abouzar337
کاربر سایت
تبریک میگم ورودتون رو:welcome:سلام بر همگی:
مثه اینکه الان بحث سلاح هاست. خوب منم یه نظر کلی میدم
سلاح ای مورد علاقه من:
![]()
![]()
.....................
ولی سربروس چیزه دیگس:d
تبریک میگم ورودتون رو:welcome:سلام بر همگی:
مثه اینکه الان بحث سلاح هاست. خوب منم یه نظر کلی میدم
سلاح ای مورد علاقه من:
![]()
![]()
خیلی خوب بود اطلاعات خوبی نصیبم شد ممنون:dاینم ترجمه اطلاعات : DmC : اطلاعات جدید از داستان و فلسفه طراحی سلاح های دانته
نه :dراستی متوجه شدید توی یکی از عکس ها ( که دانته با زیرپوشه) پشت کمرش چندتا جای زخم وجود داره ؟
کو؟تاپیک خوابیده چرااطلاعات جدید و چندتا عکس که اومده بیایین یه بحثی بکنیم دیگه
راستی متوجه شدید توی یکی از عکس ها ( که دانته با زیرپوشه) پشت کمرش چندتا جای زخم وجود داره ؟
منم چیزی نمیبینم....راستی متوجه شدید توی یکی از عکس ها ( که دانته با زیرپوشه) پشت کمرش چندتا جای زخم وجود داره ؟
تو جداً چی دیدی الان آخه...؟ تازشم، چه ربطی به مهارت Dante داره...؟ ربط به مهارت کسی که کنترلش میکنه داره...کو؟
اگه اون چیزی که من دیدم منظورتون باشه خوب درگیری ؛ زخمی شدنم داره دیگه......... تازه این دانته هم هنوز مهارت کامل نشده تو مبارزه ، درست میگم یا نه؟
نه :d
من زخمی نمی بینم ! خو اگه هم زخمی باشه شاید مال این بوده که دانته تحت شکنجه بوده
شاید
یعنی جدا زخم ها رو ندیدید ؟!کو؟
اگه اون چیزی که من دیدم منظورتون باشه خوب درگیری ؛ زخمی شدنم داره دیگه......... تازه این دانته هم هنوز مهارت کامل نشده تو مبارزه ، درست میگم یا نه؟
منم چیزی نمیبینم....
میگم علی نکنه از اون زیر قدرت اسکن کردن با چشمات رو داری...
یعنی الان داری ....
ای مارمولک...
---------- نوشته در 01:52 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:51 PM ارسال شده بود ----------
تو جداً چی دیدی الان آخه...؟ تازشم، چه ربطی به مهارت Dante داره...؟ ربط به مهارت کسی که کنترلش میکنه داره...
![]()
برو دقت کن میبینی!!!تو جداً چی دیدی الان آخه...؟ تازشم، چه ربطی به مهارت Dante داره...؟ ربط به مهارت کسی که کنترلش میکنه داره...
من که دیدم ولی دوستان میگن ندیدی!!!یعنی جدا زخم ها رو ندیدید ؟!
تصاویر خیلی خوبه.
هاااااااااااان... هِین...؟توقعم از تو بیشتر بودمگه میشه لئون با اون چشمای عقابیش این زخم ها رو نبینه
![]()
![]()
راستش الان دقت کردم...برو دقت کن میبینی!!!
من منظورم این بود چون دانته هنوز مبتدی هس تو مبارزه بالاخره حریفاش سخت هستن و یه حالی بهش......... چه ربطی داش به کنترل !!!! ( تو دمو و داستان رو هم کنترل میکنی؟!!!)
هستم شدید...ولی لا مذهب هیچ چی دانته قبلی نمیشه.![]()
نیستم شدید...ولی من از طراحی کلت ها زیاد خوشم نیومد.