SiminSecret
کاربر سایت
دوستانی که شادو ساکس براشون ضعیفه یکبار نت رو بزارن روی 2G بعد از 5 دقیقه برش گردونید روی 4G اوکی میشه
اریا حالت طبیعی اینجا واسه همه چی همینه دیگه.اصلاً یه وضعیت عجیبی پیدا کرده که انگار همینطوری رندوم خوب و بد میشه!
منم ماه پیش کلی دانلود کردم. دقیقش رو نمیدونم، ولی حداقل ۳۰۰ گیگ اینا شد و شاید هم بالاتر، اون هم دانلود بینالملل (لعنت به این عبارت). ولی این ماه دوباره برگشته به حالت افتضاحش و بعد از ۱۰۰ گیگ، سرعت به محدوده غیرقابل استفاده رسیده. ولی بعید نیست باز چند روز دیگه سرعت بالا بره!
کلاً هیچی توی این کشور آدمیزادی نیست و حتی خرابکاری هم که میکنن، یه نظم و قاعدهای توی اون خرابکاری وجود نداره که آدم بفهمه فرمولش چیه!
ببین کلا به این نیست که شما 2g میکنی بعد 4g میکنی سرعت میره بالا...با این کار چون ایپی و یا رنج ایپی شما عوض میشه ممکن سرعت بالاتری رو تجربه کنید..کلا تو هر رنج ایپی تعداد نفرات کمتری باشن شما سرعت بالاتری میگیرید...برای این کار هم میتونید قبلش تست کنین..اول یک بار گوگل رو بیارین داخلش بزنین my ip بعد که اینکارو انجام دادین دوباره بزنید my ip ..میبینید که ایپی شما عوض شده و چون تو رنج ایپی جدید تعداد نفرات کمتری هستن سرعت شما افزایش پیدا کرده.دوستانی که شادو ساکس براشون ضعیفه یکبار نت رو بزارن روی 2G بعد از 5 دقیقه برش گردونید روی 4G اوکی میشه
میدونم چی میگیا این کار برای به کار افتادن شادوساکس هستببین کلا به این نیست که شما 2g میکنی بعد 4g میکنی سرعت میره بالا...با این کار چون ایپی و یا رنج ایپی شما عوض میشه ممکن سرعت بالاتری رو تجربه کنید..کلا تو هر رنج ایپی تعداد نفرات کمتری باشن شما سرعت بالاتری میگیرید...برای این کار هم میتونید قبلش تست کنین..اول یک بار گوگل رو بیارین داخلش بزنین my ip بعد که اینکارو انجام دادین دوباره بزنید my ip ..میبینید که ایپی شما عوض شده و چون تو رنج ایپی جدید تعداد نفرات کمتری هستن سرعت شما افزایش پیدا کرده.
وقتی کل سیستم تونل میشه خب دانودر تورنت هم تونل هست دیگهدوستان راه حلی هست که شدوساکس ها روی تورنت هم جواب بدن؟!
شماره 3 رو بزار Bypass LANدوستان این شادوساکس حالت Mode رو چی باید بزاریم؟ ۶ نوع Bypass داره.
من در عمل با uTorrent و Qbittorent تست کردم دیگه، اونا فیکس 250 کیلو باقی می مونن، با اینکه ترافیکش داره از نرم افزار SSTap رد میشهوقتی کل سیستم تونل میشه خب دانودر تورنت هم تونل هست دیگه
شما می تونی تورنت رو به ربات نیم بها بدی و بعد نیم بها با فول سرعت دانلود کنی که البته هزینه هم داره و رایگان نیستمن در عمل با uTorrent و Qbittorent تست کردم دیگه، اونا فیکس 250 کیلو باقی می مونن، با اینکه ترافیکش داره از نرم افزار SSTap رد میشه
من الان ناچارم لیچر بگیرم تورنتو دانلود کنه و لینک مستقیم داخلی میده (خوبیش اینه که پلنش ماهانه ـس و هر میزان میشه دانلود کرد)شما می تونی تورنت رو به ربات نیم بها بدی و بعد نیم بها با فول سرعت دانلود کنی که البته هزینه هم داره و رایگان نیست
قابلیت لیچ از تورنت به نیم شو اضافه شد : تورنت های خود را نیم بها دانلود کنید !من الان ناچارم لیچر بگیرم تورنتو دانلود کنه و لینک مستقیم داخلی میده (خوبیش اینه که پلنش ماهانه ـس و هر میزان میشه دانلود کرد)
ربات نیم بها هزینه ـش حجمیه یا زمانیه؟!
برو صفحه های قبلی چک کن کانال تلگرامی گزاشتن که روزانه میزارن اونجا...دوستان یه سرور خوب برای دور زدن محدودیت همراه اول میخوام کسی میتونه راهنمایی کنه؟
قطعا فیبر.دوستان بین اینترنت رادیویی و فیبر نوری کدوم بهتره ؟
نظر خودم رو رادیوییه ولی بیشتر از 16 مگ نمیدن
از طرفی هم فیبر نوری فقط مخابرات داره میده
نت فعلیم شاتله شاتل هم رادیویی داره کسی استفاده کرده چطوره