VICE
Gold User
مطمئن نیستم ولی مبین نت هم ماهیتی مثل ایرانسل داره درنتیجه با اونم شما strict خواهید بود .مبین نت چطور؟
الان ما باید چیکار کنیم که به سرورهای راک ستار وصل شیممطمئن نیستم ولی مبین نت هم ماهیتی مثل ایرانسل داره درنتیجه با اونم شما strict خواهید بود .
اگر میتونی و خط فیبر نیست با پارس آنلاین امتحان کن.الان ما باید چیکار کنیم که به سرورهای راک ستار وصل شیم
وایرلس که اینجا نمیگیره نتمون هم مخابراته
اینجا کلهم فیبرهاگر میتونی و خط فیبر نیست با پارس آنلاین امتحان کن.
اینترنت ایران همینه دیگه یطوری بالاخره اذیت میکنه . من این مشکلات رو معمولا ندارم و پینگم هم خوب هست ولی سرعت دانلود 200KB در سال 2018.
اینجا کلهم فیبره
از کجا بفهم نتstrict _ه و نمیشه به سرور راکستار وصل شد
مبین نت nat type 2 میدهمطمئن نیستم ولی مبین نت هم ماهیتی مثل ایرانسل داره درنتیجه با اونم شما strict خواهید بود .
سلامسلام دوستان مودم tdlte i60 ایرانسل دارم و تو آنلاین مشکلی ندارم اما به پارتی وصل نمیشه و nat type 3 بهم میده و تنظیمات مودم قسمتی نداره که بهش پورت اضافه کنم .حالا باید چیکار کرد؟؟؟؟
برا فهمیدن Strict بودن یسری بازی ها مثل گوست ریکون تو صفحه اصلی میزنه نت رو...اینجا کلهم فیبره
از کجا بفهم نتstrict _ه و نمیشه به سرور راکستار وصل شد
خط ما هم فیبر نوریه یه سال و خورده اییه lte ایرانسل دارم خوبه واس من که فیفا میزنم مناسبه از مخابرات منطقمون خیلی بهترهسلام دوستان، تجربه در زمینه استفاده از td-lte شاتل دارید؟ وضعیتش پینگش و ثبات پینگش چطوری هست؟ من adsl استفاده میکردم و برای مدت طولانی بود که پینگم زیر 100 بود...دو هفته هست که فیبر نوری کردن و انگار چاره ای جز این سرویس ندارم...(نمیخوام برم سراغ مخابرات و اسیاتک)
واسه من ۱۰۰ تا ۱۳۰-۴۰ متغیره سه خط سیگنال کامل هم دارمآقا پینگ با 4.2.2.4 , 8.8.8.8 برای TD-LTE ایرانسل چنده؟ لطفا یکی جواب بده من هرچی خوندم صفحاتو کسی عددی نگفته بود برا پینگ