سلام. نت تایپش 2 هست. من زولا بازی میکنم کوچکترین مشکلی نداره. فیفا هم انلاین میزنم بد نیست.سلام
وضعیتش تو بازی های خوبه یا با سرور های خارج و اینکه نت تایپش چنده؟
ممنون
سلام. نت تایپش 2 هست. من زولا بازی میکنم کوچکترین مشکلی نداره. فیفا هم انلاین میزنم بد نیست.سلام
وضعیتش تو بازی های خوبه یا با سرور های خارج و اینکه نت تایپش چنده؟
ممنون
هر گیگش چند تومنه چشنواره هم داره برای خرید حجم اینترنت ؟سلام. نت تایپش 2 هست. من زولا بازی میکنم کوچکترین مشکلی نداره. فیفا هم انلاین میزنم بد نیست.
قیمت گیگ هاش با اینترنت های ثابت یکیه. به نظرم در حال حاضر مبین نت بهترین اپراتور اینترنت 4G ایرانه.هر گیگش چند تومنه چشنواره هم داره برای خرید حجم اینترنت ؟
منظور از ثابت اگه ADSL باشه ، حجمی که یه سرویس مبین نت روزانه میده کمتره.قیمت گیگ هاش با اینترنت های ثابت یکیه. به نظرم در حال حاضر مبین نت بهترین اپراتور اینترنت 4G ایرانه.
مبین نت توی هر منطقه ای درست کار نمیکنه . خیلی نوسان داره . من اوایل گرفتم خوب بود الان سرعتش از adsl هم پایین تره .سلام منم میخوام برم سراغ این سرویس از کجا بگیرم بهتره به نظرتون؟
100 هستدوستان کسی اطلاع داره که مودم B612 مبین نت پورت های LANش گیگابیتِ یا 100مگابیت؟
توی مشخصاتش که چیزی نگفته واسه همین می پرسم.
دوست عزیز، امروز سرویس مبین نت من راه افتاد و مودم B612 رو گرفتم و در کمال تعجب دیدم که پورت لنش گیگابیته که خودش یه مزیت بزرگه. جالب اینجاست که هیچ کجا نه در سایت های خارجی و نه فروشگاه های داخلی و حتی روی جعبه و دفترچه مودم هیچ اشاره نشده بهش.100 هست
۱۰۰ گیگابایت اینترنت ثابت TD-LTE رایگان برای مشترکان ایرانسلاین بسته 100 گیگابایت اینترنت رایگان که میگن برای نت ثابت ایرانسل از کجا باید فعال کرد؟تو سایتش که چیزی ندیدم