بحث و تبادل نظر در مورد سرویس های کاهش پینگ!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
بهبود سرعت اینترنت تا پایان سال/ اکنون هر خط اینترنت بین ۲۰ تا ۲۵ نفر تقسیم می‌شود :|

به گزارش پاتوق پلاس و به نقل از خبرگزاری فارس، محمود واعظی چندی‌پیش درباره سرعت اینترنت و ساماندهی در جهت بهتر شدن اوضاع گفته بود: در حال حاضر در تلاش برای افزایش پهنای باند و سرعت اینترنت هستیم و تا پایان ۱۰۰ روز دوم پهنای باند نسبت به ابتدای دولت تدبیر و امید دو برابر خواهد شد.
او همچنین وعده داده بود تا در مرحله بعد در نیمه دوم سال آینده، سرعت، به تدریج و در حد معقول افزایش یابد. حالا در پاسخ به گلایه کاربران از کندی سرعت اینترنت می‌گوید: در اغلب کشورهای دنیا برای استفاده بهینه از پهنای باند یک پهنای باند مشخص را بین ۸ نفر به اشتراک می‌گذارند و اصطلاحا این نسبت را sharing 1-8 می‌نامند.
وزیر ارتباطات ادامه می‌دهد: متاسفانه در کشور ما به دلیل کمبود شدید پهنای باند این نسبت به ۱-۲۰ یا حتی ۱-۲۵ هم رسیده که یکی از دلایل اصلی کاهش سرعت اینترنت کاربر نهایی است.
وی تاکید کرد: از طریق سازمان تنظیم مقررات به همه شرکتهای PAP اعلام کرده‌ایم که این نسبت باید به ۱-۸ اصلاح شود و آمادگی واگذاری پهنای باند بیشتر را هم داریم. امیدوارم با این تدابیر تا پایان سال مقداری از مشکلات سرعت اینترنت حل شود.

اصل موضوع رو که برادران پورت ها رو دم به دم می بندن و نت رو فاجعه می کنن نادیده گرفته :|

مسعود اینا که همش سرور روس هست :(
سرور های 2.3.4 اش با روسیه خیلی خوبه، سرور های 5 و 6 اش با آلمان!

این مال منه قبل و بعدش :
http://mvie.comxa.com/up/9421f032498c.jpg
و
http://mvie.comxa.com/up/0aaa42805c04.jpg

حیف نمیشه با اکانت تست رفت تو بازی، ولی من بعد امتحانا میگیرم اگه خوب باشه، برای من خیلی فاجعه است :|.

فروش اکانت iDownload جهت بالا بردن سرعت دانلود از سرور های خارجی در ساعات رایگان و غیر رایگان ISP ها | انجمنهای پرشین تولز

20 گیگ در ماه فقط 4 هزار تومن میدند

فعلا برید از اینجا خرید کنید

61567183048544489853.png

اینو هم در نظر بگیرید که پینگ من برای سرور های داخلی هم زیاده وگرنه زیر 100 میشد

آخرین ویرایش:
دوستان 90% فهمیدم قضیه چیه

10 % هم فقط می مونه تست !

3 روز دیگه امتحاناتام شروع میشه , پس نمی تونم خودم درگیر کنم

البته نمی تونم قول 100% بدم ولی سعی می کنم

See You later

آخرین ویرایش:
دوستان 90% فهمیدم قضیه چیه

10 % هم فقط می مونه تست !

3 روز دیگه امتحاناتام شروع میشه , پس نمی تونم خودم درگیر کنم

البته نمی تونم قول 100% بدم ولی سعی می کنم

See You later
ها این که الان وگفتی یعنی چه؟

اگه منم بتونم از این کانکشنا بسازم

شما با 10 هزار تومن یک سال به صورت نامحدود از این سرویس های کاهش دهنده پینگ استفاده می کنی !

کلا می خوام یه حالی به گیمر های ایرانی بدم

اگه منم بتونم از این کانکشنا بسازم

شما با 10 هزار تومن یک سال به صورت نامحدود از این سرویس های کاهش دهنده پینگ استفاده می کنی !

کلا می خوام یه حالی به گیمر های ایرانی بدم

سرورهای این طرف برای پارس و شاتل هستند که روتشون هیچ وقت ثبات نداشته، بعد از ظهر به بعد هم پر پکت لاس. من از ایشون یه ماهه گرفتم پینگم با سروراش ماکزیمم رو 8ms ـه تا ظهر هم پکت لاس نداره ولی از ساعت 4 بعد از ظهر دیگه فقط بدرد همون دانلود میخوره.

PNDC
شاتل-ارایه خدمات سرور مجازی (Virtual Private Server)

سرورهای این طرف برای پارس و شاتل هستند که روتشون هیچ وقت ثبات نداشته، بعد از ظهر به بعد هم پر پکت لاس. من از ایشون یه ماهه گرفتم پینگم با سروراش ماکزیمم رو 8ms ـه تا ظهر هم پکت لاس نداره ولی از ساعت 4 بعد از ظهر دیگه فقط بدرد همون دانلود میخوره.

PNDC
شاتل-ارایه خدمات سرور مجازی (Virtual Private Server)

میدونم عزیز

اینم اطلاعات کاملشون

94.182.162.7 - IP Adresse von Iran, Islamic Republic of IP. Lokalisierung, Provider und mehr Info.
http://www.ip-adress.com/ip_tracer/94.182.162.103

ولی روی وی پی اس ران نیست وی پی ان هاش !

تازه اون مشکلی هم میگید بعد ساعت 4 بعدظهر دست کار نمی کنه واسه اینه که حداکثر سرعتی که می دن 1گیگابیت که ایشون چون بیش از حد فروختند وقتی افراد زیادی کانت میشن این اتفاق میافته

آخرین ویرایش:
تازه اون مشکلی هم میگید بعد ساعت 4 بعدظهر دست کار نمی کنه واسه اینه که حداکثر سرعتی که می دن 1گیگابیت که ایشون چون بیش از حد فروختند وقتی افراد زیادی کانت میشن این اتفاق میافته

بحث من دیتاسنتر و روتینگ ISP بود چه dedicated چه VPS روتینگ به خارج و reverseـش یکیه. برعکس سیستک که مسیرش به اکثر آی.پی های اروپایی از روت آذربایجان می گذره این ISP ها رندوم هستن همین الانشم یکی در میون از این مسیر می گذرن.

سرور های 2.3.4 اش با روسیه خیلی خوبه، سرور های 5 و 6 اش با آلمان!

این مال منه قبل و بعدش :
http://mvie.comxa.com/up/9421f032498c.jpg
و
http://mvie.comxa.com/up/0aaa42805c04.jpg

حیف نمیشه با اکانت تست رفت تو بازی، ولی من بعد امتحانا میگیرم اگه خوب باشه، برای من خیلی فاجعه است :|.
من گرفتم 1 گیگ هی قطع میشه نمدونم چرا:|(5,6)
پ.ن:فعلا که وضع نتم رو بدتر میکنه تا بهتر!

آخرین ویرایش:
من یه چیز جدید درباره پینگ کشف کردم
من چند روز پیش پینگم 315ms بود اما بدن requst timed out (با 4.2.2.4 تست کردم)
الانه پینگم 130ms اما Requset timed out داره
در مورد اول راحت Xbox Live بازی می کردم
در مورد دوم تبلیغات Xbox Live (موزیک-فیلمو-گیم ) هم نمی یاره چه برسه انلاین بازی کنم
پس کسانی که با سرور 4.2.2.4 Requst Timed Out ندارن کلاهاشونو بندازن هوا

یه دونه خوبشو سراغ ندارید واسه بتل 4 ؟ :d
پ.ن : مسعود دهنت سرویس اون Good Ping که عکس ازش گذاشتی من سرور 1 2 3 4 رو خریدم ولی پورت هاش بسته هست بتل نمیره تو بازی :|

سلام من چطور میتونم این سرویس رو تو ps4 راه بندارزم؟ (در ضمن من به جای pc لپ تاپ دارم)؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or