aliahmadi2
کاربر سایت
دوستان بهترین سرویس برا کدوم شرکته؟ من تا جایی که بررسی کردم به نظرم ایرانسل تعرفه های بهتری داره از مبین نت و آسیاتک
برا دانلود و بازی میخام این اینترنتو
واسه من ۱۰۰ تا ۱۳۰-۴۰ متغیره سه خط سیگنال کامل هم دارم
دوستان بهترین سرویس برا کدوم شرکته؟ من تا جایی که بررسی کردم به نظرم ایرانسل تعرفه های بهتری داره از مبین نت و آسیاتک
تعرفه طرحهای مبیننت خیلی بهتر از ایرانسل است. برای دانلود و آپلود هم عالیه اما برای بازی آنلاین چنگی به دل نمیزنه.
پینگ بستگی به کیفیت سیگنالی داره که میگیرید این سیگنال هم به سانتیمتر جابهجایی حساسه. معیار خودشون برای پینگ و سرعت سایت myspeed.net هست که معمولا پینگ خیلی پایینی میده:پینگش پایینه؟
یک شرکت دیگه هم اورده فکر کنم شاتل بود با قیمتای بالا.الان فقط ایرانسل و مبین نت td lte میدن؟
کدوم نت تایپ 2 میده و پینگش چنده؟
واسه منم تو ساعتای پیک مصرف لگ میده ولی وصل میشه به سرور رد دد و فیفا بتل هم با سرورای آلمان خوبه رینبو واسه من پینگ ۱۱۰-۲۰ میده خوبه بد نیستآقا من الان مودم تیست گرفتم ، 4 خط آنتن دارم با 8.8.8.8 پینگ میگیرم مقدارش تقریبا ثابته روی 120 ولی توی بازی نمیشه بازی کرد! فریز میشه، تو همه بازیها هم امتحان کردم، من نمدونم چرا اینطوری میشه توی فیفا OverWatch و Rainbow هرچی امتجان میکنم اون علامت سرور میاد اون بالا نمیشه اصلا بازی کرد
پینگش پایینه؟
به نظر خیلی نوسان داره! در کل راضی کنندست؟
پینگ در ساعات اوج ترافیک، مبیننت (TD-LTE)
DNS 10.104.8.8 به گفته پشتیبانی مبیننت، مخصوص شبکه PSN است و تا حدودی پینک را کاهش میدهد.
برای بازی BFV تا چند روز پیش سرورهای اروپا کلا سه خط (زرد) بودند اما چند روزی میشه که حتی در ساعات رایگان شبانه (2 تا 7 صبح) که سرعت را تا 4 MB پایین میآورند، سرورهای آلمان چهار خط (سبز) است.
پینگ در ساعات اوج ترافیک، مبیننت (TD-LTE)
DNS 10.104.8.8 به گفته پشتیبانی مبیننت، مخصوص شبکه PSN است و تا حدودی پینک را کاهش میدهد.
برای بازی BFV تا چند روز پیش سرورهای اروپا کلا سه خط (زرد) بودند اما چند روزی میشه که حتی در ساعات رایگان شبانه (2 تا 7 صبح) که سرعت را تا 4 MB پایین میآورند، سرورهای آلمان چهار خط (سبز) است.
به نظر خیلی نوسان داره! در کل راضی کنندست؟
فکر کنم تنها انتخاب برای نت تایپ 2 همین مبین نت باشه چون ایرانسل و اسیاتک و ماهان نت تایپ 3 میدن شاتل هم که هنوز مشخص نیست
اره . همه عوامل پشتیبانی اطلاعات یکدستی ندارند اما بعضی پرسونل اطلاعاتشون خوبه. این آخری البته نمیدونست psn چیه.داداش زنگ زدی به پشتیبانی و ازشون DNS خواستی که برای PS4 خوب باشه؟ اصلا بلد بودن این چیزهارو؟
خوبه اگه اینطوری بمونه برا بازی خوبه راضی کنندس
هجرت کنمنوسان که درکل داره. ای بدک نیست و میشه بازی کرد. ایرانسل هم یه سرویس اورده بنام بازیکن که مخصوص بازی آنلاینه. دوستان احتمال میدهند که این سرویس جدید ایرانسل نت تایپ ۲ باشه.
اره . همه عوامل پشتیبانی اطلاعات یکدستی ندارند اما بعضی پرسونل اطلاعاتشون خوبه. این آخری البته نمیدونست psn چیه.
کیفیت سرویس نوسان داره. قطعی به ندرت پیش میاد. چند هفته پیش هم با سرویس gps بینالمللی مشکل پیدا کرده بودند و سرویس tde بکل پوکید. حدود یکی دو هفته طول کشید. برای دلجویی از مشترکین دو تا بسته ۴۰ گیگی ۴ روزه دادند.
اما درکل ادعایی برای ارائه پینگ خوب جهت بازی آنلاین ندارند هر چند که در سایتشون،پینگ پایین را از مزایای سرویسهاشون ذکر کردهاند.
من میخاستم هجرت کنم به پارسآنلاین. رفتم صفحه اینستاگرامشون دیدم اخیرا همه ناراضی هستند، منصرف شدم. البته شاید پروفایل گیمینگشون برای بازی آنلاین خوب باشه.
این سرویس رو چجوری فعال کنیم؟نوسان که درکل داره. ای بدک نیست و میشه بازی کرد. ایرانسل هم یه سرویس اورده بنام بازیکن که مخصوص بازی آنلاینه. دوستان احتمال میدهند که این سرویس جدید ایرانسل نت تایپ ۲ باشه.
اره . همه عوامل پشتیبانی اطلاعات یکدستی ندارند اما بعضی پرسونل اطلاعاتشون خوبه. این آخری البته نمیدونست psn چیه.
کیفیت سرویس نوسان داره. قطعی به ندرت پیش میاد. چند هفته پیش هم با سرویس gps بینالمللی مشکل پیدا کرده بودند و سرویس tde بکل پوکید. حدود یکی دو هفته طول کشید. برای دلجویی از مشترکین دو تا بسته ۴۰ گیگی ۴ روزه دادند.
اما درکل ادعایی برای ارائه پینگ خوب جهت بازی آنلاین ندارند هر چند که در سایتشون،پینگ پایین را از مزایای سرویسهاشون ذکر کردهاند.
من میخاستم هجرت کنم به پارسآنلاین. رفتم صفحه اینستاگرامشون دیدم اخیرا همه ناراضی هستند، منصرف شدم. البته شاید پروفایل گیمینگشون برای بازی آنلاین خوب باشه.
من تو بتل پینگ ۱۱۰-۱۲۰ دارم خیلی راضیمبه نظر خیلی نوسان داره! در کل راضی کنندست؟
فکر کنم تنها انتخاب برای نت تایپ 2 همین مبین نت باشه چون ایرانسل و اسیاتک و ماهان نت تایپ 3 میدن شاتل هم که هنوز مشخص نیست
این سرویس رو چجوری فعال کنیم؟