sirus1999
کاربر سایت
ایرانسل گند زده . کلا اینترنت td توی ایران ثابت نیست . اگه در و همسایه هاتون کافیه سه چهار نفر استفاده کنن تا سرعت شما بشه در حد دایل آپ . بعضی وقتا نهایت سرعت دانلود به یک یا دو مگ میرسه
کسی تجربه ی VDSL از مخابرات یا TDLTE از شرکتهارو داشته؟ فیلمتر شکن وصل میشه باهاشون؟ برای تدریس آنلاین خارج از کشور لازم دارم. ای دی اس ال پدرسگ مخابرات جواب نیست و از جای دیگه هم مرکز مخابراتیه حموم زادمون نمیزاره بگیرم! ممنون
سلام داداش اون جریانی که میگی رو ایرانسل جوابه رو برام بفرست. برای لایو استریم و اینا از تویچ و یوتیوب جوابه؟TD ایرانسل دارم از لحاظ دیوار شکن خیلی محدوده و به سختی براش چیزی گیر میاد که درست کار کنه (البته اگه خواستید من جایی رو میشناسم که واسه این جوابه)
اما در کل مخابرات از این لحاظ دستت رو خیلی بازتر میزاره.
سرعت هم بستگی به شلوغی محل و فاصله از دکل داره
vdsl دارم فیلترشکن هم پولی و رایگان چنتایی دارم که همشون 90 درصد مواقع وصل میشنکسی تجربه ی VDSL از مخابرات یا TDLTE از شرکتهارو داشته؟ فیلمتر شکن وصل میشه باهاشون؟ برای تدریس آنلاین خارج از کشور لازم دارم. ای دی اس ال پدرسگ مخابرات جواب نیست و از جای دیگه هم مرکز مخابراتیه حموم زادمون نمیزاره بگیرم! ممنون
td بستگی به محل هم داره , البته با وی 2 ری و وینداسکریپ وصل میشهTD ایرانسل دارم از لحاظ دیوار شکن خیلی محدوده و به سختی براش چیزی گیر میاد که درست کار کنه (البته اگه خواستید من جایی رو میشناسم که واسه این جوابه)
اما در کل مخابرات از این لحاظ دستت رو خیلی بازتر میزاره.
سرعت هم بستگی به شلوغی محل و فاصله از دکل داره
از مخابرات داری؟ سرعت چنده؟ ممنونvdsl دارم فیلترشکن هم پولی و رایگان چنتایی دارم که همشون 90 درصد مواقع وصل میشن
آره مخابراتم اهواز 50 مگاز مخابرات داری؟ سرعت چنده؟ ممنون
تایپ رو اشتباه اومدیشاتل میگه رو خطت باید ای دی اس ال بگیری تا ببینیم وی دی اس ال میکشه یا نه؟! داره جوک میگه و میخواد یه سرویس ای دی اس ال بندازه؟ برای خط خودم نیست، ممنون
تاپیکو اشتباه اومدم؟ لینک تتاپیک درستو دارید به من بدید؟ یا اسمشو بگید من بگردم پیدا کنم، ممنونتایپ رو اشتباه اومدی
اینجاتاپیکو اشتباه اومدم؟ لینک تتاپیک درستو دارید به من بدید؟ یا اسمشو بگید من بگردم پیدا کنم، ممنون
چون شاتل DSLAM هاش تو منطقه شما کارت VDSL نداشته !اینجا
بعد این شاتل چرت پرت میگه من خودم قبلا adsl داشتم تا ۱۶ مگ هم راحت جواب میداد خواستم تغییر بدم vdsl ولی پشتیبانی گفت نمیکشه خطتت بعد رفتم سمت مخابرات یه راست مستقیم vdsl ثبت نام کردم تا ۵۰ مگ کشید راحت نمیدونم چرا شاتل اینطوری گفت.... اگه میتونی همون مخابرات بگیر کیفیتش خوبه (حداقل واسه شهر ما) ارزونترین هم هست