راهی فک نکنم داشته باشه مگه اینکه بفروشیدوستان مودم ایرانسل خریدم آنتن نمیده چطوری میتونم مرجوع کنم؟
سرعت همه پایینه ولی رایتل عالیه اینجا همه گیمر هستند من 6 تا 12 ظهر نامحدود میگیرم تو 6 ساعت 30 گیگ دان میکنه درحالی که همراه اول 10 ساعت 9 گیگ!کیفیت نت اکثر ISP ها به طور همزمان کاهش پیدا کرده. ایرانسل طول روز اوکیه ولی شبانه به طور محرز پارامترهای کیفی سیگنال افت میکنن، شاتل رو که دیگه خودتون مستحضر هستین وضعیتشو، همراه اول و آسیاتک سرعت رو مدتیه به وضوح پایین تر آوردن، زیتل که کلا شبکه ـش رو به زوال ـه، بقیه سرویس دهنده ها رو هم دقیق اطلاع ندارم. دیتاسنتر آسیاتک و سایت هایی که روش هستن هم به طرز عجیبی مشکل خوردن طوری که تو یه بازه هایی سرعت تقریبا 1/3 میشه.
ببینیم خدا چی میخواد ولی هر چی که هست به نظر میاد از سمت زیرساخته.
اخه تو قرار داد نوشته تا ۷ روز میتونی برگردونیراهی فک نکنم داشته باشه مگه اینکه بفروشی
سرعت همه پایینه ولی رایتل عالیه اینجا همه گیمر هستند من 6 تا 12 ظهر نامحدود میگیرم تو 6 ساعت 30 گیگ دان میکنه درحالی که همراه اول 10 ساعت 9 گیگ!
از دیجی گرفتی یا جا دیگه؟اخه تو قرار داد نوشته تا ۷ روز میتونی برگردونی
فک نکنم پس بگیرن!از سایت خود ایرانسل
بعد یه سوال شما میدونی چقد طول میکشه سیم کارت دیتا فعال شه؟فک نکنم پس بگیرن!
بازم مطمئن نیستم فقط نظرم رو گفتم
موفق باشی
از سایت خود ایرانسل
باید باهاشون تماس بگیری تا فعال کننبعد یه سوال شما میدونی چقد طول میکشه سیم کارت دیتا فعال شه؟
اخه من سیم کارتو میندازم سیگنال کلا یه خطم نداره ولی تو نقشه تو محدوده ایم
اگه 7 روز از فعال سازی سیم کارتت نگذشته زنگ بزن با خط ایرانسل 707 یا 09377070000 مرجوع میکنندوستان مودم ایرانسل خریدم آنتن نمیده چطوری میتونم مرجوع کنم؟
پُست واسه ۴ ماه پیشه !اگه 7 روز از فعال سازی سیم کارتت نگذشته زنگ بزن با خط ایرانسل 707 یا 09377070000 مرجوع میکنن
حالا یه راهنمایی بود شاید به کار یکی دیگه اومدپُست واسه ۴ ماه پیشه !
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk