mahdysh
کاربر سایت
دقیقا سوال من هم هست .دوستان دلیل انقدر اختلاف قیمتی مودم ZLT X28 چیه؟ از 6 تومن هست تا 11 تومن
میتونم از شهر خودمون بگیرم 8200 یا اینکه از سایت بخرم بدون گارانتی 6 تومن. نظرتون چیه؟
دقیقا سوال من هم هست .دوستان دلیل انقدر اختلاف قیمتی مودم ZLT X28 چیه؟ از 6 تومن هست تا 11 تومن
میتونم از شهر خودمون بگیرم 8200 یا اینکه از سایت بخرم بدون گارانتی 6 تومن. نظرتون چیه؟
من مبین نت دارم و چندباری از سر اجبار باهاش گیم زدم.دقیقا مثل اینه که مثلا با همراه اول بازی کنی.پینگش از adsl هم بالاتره هم نوسان زیادتری داره(البته یه ساعاتی هم شانسی خوب میشه ولی در کل نه)دوستان کسی اینترنت مبین نت برای گیم گرفته
سرعت و پینگش چطوره ؟
والا ماهان نت داریم الان پینگش خدایی خوبه ولی قطعی هاش جدیدا خیلی زیاد شده میگن هم از طرف ما نیست تعرفه هاش هم خیلی گرونهمن مبین نت دارم و چندباری از سر اجبار باهاش گیم زدم.دقیقا مثل اینه که مثلا با همراه اول بازی کنی.پینگش از adsl هم بالاتره هم نوسان زیادتری داره(البته یه ساعاتی هم شانسی خوب میشه ولی در کل نه)
اگه برای گیم نت میخوای به نظرم به درد نمیخوره
اینم کم قطعی نداره...قیمتشم الان مثلا 30 گیگ حدود 100تومن میشهوالا ماهان نت داریم الان پینگش خدایی خوبه ولی قطعی هاش جدیدا خیلی زیاد شده میگن هم از طرف ما نیست تعرفه هاش هم خیلی گرونه
p2p خیلی گرونه بشدت 40 مگش ماهی 10 میلیون درمیاد که توجیح نداره برای مااینم کم قطعی نداره...قیمتشم الان مثلا 30 گیگ حدود 100تومن میشه
به نظرم اگه میتونی p2p بگیر یا برو دنبال فیبرنوری
اگه آنتن واقعا کارایی داشته باشه خیلی عالیه... من یدونه N5368 دارم که مودم فضای باز هست اما جرئت نکردم رو پشت بوم نصبش کنم (قطعاً دزدیده میشه!). اگر آنتن جواب میداد بنظرم مودم ها رو بیرونی طراحی نمیکردن. B612 دیگه بنظرم قدیمی شده و 5 جی هم پشتیبانی نمیکنه.عرض ادب و صبح بخیر...
من یدونه B612 دارم و چون تو محدوده ما پوشش TD نسبتا ضعیف هست به نظرتون اگر از آنتن اکسترنال بالای پشت بوم استفاده کنم چقدر کیفت سیگنالم میتونه بهتر بشه..؟قبلا از X20 استفاده میکردم و داخل خونه نهایتا تا 90 مگ هم سرعت داشتم ولی نمیدونم ایرانسل چه بلایی سر دکلهای اون منطقه آورد که شیگنال ضعیف شد..یه مدتی هم هست از ZW-101 دارم استفاده میکنم ولی اونم بخاطر پوشش شبکه با تلرانس و کم و زیاد شدن سیگنال مواجه هست ( و خوب دیوایس نسبتا قدیمی هم هست به نسبت B612 ) برای همین میخواستم از ترکیب مودم هوآوی و آنتن اکسترنال استفاده کنم به نظرتون جواب میگیرم..؟
بی تاثیر هم نمیتونه باشه..اون مودمی هم که شما داری خودش به اندازه کافی قوی هست که اگر تو پوشش شبکه باشه نیاز به هیچی نداره..مشکل من اینجاست که این محدوده ( بیرون شهر و وسط بیابون هم نیستا..قشنگ بین یک سری بلوکهای تقریبا میشه گفت سازمانی هست ) فقط ADSL جواب میده..هیچ شرکتی حتی مخابرات براش VDSL هم نداره ، فیبر که اصلا هیچی..اگر تو نقشه شبکه ایرانسل ببینین واقعا خندتون میگیره که چطور اصراف این 2-3 تا بلوک اکیه و فقط اینجاست که تو رنج شبکه نیست...برا همین میخواستم از آنتن با گین بالاتر استفاه کنم که جبران اون کمبود بشه..خودمم خیلی دوست داشتم سری X MAX مودم شما رو بگیرم ولی یکم قیمتش بالا بود برام و گفتم اگر خوب جواب نده بیشتر دلم میسوزه..اگه آنتن واقعا کارایی داشته باشه خیلی عالیه... من یدونه N5368 دارم که مودم فضای باز هست اما جرئت نکردم رو پشت بوم نصبش کنم (قطعاً دزدیده میشه!). اگر آنتن جواب میداد بنظرم مودم ها رو بیرونی طراحی نمیکردن. B612 دیگه بنظرم قدیمی شده و 5 جی هم پشتیبانی نمیکنه.
اتفاقا منم دقیقا خونمون جایی قرار گرفته که تو محدوده پوشش درون ساختمان ایرانسل نیست! واقعا سیگنال افتضاحی میگیریم. اگر adsl سیگنال خوبی میده که عالیه. من مشکلم این بود که وضعیت خطم از حدود ۱ سال پیش داغون شده بود. الان با این مودم سرعت در حد همون ۸ مگابیت رو بیشتر نمیگیریم.بی تاثیر هم نمیتونه باشه..اون مودمی هم که شما داری خودش به اندازه کافی قوی هست که اگر تو پوشش شبکه باشه نیاز به هیچی نداره..مشکل من اینجاست که این محدوده ( بیرون شهر و وسط بیابون هم نیستا..قشنگ بین یک سری بلوکهای تقریبا میشه گفت سازمانی هست ) فقط ADSL جواب میده..هیچ شرکتی حتی مخابرات براش VDSL هم نداره ، فیبر که اصلا هیچی..اگر تو نقشه شبکه ایرانسل ببینین واقعا خندتون میگیره که چطور اصراف این 2-3 تا بلوک اکیه و فقط اینجاست که تو رنج شبکه نیست...برا همین میخواستم از آنتن با گین بالاتر استفاه کنم که جبران اون کمبود بشه..خودمم خیلی دوست داشتم سری X MAX مودم شما رو بگیرم ولی یکم قیمتش بالا بود برام و گفتم اگر خوب جواب نده بیشتر دلم میسوزه..
خیلی از اطرافیان پرس و جو کردم..نهایتا به S1 و G1 ایرانسل خلاصه میشد اونایی که داشتن..الان هم ADSL دارم ولی بیشتر برای تلویزیون و فیلیمو استفاده میشه ، البته خط ما هم مثل شما نویزی هست و بیشتر از 12 مگ رو ساپورت نمیکنه ( در بهترین حالت 2 مگابایت بتونه دانلود کنه ) ..برای داخل خونه و کنسول ولی نیاز به نت بهتری هست..آنتن هم بررسی کردم 2 مدل توی بازار هست که قیمتاشون هم خیلی فضایی نیستن ، فقط باید پشت بام رو بررسی کنم و اگر بتونم یکی از دکلهای ایرانسل رو از دور ببینم و مانعی نباشه از یه آنتن لگاریتیمی با قدرت گیرندگی بین 11 تا 18 DB میشه برای مودم استفاده کرد..اتفاقا منم دقیقا خونمون جایی قرار گرفته که تو محدوده پوشش درون ساختمان ایرانسل نیست! واقعا سیگنال افتضاحی میگیریم. اگر adsl سیگنال خوبی میده که عالیه. من مشکلم این بود که وضعیت خطم از حدود ۱ سال پیش داغون شده بود. الان با این مودم سرعت در حد همون ۸ مگابیت رو بیشتر نمیگیریم.
شما همون آنتن هم بخوای بگیری و نصب کنی بالای ساختمون فکر میکنم حداقل ۳-۴ تومن هزینه داشته باشه. بنظرم یدونه n5368 رو گیر بیارید تست کنید که یه موقع الکی ضرر نکنید.
اگر از این روش جواب گرفتی حتما با ما درمیون بزار چون خیلی سیستم جالبیه. من باشم فقط مودم آنلاک میگیرم واقعا نمیشه به ایرانسل اعتماد کرد. 12 مگابیت برای ADSL سرعت بدی نیست، من به پشتیبانی ایرانسل واسه TDLTE زنگ زدم گفت سرعت 1 مگابیت از نظر ما قابل قبول هست.خیلی از اطرافیان پرس و جو کردم..نهایتا به S1 و G1 ایرانسل خلاصه میشد اونایی که داشتن..الان هم ADSL دارم ولی بیشتر برای تلویزیون و فیلیمو استفاده میشه ، البته خط ما هم مثل شما نویزی هست و بیشتر از 12 مگ رو ساپورت نمیکنه ( در بهترین حالت 2 مگابایت بتونه دانلود کنه ) ..برای داخل خونه و کنسول ولی نیاز به نت بهتری هست..آنتن هم بررسی کردم 2 مدل توی بازار هست که قیمتاشون هم خیلی فضایی نیستن ، فقط باید پشت بام رو بررسی کنم و اگر بتونم یکی از دکلهای ایرانسل رو از دور ببینم و مانعی نباشه از یه آنتن لگاریتیمی با قدرت گیرندگی بین 11 تا 18 DB میشه برای مودم استفاده کرد..
به روی چشم..حتما اطلاع میدم...اگر از این روش جواب گرفتی حتما با ما درمیون بزار چون خیلی سیستم جالبیه. من باشم فقط مودم آنلاک میگیرم واقعا نمیشه به ایرانسل اعتماد کرد. 12 مگابیت برای ADSL سرعت بدی نیست، من به پشتیبانی ایرانسل واسه TDLTE زنگ زدم گفت سرعت 1 مگابیت از نظر ما قابل قبول هست.
این مودمی که گفتین بنظر خیلی چیز خوبیه، کاش منم بجای هواوی این رو گرفته بودم.به روی چشم..حتما اطلاع میدم...
همین حرفو میزنن که از اون طرف میان سرعت فیبر و نت رو میارن پایین با تعرفه های فضایی..
من با همین مودم که سیگنال خوبی هم نمیگیره نزدیک 60 مگابیت تو اسپید تست سرعت دانلود ثبت کردم..حالا اگر مودم بهتری باشه یا سیگنال قویتر یقینا بهتر هم میشه...
اگر با ترکیب آنتن و B612 جواب گرفتم که هیچ ولی اگر مطلوب نبود شاید با ZTE MC 7010 جابجاش کردم..
دقیقا..مودم خیلی خاصیه..البته بیشتر با یه روتر ZTE MF269 ست میکنن ولی چون من روتر دارم الان نیازی به اون ندارم و اگه بتونم یه ترو تمیزشو پیدا کنم خیلی خوبه...این مودمی که گفتین بنظر خیلی چیز خوبیه، کاش منم بجای هواوی این رو گرفته بودم.