NHM
کاربر سایت
برای من هم سر 50 گیگ سرعتش کم شد، دیشب گرفتمما که آخرش هم نفهمیدیم جریان این اینترنت مثلاً نامحدود همراه اول چیه!
ماههای قبل افتضاح شده بود، ولی این ماه خیلی رندوم و عجیب شده. اولش ۵۰ گیگ با سرعت بالا دانلود کردم و بعدش سرعت پایینتر اومد، ولی برای آپدیتهای کوچیک میشد ازش استفاده کرد و یه سری دانلود هم با این سرعت انجام دادم. بعد از اینکه رسید به حدود ۱۰۰ گیگ، سرعت دوباره برگشت به وضعیت اولیه و خوبش! یه ۲۰،۳۰ گیگ دانلود کردم و بعدش رفت توی وضعیتی که از صد تا توهین بدتر بود و رسماً سرعت دانلود در حد ۵۰ کیلوبایت رسید!
دیگه ولش کردم تا یکی دو هفته. دیشب دیدم برای Forza Horizon 5 آپدیت اومده و الکی گفتم قبل از خرید بسته جدید، یه امتحانی بکنم ببینم وضعیت نامحدود همراه اول چطوریه و... سرعت رسیده بود به حالت اولیه و هر گیگ توی ۳،۴ دقیقه دانلود میشد! ۱۲ گیگ آپدیت بازی به اضافه ۳ گیگ یه بازی دیگه رو دانلود کردم و همچنان سرعت بالا بود!
الآن موندم که جریان چیه! باگ و این جور چیزها هست یا کلاً سیستمش بیمفهوم و رندومه و هی بالا پایین میره؟ همه دانلودهام هم برای ایکس باکس بوده و اینترنت بینالملل(!) محسوب میشه، نه داخلی.
نمیشه هم گفت 100 گیگ منظورشون داخلیه چون به قول خودت رندومه هر ماه سر یه عدد سرعت میاد پایین