بحث و تبادل نظر در مورد سری Devil May Cry (خلاصه داستان در پست اول)

• Thread starter Thread starter alprh
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

دوست دارین نسخه‌ی بعدی DMC رو چه استودیویی بسازه؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    313
سلام بر همگی:
مثه اینکه الان بحث سلاح هاست. خوب منم یه نظر کلی میدم;)

سلاح ای مورد علاقه من:

images

weapon_1.jpg

تبریک میگم ورودتون رو:welcome:
.....................
ولی سربروس چیزه دیگس:d

تاپیک خوابیده چرا :| اطلاعات جدید و چندتا عکس که اومده بیایین یه بحثی بکنیم دیگه :دی

راستی متوجه شدید توی یکی از عکس ها ( که دانته با زیرپوشه :دی ) پشت کمرش چندتا جای زخم وجود داره ؟

تاپیک خوابیده چرا :| اطلاعات جدید و چندتا عکس که اومده بیایین یه بحثی بکنیم دیگه :دی

راستی متوجه شدید توی یکی از عکس ها ( که دانته با زیرپوشه :دی ) پشت کمرش چندتا جای زخم وجود داره ؟
کو؟:-/
اگه اون چیزی که من دیدم منظورتون باشه خوب درگیری ؛ زخمی شدنم داره دیگه......... تازه این دانته هم هنوز مهارت کامل نشده تو مبارزه ، درست میگم یا نه؟

منم چیزی نمیبینم....
میگم علی نکنه از اون زیر قدرت اسکن کردن با چشمات رو داری...
یعنی الان داری ....
ای مارمولک...

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 PM ارسال شده بود ----------

اگه اون چیزی که من دیدم منظورتون باشه خوب درگیری ؛ زخمی شدنم داره دیگه......... تازه این دانته هم هنوز مهارت کامل نشده تو مبارزه ، درست میگم یا نه؟
تو جداً چی دیدی الان آخه...؟ تازشم، چه ربطی به مهارت Dante داره...؟ ربط به مهارت کسی که کنترلش میکنه داره...
;)

نه :d
من زخمی نمی بینم ! خو اگه هم زخمی باشه شاید مال این بوده که دانته تحت شکنجه بوده :-/
شاید

یعنی جدا زخم ها رو ندیدید ؟! :| :دی
مثل جای شلاق میمونه و احتمالا مربوط میشه به شکنجه شدن دانته توی بچگی توسط شیطونا ، ببینم میتونم عکسش رو پیدا کنم :دی

آهان ایناهاش :
1d0f19c3f827.jpg

---------- نوشته در 01:56 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:54 PM ارسال شده بود ----------

منم چیزی نمیبینم....
میگم علی نکنه از اون زیر قدرت اسکن کردن با چشمات رو داری...
یعنی الان داری ....
ای مارمولک...

---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 PM ارسال شده بود ----------

تو جداً چی دیدی الان آخه...؟ تازشم، چه ربطی به مهارت Dante داره...؟ ربط به مهارت کسی که کنترلش میکنه داره...
;)

توقعم از تو بیشتر بود :دی مگه میشه لئون با اون چشمای عقابیش این زخم ها رو نبینه :| :دی

برو دقت کن میبینی!!!
من منظورم این بود چون دانته هنوز مبتدی هس تو مبارزه بالاخره حریفاش سخت هستن و یا بقولی شکنجه شده......... چه ربطی داش به کنترل !!!! ( تو دمو و داستان رو هم کنترل میکنی؟!!!)
................................
یعنی جدا زخم ها رو ندیدید ؟!
من که دیدم ولی دوستان میگن ندیدی!!!
:d

توقعم از تو بیشتر بود :دی مگه میشه لئون با اون چشمای عقابیش این زخم ها رو نبینه :| :دی
هاااااااااااان... هِین...؟
خو راستش من خودمو زدم به ندیدن که با بچه ها همدردی کنم...
;)

برو دقت کن میبینی!!!
من منظورم این بود چون دانته هنوز مبتدی هس تو مبارزه بالاخره حریفاش سخت هستن و یه حالی بهش......... چه ربطی داش به کنترل !!!! ( تو دمو و داستان رو هم کنترل میکنی؟!!!)
راستش الان دقت کردم...
:p
الان اینا مگه دمو بود... :-/

---------- نوشته در 02:09 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:05 PM ارسال شده بود ----------

ولی لا مذهب هیچ چی دانته قبلی نمیشه.:((
هستم شدید...

ولی من از طراحی کلت ها زیاد خوشم نیومد.
نیستم شدید...
;)
اتفاقاً من از کلت هاش خوشم اومد.. یه جور خاصیه... به شمشیر میزنه منحنیش...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or