بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت TD-LTE (سریعترین و با کیفیت ترین اینترنت کشور)

باشه حتمن
منتها با کنسول بازی میکنه فکر نمی کنم تا حالا چک کرده باشه یا اصلا بشه روی کنسول چک کرد .
مگر با لبتاپ بتونه پینگ بگیره
آپلودش روی 2 تا 4 مگابایت هست اینو مطمئنم .
یه پینگ 4.2.2.4 بگیره مشخص میشه حدودی پینگش با اروپا
در کل زیتل یکم شانسی هم هست تو محدوده امیر اباد دوست من استفاده میکنه سرعت دانلودش تا 2 مگابایت میره پینگ مناسبی هم نداره مثل اینترنت موبایل عه دقیقا پینگش

• Like
Reactions: Annunaki ™
بله
یک عدد مودم outdoor به صورت امانی به قیمت 800 هزار تومان + یک عدد روتر با پورت wan از مدلهای هووآوی یا tplink ( امانی نیست به قیمت 3 میلیون و خورده ای فکر میکنم باید خریداری کنید از شرکت یا اگر جداگانه دارید هزینه اش کسر میشه ) + هزینه سرویس 6 ماهه یا 1 ساله
که در نهایت چیزی نزدیک به 6 میلیون تومن هزینه اش میشه برای 6 ماه .

به عنوان هدیه برای یکی از آشناها از زیتل سرویس گرفتم ( منطقه اتوبان رسالت - خیابان کرمان )
فوق العادست . سرعت دانلود تا 7 مگابایت هم ازش گرفتم
منتها قبلش بررسی می کنن شاید تو منطقه مورد نظر شما سرویس ارائه نشه !
برای خودم درخواست دادم سمت یوسف آباد گفت ظرفیت پر شده :-??
نمیدونم منظورش از ظرفیت چی بود
ظرفیتِ چی پر شده دقیقا !!!!
:))
بیشتر از ظرفیت پهنای باندشون سرویس نمیدن برای همین گفته پر شده و یک تعداد زیادی هم منتظر نسب هستن.

• Like
Reactions: Annunaki ™
سلام و عرض ادب. ایرانسل که کلا پشتیبانیش حرف مفت میزنن. نت تایپ که باز نمیکنن، ای پی استاتیک هم نمیدن، تا در خصوص انتن و سرعت هم چیزی میگی میگن مشکل خارج از شبکه هست و مربوط به ما نیست.کلا به نظرم دزد هستن.من با مبین نت تست گرفتم اوکی بوده اما ایرانسل مشکل داره. لاتنسی و پکت لاست هم زیاد میده اما سرعت دانلودش خوبه

چه جالب من دقیقا تو همون خیابونه خونم 😁 پس کیفیت خوبی داره یکم هزینه‌اش بالا درمیاد من یه مودم tplink از زمان مخابرات دارم با اونم کار میکنه؟
ما اینجا همیشه مشکل نت داشتیم قبلا مخابرات نابود بود الان دو سه سالیه مبین نت کارمونو راه انداخته با این زیتل آشناتون پینگ گیم تست نکردی؟ چون من تا ۵ مگ سرعت میگیرم بیشتر پینگ واسم مهمه دمت گرم

اینم پینگ
البته کانکشن با وای فای هست اگر با کابل باشه حداقل چند تا کمتر میشه .

در رابطه با مودم ،
روتر شما باید پورت WAN داشته باشه
چون خروجی اون رادیو‌ مودم بالا ی کابل lan هست با سوکت rj-45 که نیاز به پورت و ورودی wan داره ،

IMG_20230814_094919_472.jpg

• Like
Reactions: barney stinson
اینم پینگ
البته کانکشن با وای فای هست اگر با کابل باشه حداقل چند تا کمتر میشه .

در رابطه با مودم ،
روتر شما باید پورت WAN داشته باشه
چون خروجی اون رادیو‌ مودم بالا ی کابل lan هست با سوکت rj-45 که نیاز به پورت و ورودی wan داره ،

View attachment 304283
خوب همین دیگه حتی با کابل هم وصل بشن نهایت 4.2.2.4 میاد اطراف 130 140 ولی بازم نوسان داره
ولی برای بازی میتونم بگم اصلا خوب نیست مخصوصا به نسبت adsl چون یه adsl معمولی الان باید 4.2.2.4 پینگش 100 باشه
دوست منم تو امیر اباد استفاده میکنه دقیقا از پینگش راضی نیست ولی میگه قطعی نداره سرعت دانلودش هم خوبه
الان این پینگ من با قیلطرشکن روشن عه

Untitled.jpg

آخرین ویرایش:
ایرانسل موتورش روشن شده
15120968842.png

شلوغ ترین ساعات تا ۵۰ میاد
پینگ هم افتضاح بدرد انلاین نمیخوره فقط دانلود

• Like
Reactions: Arash-S212
آقا یکی این شبانه ها رو توضیح میده؟

ایرانسل که مشخصه 30 گیگه داخلی بگیری 60 گیگ میشه.
همراه اول چیه فازش؟
100 گیگ بین الملل که نیست؟ چون وقتی میگرفتم از یه جایی به بعد سرعتم میومد لاک میشد رو 1.5 مگ! بعد اگه باز با همونم دانلود میکردم کلا میومد رو 250 کیلوبایت.
الان بالاخره چند گیگش داخلیه چند گیگ خارجی؟

• Like
Reactions: rpg321
آقا یکی این شبانه ها رو توضیح میده؟

ایرانسل که مشخصه 30 گیگه داخلی بگیری 60 گیگ میشه.
همراه اول چیه فازش؟
100 گیگ بین الملل که نیست؟ چون وقتی میگرفتم از یه جایی به بعد سرعتم میومد لاک میشد رو 1.5 مگ! بعد اگه باز با همونم دانلود میکردم کلا میومد رو 250 کیلوبایت.
الان بالاخره چند گیگش داخلیه چند گیگ خارجی؟
همراه اول احتمال داره روی 50 گیگ دانلود سرعت رو لاک کنه رو 250 کیلوبایت احتمال داره رو 70 گیگ یا حتی همون 100 گیگ لاک کنه برای همین نمیشه عدد داد برای من پیش اومده که اصلا لاک نکرده ولی ماه بعد روی 40 گیگ دانلود لاک کرده سرعت رو
ولی همراه اول اگر داخلی دانلود بکنی هیچ محدودیت ای نداره داخلیش نامحدود عه

اگر میخواید از اینترنت td lte استفاده کنید روی انتخاب مودم خیلی حساسیت بخرج بدین سیگنال td واقعا نسبت به سیگنال fd که برای نت موبایل استفاده میشه قدرت نفوذ کمتری در مصالح ساختمانی داره و حتی جا به جایی ۱۰ سانتی متری مودم هم امکان داره سرعت دانلود رو نصف یا دو برابر کنه
مثل من نشید که مجبور شدم مودم tfi60-b1 ایرانسل رو بندازم کنار بخاطر گیرندگی ضعیف و انتخاب خودکار دکل با سیگنال ضعیفتر
آخه خیلی مسخره هست تو یه منطقه دکل با سیگنال عالی وجود داشته باشه بعد مودم آشغال مونتاژ ایرانی بره رو دکل که باهاش کلی فاصله داره و سیگنال خیلی ضعیفتری داره رو انتخاب کنه.

سلام دوستان.
کسی اطلاع داره مودم HA6400 همراه اول بدرد میخوره یا نه؟
اگه نه، مودم آنلاک TD-LTE خوب تو بازار سراغ دارین؟
Ha6400
Tfi60 b1
Tfi60 s1
سخت افزار مشابه دارن
اگر حوصله دردسر داری برو سمتش
اگر حوصله نداری هواوی بگیر
هواوی هم چند تا مدل داره که قویترین گیرندگی رو hws33 l02 داره که خودم استفاده میکنم و به سفارش یه اپراتور ژاپنی ساخته شده
عیب بزرگش اینه که کامل باندهای موبایل رو پوشش نمیده و منو بسیار ساده ایی داره و خریدش برای بعضی‌ها ریسک هست چون فقط باند B1 و 42 رو پوشش میده و کلا از این مودم تو بازار اکثرا دسته دوم هست
مدلهای دیگه هواوی هم هستن که باید تحقیق کنید و هر چی باشن از اون زبالهای مونتاژی بهترن

• Like
Reactions: DedSec88
همراه اول احتمال داره روی 50 گیگ دانلود سرعت رو لاک کنه رو 250 کیلوبایت احتمال داره رو 70 گیگ یا حتی همون 100 گیگ لاک کنه برای همین نمیشه عدد داد برای من پیش اومده که اصلا لاک نکرده ولی ماه بعد روی 40 گیگ دانلود لاک کرده سرعت رو
ولی همراه اول اگر داخلی دانلود بکنی هیچ محدودیت ای نداره داخلیش نامحدود عه
ممنون
داخلی خارجیش مشخص نیست؟ یا اصلا فرقی نداره از کجا میگیری؟

ممنون
داخلی خارجیش مشخص نیست؟ یا اصلا فرقی نداره از کجا میگیری؟
خوب شما از سایت های ترافیک نیم بها دانلود کنید داخلی میشه دیگه
برای مثلا از p30day یا soft98 دانلود کنی داخلی حساب میشه چون ترافیک نیم بها دارن
خارجی میشه مثلا تو کنسول بازی دانلود کنی یا استیم و... بعضی اوقات سایت های ایرانی هم هست که ترافیک نیم بها نیستن و خارجی حساب میشن

• Like
Reactions: majidred2011
خوب شما از سایت های ترافیک نیم بها دانلود کنید داخلی میشه دیگه
برای مثلا از p30day یا soft98 دانلود کنی داخلی حساب میشه چون ترافیک نیم بها دارن
خارجی میشه مثلا تو کنسول بازی دانلود کنی یا استیم و... بعضی اوقات سایت های ایرانی هم هست که ترافیک نیم بها نیستن و خارجی حساب میشن
سوالم رو اشتباه متوجه شدی فک کنم :دی

گفتی ممکنه رو 50 یا 70 و ... لاک بشه منظورم این بود مهم نیست این 50 گیگ رو بین الملل گرفته باشی یا از سایتای داخلی؟ یا کلا فقط خود حجم مهمه واسشون؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or