aha2012
کاربر سایت
این قسمتو بیشتر توضیح میدی؟یکی اینکه گوشیم که هات اسپات میشه با کابل میزنم به کامپیوتر و هات اسپات میکنمش نه wifi
این قسمتو بیشتر توضیح میدی؟یکی اینکه گوشیم که هات اسپات میشه با کابل میزنم به کامپیوتر و هات اسپات میکنمش نه wifi
شما میتونی هات اسپات کنی بعد با کنسول یا pc به اون wifi گوشی وصل بشی و استفاده کنیاین قسمتو بیشتر توضیح میدی؟
بین سرعت محدود و نامحدود نوسان داشت خودش؟ یا کار خاصی میکردی که سرعت میرفت بالااز 1 شب تا الان حدود 190 گیگ با همراه اول دانلود کردم!!!
خیلی عجیب بود سرعتش.
نه 6 تا بازی رو xbox گذاشتم دانلود بشه و رفتم پای psبین سرعت محدود و نامحدود نوسان داشت خودش؟ یا کار خاصی میکردی که سرعت میرفت بالا
اصلاً یه وضعیت عجیبی پیدا کرده که انگار همینطوری رندوم خوب و بد میشه!از 1 شب تا الان حدود 190 گیگ با همراه اول دانلود کردم!!!
خیلی عجیب بود سرعتش.
بابا شما خوب شانس میارید بدبختی اینجاست من همون 100 گیگ رو هم نمیتونم راحت دانلود کنم چون رو یک مگابایت قفلش کردناصلاً یه وضعیت عجیبی پیدا کرده که انگار همینطوری رندوم خوب و بد میشه!
منم ماه پیش کلی دانلود کردم. دقیقش رو نمیدونم، ولی حداقل ۳۰۰ گیگ اینا شد و شاید هم بالاتر، اون هم دانلود بینالملل (لعنت به این عبارت). ولی این ماه دوباره برگشته به حالت افتضاحش و بعد از ۱۰۰ گیگ، سرعت به محدوده غیرقابل استفاده رسیده. ولی بعید نیست باز چند روز دیگه سرعت بالا بره!
کلاً هیچی توی این کشور آدمیزادی نیست و حتی خرابکاری هم که میکنن، یه نظم و قاعدهای توی اون خرابکاری وجود نداره که آدم بفهمه فرمولش چیه!
برای منم تا دو ماه پیش این طوری بود. یعنی تا ۵۰ گیگ اول خیلی خوب بود. بعدش ۵۰ گیگ دوم میاومد پایین ولی هنوز برای دانلود چیزهای کوچیک قابل تحمل بود. ولی بعد از ۱۰۰ گیگ، دیگه کلاً ارزش نداشت کنسول رو روشن بذارم برای دانلود.بابا شما خوب شانس میارید بدبختی اینجاست من همون 100 گیگ رو هم نمیتونم راحت دانلود کنم چون رو یک مگابایت قفلش کردن
خیلی ام کم پیش میاد که سقفش بپره
شادو ساکس هم دیگه انگار ول شده، یه سری کانال هستن میذارن ولی وقتی میزنی میبینه همون سرعته و فقط رفع فیلتر میشه.اگر میتونید خوب با pc دانلود کنید و شادوساکس
من ماه پیش بالای 2 ترابایت دانلود کردم
من همون 3 تایی که چند صفحه قبل همینجا گذاشتن برام کار میکنن همین دیشب تست کردم کار کرد و سرعت رو برد روی 30 مگ بر ثانیه از 250 کیلوبایتشادو ساکس هم دیگه انگار ول شده، یه سری کانال هستن میذارن ولی وقتی میزنی میبینه همون سرعته و فقط رفع فیلتر میشه.
شما اگه چیزی تست کردی درست بود برا ما ام بفرست دمت گرم
والا تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که دکل مناطق مختلف انگار فرق دارن وگرنه چرا باید برا بعضی ها جواب بده شدو ساکسمن همون 3 تایی که چند صفحه قبل همینجا گذاشتن برام کار میکنن همین دیشب تست کردم کار کرد و سرعت رو برد روی 30 مگ بر ثانیه از 250 کیلوبایت
احتمال دارهوالا تنها چیزی که به ذهنم میرسه اینه که دکل مناطق مختلف انگار فرق دارن وگرنه چرا باید برا بعضی ها جواب بده شدو ساکس
البته من دیشب که تست کردم خب هنوز مصرف منصفانه ام تموم نشده بود، ولی سرعت عادی تو منطقه ما 1mb هست که خیلی کمه برا فایل های حجیم