اگ منظورت gargarak سابق بگم که داره جمع میکنه یه سرور خوب داشت که گفت نتونست هزینه هاشو دراره الانم یه سرور داغون داره که میزنی پینگ از 250 میشه 300:d...منی هم که ازش سرویس دارم ول کرده به امون خدا...انگار نه انگار باید یه خسارتی ،عذرخواهی کوفتی....کسی کانکشن جدید سرویس حسین رو داره؟ خبری از خودش نیست
من که بلد نیستم!اگه کسی بلده تست کنه به ما هم بگه بخریم!قیمتشم برای یک ماه زیاد نیست!25GB=20000t
خب دوستان من امتحاناتم تموم شد ولی دو هفته ای به کامپیوتر دسترسی نخواهم نداشت , بازم نمی تونم خودم درست کنم
ولی یه اموزش میزارم ولی تست و بهتر کردن نتایج با شما
خوب اولین کاری که می کنید اینه که یه وی پی اس می خرید , این به شما بستگی داره با توجه به بودجه تون از کجا بخرید
من یه وی پی اس خیلی ارزون به شما معرفی می کنم تا فقط تست کنید , البته میشه تا 20 نفر ازش استفاده کنند (فکر کنم ) سخت افزارش ضعیفه ولی کار ادم رو راه می اندازه , سرور پارس انلاینه و پهنای باند نامحدود داره و به خارج ایران پینگ حدود 80 میده , اگه پینگ نهایی بالا بود بدونید که پینگ داخلی تون بالاست
لینک سرور مجازی ایران
خوب بعد شما باید یه شبکه مجازی اختصاصی تو وی پی اس بسازید , وی پی اس میکروتیک کاربردی تره ولی اکثر دوستان با ویندوز اشنایی کامل دارند ,پس با ویندوز سرور میتونند راحت کارکنند
باید از روی وی پی اس NTTacPlus2 رو دانلود , کرک و بعد ران کنید ,
دانلود اموزش و برنامه ( با تشکر از اقایرضا بهروزی ) , باید برای دیدن فایل اموزشی فلش پلیر داشته باشیدلینک مستقیم : NTTacPlus 2.02
و در اخر باید سرورتو رو روتینگ کنید
این مسیری که سیستک ازش میگذره
اینم مسیری که goodping ازش میگذره
و در اخر روتینگ که باید به سرورتون بگید از کدوم ای پی ( مسیر ) بگذرن
اموزش روتینگ : مقاله :: تشریح مفاهیم Routing و نحوه پیاده سازی آن در ویندوز سرور 2008
اگه مسیری دیگه هم تونستید تست کنید
کسانی هم که امکانش رو دارند تست کنند , منتظر هم دیگه نباشید
سرور های 1.2.3 که پینگ جالبی نداره 150 تا 200 نوسان داره ..در حالی که من سرور هاتون رو ماکسیمم 10 ms پینگ میکنم....
نسخه ی 5.3 نرم افزار CPR منتشر شد:
تغییرات این نسخه:
- فعالسازی سرور سوم
- اضافه شدن منوی تنظیمات
- نمایش خروجی Ping Tool در MiniCPR
- جداسازی برخی ارورها از یکدیگر و ذخیره سازی ارورها، در فولدر Logs
- مدت زمان اکانت تست از 3 دقیقه به 10 دقیقه افزایش پیدا کرد
- رفع بسیاری از باگ ها و ارورها
- و برخی تغییرات ظاهری در برنامه
در صورتی که مایل به تست نرم افزار هستید، ابتدا میتونید نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و سپس از طریق منوی "تست رایگان" به سرور وصل بشید و تفاوت پینگ رو مشاهده کنید
لینک دانلود نسخه ی 5.3
لینک آپدیت نسخه های قبلی به نسخه ی 5.3
این سرویس ها واسه هرکس شاید جواب نده چون اینترنت ایران قابل پیش بینی نیست و روی ISP های مختلف فرق میکنه واسه همین نمیتونیم تضمینی بدیممن فقط 3 روز اولی که ازتون سرویس خریدم پینگاتون خوب بود بد از اون دیگه پکیدید ناجور...5 گیگ خریدم رو 4.8 گیگ ول کردم
قابلیت شیر روی کنسول داره؟
نسخه ی 5.3 نرم افزار CPR منتشر شد:
تغییرات این نسخه:
- فعالسازی سرور سوم
- اضافه شدن منوی تنظیمات
- نمایش خروجی Ping Tool در MiniCPR
- جداسازی برخی ارورها از یکدیگر و ذخیره سازی ارورها، در فولدر Logs
- مدت زمان اکانت تست از 3 دقیقه به 10 دقیقه افزایش پیدا کرد
- رفع بسیاری از باگ ها و ارورها
- و برخی تغییرات ظاهری در برنامه
در صورتی که مایل به تست نرم افزار هستید، ابتدا میتونید نرم افزار رو دانلود و نصب کنید و سپس از طریق منوی "تست رایگان" به سرور وصل بشید و تفاوت پینگ رو مشاهده کنید
لینک دانلود نسخه ی 5.3
لینک آپدیت نسخه های قبلی به نسخه ی 5.3