بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
بچه ها خداییش پایه اید بزارم عکسش رو :d
WOWWW
خوشم اومد از Vergil... چه وحشیانه بغل کرده بود Evangeline رو... ;) دوست دارم Vergil رو بسیار زیاد... معلومه از اون مارمولک های حرفه ای تو مقوله ی 3 تا نقطه هستش...
هو هو ...
آتوسا 50 امتیاز + گیرت اومد با این حرکت...

من فك كنم نرو پسره ويرجيله فك كنم هاشبيهشم هست وااااااااااااای من عشق نروئم كاشكي جا كريه اون دوست دخترش بودم

عزیزم کاپکوم تایید کرده که نیرو پسره ورجیله ! خیالت راحت ! ولی این پسرک یه درصد هم به باباش نرفته ! نه از نظر غرور و عظمت نه تیپ و قیافه :d

من فك كنم نرو پسره ويرجيله فك كنم هاشبيهشم هست
فکر کنم درست فکر می کنی... چون بچه های اینجا هم همینو میگن...
وااااااااااااای من عشق نروئم كاشكي جا كريه اون دوست دخترش بودم
هر دختری جای اون خانم ابله قابل قوبله... من نمی دونم این CapComی ها او لحظه چه فکر کرده بودن که این Kire رو طراحی کردن...
اوق...
فکر کنم از اونایی بود که وقتی Nero برای French Kiss میومد جلو... سرخ و سفید میشد و آخرش هم نمی فهمید چی شد...

---------- نوشته در 05:30 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:29 PM ارسال شده بود ----------

آره این عکس واقعا قشنگه! خیلی خیلی Hot هست ورجیل توش و واقعا آدم می خواد جای همون Evangeline باشه :d
با Style اُور Vergil که روی دوش Evangeline بود هم خیلی حال کردم...
کلاً 50 امتیاز + دیگه...
;)

عكس واسم بالا نيومدتوسايت خو اپ كن

ما این عسکهای قبیح و کفر آمیز رو توی سایت آپ نمی کنیم :d

با Style اُور Vergil که روی دوش Evangeline بود هم خیلی حال کردم...
کلا اور رو نگو که هنوز هم تو کفشم :d لامصب بد از دیدن این عکس گفتم به به ورجیل به خدا شکی در اون سلیقه ت ! دانته این همه دختر مختر دوره خودش جمع کرد آخرش سلیقه ش مثه تو نیستNumber 1 ;)

---------- نوشته در 05:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:35 PM ارسال شده بود ----------

بچه ها بیاین در مورد یه موضوع بحرفیم لئون جان شما بیاین یه چی بگین

اگه منو بجا كريه ميزاشتن لاقل بهتر بودكريه خيلي مهربونو رواعصاب بودلاقل يه خشن مث من ميزد دك و پز اون پيري رو مياورد پايين
WOWWWWWWWWWWW
سمیرا از اهواز 150 امتیاز + گیرش اومد با این جمله...
خوشم اومد دختر...
50 تا دیگه هم خودم بهت میدم.

بچه ها بیاین در مورد یه موضوع بحرفیم لئون جان شما بیاین یه چی بگین
داستان من...
;)
شوخی کردم....
شما لطف داری آتوسا جان. چیز جالبی به ذهنم نمیرسه... راستش الان هم باید برم.
Have fun guys
C-ya

من دوباره نفهمیدم چی شد :| الان این بحث ها در مورد ورجیل و زنش رسمیه ؟ کاپکام تایید کرده ؟ ( لینک معتبر ؟ :دی )

یا اینکه شما هم مثل من از بی خبری قاطی کردید (:دی) و دارید داستان پردازی میکنید ؟ :دی

WOWWWWWWWWWWWسمیرا از اهواز 150 امتیاز گیرش اومد با این جمله...خوشم اومد دختر...50 تا دیگه هم خودم بهت میدم.داستان من...;)شوخی کردم....شما لطف داری آتوسا جان. چیز جالبی به ذهنم نمیرسه... راستش الان هم باید برم.Have fun guysC-ya
من دوباره نفهمیدم چی شد :| الان این بحث ها در مورد ورجیل و زنش رسمیه ؟ کاپکام تایید کرده ؟ ( لینک معتبر ؟ :دی )یا اینکه شما هم مثل من از بی خبری قاطی کردید (:دی) و دارید داستان پردازی میکنید ؟ :دی
شما داستان حقيقي ميخاي ازمن بپرس من ريشموتواين بازي سفيدكردم

من دوباره نفهمیدم چی شد :| الان این بحث ها در مورد ورجیل و زنش رسمیه ؟ کاپکام تایید کرده ؟ ( لینک معتبر ؟ :دی )

یا اینکه شما هم مثل من از بی خبری قاطی کردید (:دی) و دارید داستان پردازی میکنید ؟ :دی
عکس رو دیدین آقا علی ! اینجوریه ! ورجیل این مدلی بود و ما خبر نداشتیم :d
بعله :d

میگم این کاپکوم کلا خیلی ناحقی می کنه در حق DmC ها ! الان کلی سرچ کردم هیچی به هیچی ! اصلا هیچ خبری نیست! کی می خواد یه ذره هم به دویل اهمیت بده !!!
راستی شما یه موضوع بده بحث کنیم

عکس رو دیدین آقا علی ! اینجوریه ! ورجیل این مدلی بود و ما خبر نداشتیم :d
بعله :d

میگم این کاپکوم کلا خیلی ناحقی می کنه در حق DmC ها ! الان کلی سرچ کردم هیچی به هیچی ! اصلا هیچ خبری نیست! کی می خواد یه ذره هم به دویل اهمیت بده !!!
راستی شما یه موضوع بده بحث کنیم

خب از اول بگو این داستان پردازی خودتونه دیگه :دی یه لحظه خوشحال شدم گفتم شاید اطلاعات جدیدی کاپکام داده بیرون :|

آره عکس رو دیدم ، خیلی Hot بود :دی

در مورد اطلاعات جدید از DmC هم از کاپکام سوال کردن که این جواب رو داده :
"There will be ongoing news and asset drops between now and release. Expect major ones around events (Captivate, E3, Comic-con, Gamescom, TGS, etc.)."

گفته از الان تا زمان عرضه بازی خبر های زیادی منتشر میشه که خبر های بزرگ و اصلی ( مثل تریلر ها ) حول و حوش نمایشگاه های مهم ( Captivate , E3 , Comic-con , Gamescom , TGS و ... ) منتشر میشه

Captivate که نمایشگاه بزرگ کاپکامه و اختصاصی خودشه اوایل آپریل برگذار میشه ( کمتر از دو ماه دیگه ) ، احتمالا اون موقع میتونیم اطلاعات بیشتری از بازی بدست بیاریم

=============================
راستی در مورد موضوع بحث جدید :دی این نظر من :

چرا قیافه و شخصیت Caius توی FFXIII-2 من رو این همه یاد ورجیل میندازه ؟ :دی
Caius-Ballad.jpg

مخصوصا این جمله اش :

I Don't Wanna Please Her , I Want To Save Her

آخرین ویرایش:
ببخشید که اینو میگم ولی :
چرا دوستان بقیه این کمیک هارو نمیذارن؟
چرا این تایپیک زیرشاخه یعنی اسکرپت ها ادامش نمیدن؟
.............................................................................................
دستت درد نکنه بانو آتوسا واقعابه این ورجیل میگن..................... عجبا ;) (نظر شخصیمو به صورت خصوصی به دوستان گفتم ، گفتم شاید چیز بشه)
............................................................................................
راستی کسی میتونه ازین داداش کایری، کریدو بیشتر اطالاعات بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or