بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
یه دونه خوبشو سراغ ندارید واسه بتل 4 ؟ :d
پ.ن : مسعود دهنت سرویس اون Good Ping که عکس ازش گذاشتی من سرور 1 2 3 4 رو خریدم ولی پورت هاش بسته هست بتل نمیره تو بازی :|
حمید من از همین سرویس سرور 5و6 اکانت دارم کانکت میشه اوریجین رو هم باز میکنه ولی الان مشکل اصلی isp هست که ping داخلیش از 30 40 میره رو 700 800.الان همیار این طوریه.

یه دونه خوبشو سراغ ندارید واسه بتل 4 ؟ :d
پ.ن : مسعود دهنت سرویس اون Good Ping که عکس ازش گذاشتی من سرور 1 2 3 4 رو خریدم ولی پورت هاش بسته هست بتل نمیره تو بازی :|

خولی دیگه! :d سرور 7 مربوط به بتلفید 4 هستش اونو باید تست کنی.

فروش اکانت iDownload جهت بالا بردن سرعت دانلود از سرور های خارجی در ساعات رایگان و غیر رایگان ISP ها | انجمنهای پرشین تولز

20 گیگ در ماه فقط 4 هزار تومن میدند

فعلا برید از اینجا خرید کنید

61567183048544489853.png

اینو هم در نظر بگیرید که پینگ من برای سرور های داخلی هم زیاده وگرنه زیر 100 میشد
من تستش را گرفتم پینگم را تازه یه مقدار هم بالا برد !
اون فروشگاه goodping را هم تست کردم نوسان داره یک خط میاد پایین خط بعدی میاد بالا !

من یه چند وقتی هست که دارم از سیستک استفاده می کنم پینگ رو از 200 میبره رو 300 400 ,کسی همچین مشکلی نداره؟

من با کاهش دهنده که وصل میشم بازیم لگ میشه مثل 2 سال پیش که اینترنت رو دستکاری کرده بودن بازی گیر میکرد هی . سرور 7 Good Ping با 4.2.2.4 پینگش برام 114 هست ولی 2 تا 114 میده بعدش 2 تا 220 و هی پشت سر هم تکرار میشن .

آخرین ویرایش:
من با کاهش دهنده که وصل میشم بازیم لگ میشه مثل 2 سال پیش که اینترنت رو دستکاری کرده بودن بازی گیر میکرد هی . سرور 7 Good Ping با 4.2.2.4 پینگش برام 114 هست ولی 2 تا 114 میده بعدش 2 تا 220 و هی پشت سر هم تکرار میشن .
والا من تست نکردم از وحید بپرس از کجا کانکشن می گیره تو هم از اون جا بگیر ....من که احتیاج ندارم اینترنت من ذاتا زیر 120 هستش ولی از وحید بپرس........چشم نزنی اینترنت من هم به پوکه.

والا من تست نکردم از وحید بپرس از کجا کانکشن می گیره تو هم از اون جا بگیر ....من که احتیاج ندارم اینترنت من ذاتا زیر 120 هستش ولی از وحید بپرس........چشم نزنی اینترنت من هم به پوکه.
همون وحید خودمون ؟ :d

دوستان خودتونو خسته نکنید فعلا پینگ داخلی همه ای اس پی ها پوکیده

پس نوسان و مشکلات دیگه عادیه

راستی من کلا یاد گرفتم که چطوری از این سرور ها بسازم

این goodping سروهای 1234 از پارس پک که خیلی گرون در میاد

ولی سرور 7 ماله پارس انلاینه که میشه سرور با پهنای باند نامحدود داخل رو ایران رو با 30 هزار تومن تهیه کرد

فقط می مونه روتینگ که اونم یاد گرفتم ولی امتحان نکردم

اگه پارس انلاین رو خوب روتینگ کنی پینگ زیر 150 میگری واسه خارج

چون اینجا ایرانه و قوانین کپی رایت در حد زندگی پشه هم ارزش نداره , ما هم از مسیر سیستک و goodping که هر دوشون تقریبا یکی هستند میگذریم و روتینگ میکنیم و هیچ کس هم هیچ غلطی نمی تواند بکند

و چون قیمت ها واسمون کم در میاد می تونیم خودمون چند نفر سرور بسازیم و دیگه کسی هم نمی تونه بفهمه و جلوی کارمون رو بگیره

آخرین ویرایش:
داداش اگه اوکی شد به ما هم بگو که این پینگ بدجور رو اعصابه:rose:

دوستان خودتونو خسته نکنید فعلا پینگ داخلی همه ای اس پی ها پوکیده

پس نوسان و مشکلات دیگه عادیه

راستی من کلا یاد گرفتم که چطوری از این سرور ها بسازم

این goodping سروهای 1234 از پارس پک که خیلی گرون در میاد

ولی سرور 7 ماله پارس انلاینه که میشه سرور با پهنای باند نامحدود داخل رو ایران رو با 30 هزار تومن تهیه کرد

فقط می مونه روتینگ که اونم یاد گرفتم ولی امتحان نکردم

اگه پارس انلاین رو خوب روتینگ کنی پینگ زیر 150 میگری واسه خارج

چون اینجا ایرانه و قوانین کپی رایت در حد زندگی پشه هم ارزش نداره , ما هم از مسیر سیستک و goodping که هر دوشون تقریبا یکی هستند میگذریم و روتینگ میکنیم و هیچ کس هم هیچ غلطی نمی تواند بکند

و چون قیمت ها واسمون کم در میاد می تونیم خودمون چند نفر سرور بسازیم و دیگه کسی هم نمی تونه بفهمه و جلوی کارمون رو بگیره
باید سرویس اینترنتمونم از پارس آنلاین باشه یا فرقی نداره؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or