SiminSecret
کاربر سایت
اگر مودم دارید، با برنامه LTE watch باند فرکانسی رو روی 3 و 7 عوض کنید سرعت اوکی میشه با شادو ساکساینترنت گوشی؟ یعنی روی مودمای ثابت td lte نمیشه انجامش داد؟
اگر مودم دارید، با برنامه LTE watch باند فرکانسی رو روی 3 و 7 عوض کنید سرعت اوکی میشه با شادو ساکساینترنت گوشی؟ یعنی روی مودمای ثابت td lte نمیشه انجامش داد؟
شادوساکس لینک شما منظورته؟ آخه اینا رایگانن هرازچندگاهی میپرن متاسفانهاگر مودم دارید، با برنامه LTE watch باند فرکانسی رو روی 3 و 7 عوض کنید سرعت اوکی میشه با شادو ساکس
نهدرود
اینترنت همراه اول از دیروز صبح تو منطقه ای که هستم قطع شده با پشتیبانی تماس گرفتم گفت مشکل قطعی سراسری هست.
برای شما هم قطعه؟
همین لینک دانلود کردم سرور هم گذاشتم ماد هم انتخاب کردم ولی سرعت همون 250 کیلوبایته مثلا از سایت gamersyde میخاد تریلر دانلود کنی 250 کیلوبایته من از مودم همراه استفاده میکنم رو پی سی و با کابل اندروید مودم را به پی سی وصل میکنم سرعت بالا نمیره تو گزینه ماد چند تا گزینه هست امتحان کردم بعضی ها رو نشد شما چه سایتهایی سرعتتون بالا میره مثلا از gamersyde میتونین با سرعت بالا دانلود کنینسلام تو این لینک یه جدول هست فایل 7zip رو دانلود کنید و اجرا. بستگی داره فیلم و سریال رو از کجا بگیرید. مثلا سایت های مختلف ایرانی مثل سینما کیفیت بالا میزارن یا فیلم بان. اما برای خارجی ها جوابه.
قبلیه برای من مثل آب خوردن کار کرد تا 15 مگ هم سرعت دادکانفیگ مخصوص همراه اول ''دور زدن محدودیت سرعت شبانه ( موشک++)
ss://Y2hhY2hhMjAtaWV0Zi1wb2x5MTMwNTo0R0trb3dkWm5qelk@213.167.242.115:443#AzadNet%20
فرقی نداره، اگر قبلی جواب نبود اینو استفاده کنیدقبلیه برای من مثل آب خوردن کار کرد تا 15 مگ هم سرعت داد
این فرقش چیه ؟
ولی اتفاق عجیبی که افتاده اینه که من دیشب از این روش استفاده کردم و صبح هم سیمکارت رو در اوردم از گوشیم و سیمکارت اصلیم رو انداختم توش ولیفرقی نداره، اگر قبلی جواب نبود اینو استفاده کنید
روش استفاده ؟کانفیگ مخصوص همراه اول ''دور زدن محدودیت سرعت شبانه ( موشک++)
ss://Y2hhY2hhMjAtaWV0Zi1wb2x5MTMwNTo0R0trb3dkWm5qelk@213.167.242.115:443#AzadNet%20
شانسیه عزیز بعضی اوقات 100 گیگ بین الملل میتونی دانلود کنیمن دو تا سیم کارت همراه اول دارم . هر سیم کارت ۱۰۰ گيگ با سرعت بالا دارد ؟ ۱۰۰ گيگ بین الملل هست ؟
ولی با این تونستم و کار کردشادو ساکس اسکندر ویژه رفع محدودیت دانلود همراه اول
ss://Y2hhY2hhMjAtaWV0Zi1wb2x5MTMwNTpBdGl2Y3ZQVTR6TU8@217.70.189.154:443#%40MyPremium98%F0%9F%91%91%20%D8%A7%D8%B3%DA%AA%D9%86%D8%AF%D8%B1
سلام هر گوشی نمیشه باید از باند های فرکانسی خاصی پشتیبانی کنهسلام TD-LTE ایرانسل رو با چه روشی رو گوشی میشه استفاده کرد