بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت TD-LTE (سریعترین و با کیفیت ترین اینترنت کشور)

سوالم رو اشتباه متوجه شدی فک کنم :D

گفتی ممکنه رو 50 یا 70 و ... لاک بشه منظورم این بود مهم نیست این 50 گیگ رو بین الملل گرفته باشی یا از سایتای داخلی؟ یا کلا فقط خود حجم مهمه واسشون؟
نه برای لاک کردن مهم نیست اصلا فقط حجم مهمه
در کل سایته نیم بها نباشه احتمال داره رو 40 50 گیگ دانلود لاک کنه
نیم بها باشه که نامحدود

سلام دوستان.
کسی اطلاع داره مودم HA6400 همراه اول بدرد میخوره یا نه؟
اگه نه، مودم آنلاک TD-LTE خوب تو بازار سراغ دارین؟
مودم خوبی هست من دارم راضی هستم
۱۵۰ تومن هم میگیرن انلاین واست انلاک میکنن و من خودم انلاکش کردم هیچ دردسری هم نداره مودمش و سیگنال خوبی هم میگیره

• Like
Reactions: DedSec88
مودم td موجود هست که بشه رو فرکانس دکل قویتر فرکانسش رو قفل کرد؟
دیگه حالم از ایرانسل بهم میخوره
تو محدوده ما دکل td مبین نت خوب آنتن میده
یه نفر میشناسم تو محدوده ما راحت داره با مبین نت البته با دکل خودش نه همراه اول انلاین بازی میکنه
ایرانسل پینگش نابود بود با این وضعیت که دیگه کلا نتم نداریم
شاید رفتم سراغ مبین نت
ایرانسلم اگه آنتن بده میزارم واسه دانلود
مودم همراه اول hA6400 بعد از انلاک کردن این قابلیت رو پیدا میکنه رو دکل قفل کنی البته باید به کسی که انلاین میخواد واست انلاک کنه اینو بگی که این قابلیت رو واسه مودم اضافه کنه

سلام می‌خواستم مودم جدید ایرانسل tf i60 e1 رو بگیرم تا الان که تحقیق کردم فهمیدم مودمه خوبیه قفل باند داره همچین کیفیت خیلی بهتری نسبت به باقی مودم های ایرانسل داره.
از اکثر باند های fd و td پشتیبانی می‌کنه تا الان هم از چند نفر پرسیدم گفتن که نسبت باقی مودم های ایرانسل خیلی عملکرد بهتری داره
قیمت خوبی هم داره می‌خواستم بدونم کسی این مودم رو تست کرده ؟

سلام می‌خواستم مودم جدید ایرانسل tf i60 e1 رو بگیرم تا الان که تحقیق کردم فهمیدم مودمه خوبیه قفل باند داره همچین کیفیت خیلی بهتری نسبت به باقی مودم های ایرانسل داره.
از اکثر باند های fd و td پشتیبانی می‌کنه تا الان هم از چند نفر پرسیدم گفتن که نسبت باقی مودم های ایرانسل خیلی عملکرد بهتری داره
قیمت خوبی هم داره می‌خواستم بدونم کسی این مودم رو تست کرده ؟
سلام tf i60 h1 بهترین مدلشه ولی گرونه و کمی سخت گیر میاد.

من مودم b612 مبین نت دارم میخواسم بدونم انلاک میشه که بتونم از سیم کارت ایرانسل هم لستفاده کنم؟
و اینکه نت گوشی ایرانسل خیلی خوب جواب میده منطقه من td-lte هم به همون سرعت نت گوشی هست یا فرق میکنه؟

سلام کسی میدونه
H1 قابلیت ست کردن vpn مثل s1 داره ؟
منم بین s1 و i60 e1 موندم چون دیدم توی منو s1 میشه vpn ست کرد ولی این مدل جدید e1 امدن قابلیت ست کردن vpn حذف کردن براش
این گزینه ست کردن vpn چه امکانی به ما میده بجز دادن نت بدون فیلتر به ما یعنی میگم من اگر فیل شکن داشته باشم سه سوت هات اسپات میکنم توی دو تا سیستم عامل با اپ توی اندروید که با اور پروکسی
سوالم الان این که من الان با این روش ها مشکلی ندارم واسه اشتراک گذاری نت ازاد پس e1 که قابلیت قفل کردن روی باند مورد نظر شما رو داره واسه بالا ترین سرعت توی منطقه شما گزینه بهتری نیست نسبت به بقیه مدل ها که قابلیت قفل کردن ندارن

• Like
Reactions: J. Constantine
دوستان یک سوال
یک سری مودم گرین پکت استوک اومده تو بازار مشخصات خوبی دارن
میخواستم بپرسم کسی خریده ببینه چجوره یک دونه برای مغازه میخواهیم بگیریم

سلام دوستان مودم ZLT X28 رو برای ایرانسل میخواستم بگیرم، نظرتون چیه؟ مودم آنلاک بهتری میتونید معرفی کنید؟ ممنونم
من دارم. بی نظیره. مهم ترین قابلیتش اینه که دسترسی سوپر ادمین داره و میتونی مودمت رو روی نزدیکترین BTS منطقه تون لاک کنی و به جز اون به هیچ BTS دیگه ای وصل نمیشه مودمت. دومین قابلیت خفنش اینه که تجمیع فرکانس انجام میده و سرعت همه ی فرکانس ها رو یکی میکنه و در قالب یه کانکشن میده بهت. مثلا اگه با مودم هواووی ایرانسل نهایتا سرعت دانلودت 5 مگ بر ثانیه باشه، با این مودم راحت سرعتت میاد روی 10 مگ بر ثانیه. توی خریدش شک نکن. فقط از سایت معتبر بخر. من سایت ژوپیتل رو پیشنهاد میکنم چون 30 روز گارانتی میکنه مودمت رو.

اگه نه، مودم آنلاک TD-LTE خوب تو بازار سراغ دارین؟
فقط برو سراغ این مودم. بقیه همه از دم بدردنخورن.

هم 5G رو ساپورت میکنه هم TDLTE

https://jupitel.ir/product/مودم4g-5gtdlteزدال-تی-zlt-مدلx28سفارش-پراتور-du/

مودم-ZLT-X28-1.jpg

Attachments

• مودم-ZLT-X28-1.jpg
    مودم-ZLT-X28-1.jpg
    48.4 KB · مشاهده: 1
آخرین ویرایش:
من دارم. بی نظیره. مهم ترین قابلیتش اینه که دسترسی سوپر ادمین داره و میتونی مودمت رو روی نزدیکترین BTS منطقه تون لاک کنی و به جز اون به هیچ BTS دیگه ای وصل نمیشه مودمت. دومین قابلیت خفنش اینه که تجمیع فرکانس انجام میده و سرعت همه ی فرکانس ها رو یکی میکنه و در قالب یه کانکشن میده بهت. مثلا اگه با مودم هواووی ایرانسل نهایتا سرعت دانلودت 5 مگ بر ثانیه باشه، با این مودم راحت سرعتت میاد روی 10 مگ بر ثانیه. توی خریدش شک نکن. فقط از سایت معتبر بخر. من سایت ژوپیتل رو پیشنهاد میکنم چون 30 روز گارانتی میکنه مودمت رو.

فقط برو سراغ این مودم. بقیه همه از دم بدردنخورن.

هم 5G رو ساپورت میکنه هم TDLTE

https://jupitel.ir/product/مودم4g-5gtdlteزدال-تی-zlt-مدلx28سفارش-پراتور-du/

View attachment 343588
حالا من پس از بررسی فراوان رفتم سراغ مودم N5368 Max هواووی، گفتم دیگه این همه بخوام هزینه کنم یچیز عمری بگیرم. ظاهرا احتمال خرابی تو این مودم zlt x28 بیشتر وجود داره.

حالا من پس از بررسی فراوان رفتم سراغ مودم N5368 Max هواووی، گفتم دیگه این همه بخوام هزینه کنم یچیز عمری بگیرم. ظاهرا احتمال خرابی تو این مودم zlt x28 بیشتر وجود داره.
مهم ترین مشکلش اینه که دسترسی سوپر ادمین نداره و نمیتونی مودمت رو روی یه BTS لاک کنی.

• Like
Reactions: hooman28
مهم ترین مشکلش اینه که دسترسی سوپر ادمین نداره و نمیتونی مودمت رو روی یه BTS لاک کنی.
سوپرادمین رو نمیدونم ولی فکر میکنم بشه لاک کرد. اینی که من گرفتم IpV6 و وی پی ان رو ساپورت میکنه ولی خب اندازه X28 رابط کاربری راحتی نداره.

• Like
Reactions: Los Galacticos
سوپرادمین رو نمیدونم ولی فکر میکنم بشه لاک کرد. اینی که من گرفتم IpV6 و وی پی ان رو ساپورت میکنه ولی خب اندازه X28 رابط کاربری راحتی نداره.
بعید میدونم هواووی همچین دسترسی ای توی مودم هاش بده. چون اگه این دسترسی رو بده عملا طرف هر کاری بخواد میتونه با مودم بکنه که این با سیاست های هواووی در تضاد هستش.

• Like
Reactions: hooman28

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or