با چشم بسته فیبر نوریدوستان بین اینترنت رادیویی و فیبر نوری کدوم بهتره ؟
نظر خودم رو رادیوییه ولی بیشتر از 16 مگ نمیدن
از طرفی هم فیبر نوری فقط مخابرات داره میده
نت فعلیم شاتله شاتل هم رادیویی داره کسی استفاده کرده چطوره
هزینه اولیش میتونه بالا باشه... مخصوصا اگر از باکس fat خیلی دور باشید.. یک ont (همون مودم فیبر) هم باید بخرید.چقدر هزینه داره تقریبی >؟
داداش نظر من رو میخوای؟ اگر فقط برای بازی کردن میخای برو سمت سیم کارت td-lte همون 4 جی پلاس منظورمه! از شر سیم و نویز و اینا خلاص میشی... سرعتشون اگر آنتن دهی قوی باشه تا 30 -40 مگ میرسه... تنها مشکلی که دارن حجم کمی میدن و به درد دانلود نمیخوره فقط بازی کردن باید باشه هدفت البته میتونی تعرفه ی پرحجم بخری ولی پولش بیشتر میشه برات... من الان مبین نت دارم حتی زنگ زدیم پشتیبانی برامون nat type رو اوپن کردن... پیشگامان و آسایتک هم دارم ولی اونا nat type 3 هست ولی باز من تونستم مولتی پلیر بازی کنم... البته هیچ کدوم پرفکت نیستن ولی بهتر از هیچیه کار راه اندازن.... فیبر هم اگر میخای پیگیر باشی باید زنگ بزنی به اون شرکتی که میخای بخری میان برات راه میندازن به شرطی که منطقه شما ساپورت کنه.. نه رادیویی نیست یه سیم هست یه مقدار با adsl متفاوت هست همین البته سرعتش بیشتره adsl هست...دوستان فیبر به چه شکل هست ؟ من از شاتل اینترنت میگیرم تهران امیراباد هستیم
خط بنده پر نویز عه بخوام فیبر بکنمش چطوریه باید سیم کشی و همه چی جدید بشه ؟ خودمون باید انجام بدیم یا از سمت مخابرات عه
انقدر خط من نویز داره باید به فکر یه چیز دیگه باشم نویز خط هم مربوط به خارج از خونه میشه چون از سر خط یه کابل جدید خودم کشیدم تو خونه اما نویز برطرف نشد و از سر خط نویز هست
رادیویی به چه شکل هست ؟ اصلا به درد بازی کردن میخوره ؟
خیلی ممنونداداش نظر من رو میخوای؟ اگر فقط برای بازی کردن میخای برو سمت سیم کارت td-lte همون 4 جی پلاس منظورمه! از شر سیم و نویز و اینا خلاص میشی... سرعتشون اگر آنتن دهی قوی باشه تا 30 -40 مگ میرسه... تنها مشکلی که دارن حجم کمی میدن و به درد دانلود نمیخوره فقط بازی کردن باید باشه هدفت البته میتونی تعرفه ی پرحجم بخری ولی پولش بیشتر میشه برات... من الان مبین نت دارم حتی زنگ زدیم پشتیبانی برامون nat type رو اوپن کردن... پیشگامان و آسایتک هم دارم ولی اونا nat type 3 هست ولی باز من تونستم مولتی پلیر بازی کنم... البته هیچ کدوم پرفکت نیستن ولی بهتر از هیچیه کار راه اندازن.... فیبر هم اگر میخای پیگیر باشی باید زنگ بزنی به اون شرکتی که میخای بخری میان برات راه میندازن به شرطی که منطقه شما ساپورت کنه.. نه رادیویی نیست یه سیم هست یه مقدار با adsl متفاوت هست همین البته سرعتش بیشتره adsl هست...
فیبر، سیم نیست دوست عزیز. رشته های نازک شیشه ایهمیدونم که فیبر سیم هست عزیز خودم شبکه خوندم
شاتل هم VDSL داره اگه مناسبه اونو بگیراز طرفی هم فیبر نوری فقط مخابرات داره میده
نت فعلیم شاتله شاتل هم رادیویی داره کسی استفاده کرده چطوره
اقا ایمان اون دوست گفتن که برای فیبر نیاز به سیم کشی داره منم بهشون پاسخ دادم که میدونم فیبر نوری رادیویی نیستفیبر، سیم نیست دوست عزیز. رشته های نازک شیشه ایه
شاتل هم VDSL داره اگه مناسبه اونو بگیر
داخل اینجا باید خودتون بخرید تست کنید به حرف این شرکت ها نیست همشون میگن بهترین خدمات رو میدن....خیلی ممنون
میدونم که فیبر سیم هست عزیز خودم شبکه خوندم
اما میخوام بدونم میارزه یا نه
مثلا یه اینترنت دیده بودم فکر کنم زیتل بود که رادیویی (TD LTE) بود هزینه راه اندازی داشت ولی نت نامحدود واقعی میداد با سرعت قابل قبول ولی خوب نمیدونم پینگ و ایناش چطوره
فرق اساسی زیتل هم یادمه این بود که از مودم های outdoor استفاده میکرد ( خارج خونه ) که خوب باعث میشه آنتن دهی بهتری داشته باشن
اونم TD LTE بود ماهی 200 تومن نامحدود واقعی
اخه ایراد اینجاست که من میدونم lte پینگ ثابت و خوبی نداره مگر اینکه td lte پینگ خوبی بدهداخل اینجا باید خودتون بخرید تست کنید به حرف این شرکت ها نیست همشون میگن بهترین خدمات رو میدن....
فیبر منظور من از سیم چیزه دیگه بود سیم رشته هرچی که بخای بهش بگید باز باید بیان براتون انجام بدن ... به هر حال با زنگ زدن هست از سمت شما نیست که خودت اوکیش کنی... من بهت گفتم برای گیم زدن نیاز به هزینه ی زیاد نداری مگر بیخای استریم راه بندازی که سرعت و حجم زیاد میخاد یا کارهای دیگه انجام بدید ... همون lte جواب میده به نظرم...
اگه برای بازی آنلاین و پینگ میخوای اصلا سمت td lte نرو که افتضاحه.ما چند هفته کابل تلفنمون دزدیده بودن و adsl قطع بود مجبور شدم برم مبین نت بگیرم.حتی تو بهترین نقطه و بهترین سرعت هم پینگش 50-30 تایی بیشتر از adsl هستخیلی ممنون
میدونم که فیبر سیم هست عزیز خودم شبکه خوندم
اما میخوام بدونم میارزه یا نه
مثلا یه اینترنت دیده بودم فکر کنم زیتل بود که رادیویی (TD LTE) بود هزینه راه اندازی داشت ولی نت نامحدود واقعی میداد با سرعت قابل قبول ولی خوب نمیدونم پینگ و ایناش چطوره
فرق اساسی زیتل هم یادمه این بود که از مودم های outdoor استفاده میکرد ( خارج خونه ) که خوب باعث میشه آنتن دهی بهتری داشته باشن
اونم TD LTE بود ماهی 200 تومن نامحدود واقعی
همین دیگه من کسی رو ندیدم واقعا که خوب بگه از پینگ td lteاگه برای بازی آنلاین و پینگ میخوای اصلا سمت td lte نرو که افتضاحه.ما چند هفته کابل تلفنمون دزدیده بودن و adsl قطع بود مجبور شدم برم مبین نت بگیرم.حتی تو بهترین نقطه و بهترین سرعت هم پینگش 50-30 تایی بیشتر از adsl هست
تو اینترنت هم خیلی سرچ کردم،بهترین پینگ رو فعلا از همین adsl میشه گرفت تو ایران
adsl هنوز جوابه ولی مشکلش اینه که نویز بالا میره بعد از چند ماه و همیشه خطر تایم اوت داره... من lte دارم استفاده میکنم نمیگم بهترینه ولی به نظرم بهتر از adsl هست... به مناطق مختلف هم هست برا بعضیا بدتر هست برا بعضیا متوسط برا بعضیا عالی...اگه برای بازی آنلاین و پینگ میخوای اصلا سمت td lte نرو که افتضاحه.ما چند هفته کابل تلفنمون دزدیده بودن و adsl قطع بود مجبور شدم برم مبین نت بگیرم.حتی تو بهترین نقطه و بهترین سرعت هم پینگش 50-30 تایی بیشتر از adsl هست
تو اینترنت هم خیلی سرچ کردم،بهترین پینگ رو فعلا از همین adsl میشه گرفت تو ایران
والا نمیدونم دقیقا.ولی همون کارشناس شرکت هم که قبلش برای تست اومده بود گفت حقیقتا td lte بدرد بازی نمیخوره.شاید شما اینقدر نویزت زیاد هست که این برات بهتر به نظر میادadsl هنوز جوابه ولی مشکلش اینه که نویز بالا میره بعد از چند ماه و همیشه خطر تایم اوت داره... من lte دارم استفاده میکنم نمیگم بهترینه ولی به نظرم بهتر از adsl هست... به مناطق مختلف هم هست برا بعضیا بدتر هست برا بعضیا متوسط برا بعضیا عالی...