگم...
Nero و عشق پاکش و سلیقه ی خارق العاده اش...
;)

خوب بچه ها یک موضوع توپ پیدا کردم بنطر شما دانته {جدید} چند درصد میتونه جای دانته{قبلی شماره ی چهارم } رو در دل فن های این عنوان بگیره دلیلاتون رو + نکات منفی و مثبت رو بگید و لطفا دلایلتون احساسی نباشه:d

خوب بچه ها یک موضوع توپ پیدا کردم بنطر شما دانته {جدید} چند درصد میتونه جای دانته{قبلی شماره ی چهارم } رو در دل فن های این عنوان بگیره دلیلاتون رو + نکات منفی و مثبت رو بگید و لطفا دلایلتون احساسی نباشه:d
چون ما دانته رو باشخصیت و چهره دیگه ای میشناسیم یه مقدار ممکنه زود قضاوت کنیم و بگیم که این دانته جدید واقعا توهین به فن ها و اون اصالت قدیمی هست. من خودم فکر میکنم که قرار نیست که کسی جای دیگری رو بگیره . مطمئنا تا بازی نکنی نمیشه به طور قطع نظر داد. تازه این دانته براه اول راه هست در صورتی که ما دانته قبلی رو تو چند شماره و از جوانی تا شروع میانسالی دیدیمش . شاید یه زمانی شخصیت این دانته جدیده بهتر از قبلی بشه! مطمئنم که خاطرات خوبی از هر دوتاش برا فن ها باقی میمونه

اوق ....
اووووووووووق
:-&
تو رو خدا نزن از این حرفا... حالم بالا اومد...
عشق پاک...
بگرد اگه پیدا کردی خبرمون کن...
به قول معروف... گشتم نبود، نگرد نیست.
عشق پاک... واقعاً که مسخرست...
ای بابا قضیه شده مثل زک و ایریس...ملت ایریسو دوست ندارن از زک هم بدشون میاد...
بابا کایری لوس...کایری زشت...کایری مزخرف....نیرو دوسش داره شما ها چیکار دارینD:

صفر درصد...
دانته جدیدکاملا" شبیه یک انسان معتاد و جدی و بدقواره است...در حالی که دانته در اصل معتاد و جدی و بدقواره نبوده...اصلا" کلا" تغییر کرده...شاید شخصیت خوبی داشته باشه اما در مقایسه با دانته قدیمی ...اصلا" نمیتونه جاشو بگیره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or