بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت TD-LTE (سریعترین و با کیفیت ترین اینترنت کشور)

سلام. من مودم TF-i60 s1 دارم قبلا اگه از 5GHz استفاده میکردم و یه دانلود مثلا طولانی میزاشتم دیگه تو اون تایم اینترنت سیم کارت گوشی و مودم دیگه اصلا جواب نمیداد به شدت سرعت اونا پایین میومد و قابل استفاده نبود. میومدم 5GHz رو قطع میکردم از همون 2.4 استفاده میکردم مشکل حل میشد و اینترنت گوشی و... هم جداگانه درست کار میکرد.
الان چند وقتیه روی 2.4 هم همین مشکل رو دارم!!! کسی به این مشکل برخورده؟ مودم مشکل ایجاد میکنه؟!!!!!!!
مودم رو به نحوی خنکش کن ببین مشکلت حل نمیشه یه فنی ببند جاشو عوض کن یه حرکتی

دوستان من میخوام TD-LTE بگیرم و کمی راهنمایی میخوام برای خرید مودم؛ بودجه هم 10-12 تومنه.
ادیت: درنهایت ورژن 4 مودم اوپو T1a رو گرفتم؛ برسه دستم نتایج رو پست میکنم.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
میخوام یه مودم برای TD-LTE بگیرم، اول از همه اینکه آیا محدودیتی که از چه شرکتی سرویس میگیرم وجود داره که نسبت به اون باید مودم رو انتخاب کنم ؟
بعد سیم کارت های عادی هم توی مودم های TD-LTE میخوره ؟ و اینکه میشه مودم های سیم کارت خور گرفت و برای هم TD-LTE و هم سیمکارت موبایلی استفاده کرد ؟
بعد توی مناطق تحت پوشش ایرانسل برای TD-LTE داخل ساختمان چک کردم، دقیقا یه تیکه ای هستش که اونجا آبی نیستش و ما اونجاییم :دی ولی اطراف هستش، میخواستم بدونم که اینطوری به مشکل میخورم و نمیتونم از ایرانسل بگیرم ؟ و کلا پورسش چطور هستش که اونجا هم تحت پوشش قرار بگیره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or