omid0
کاربر سایت
آموزشش رو داری بزرگوار از tdd باید پشتیبانی کنه فک کنمسلام هر گوشی نمیشه باید از باند های فرکانسی خاصی پشتیبانی کنه
آموزشش رو داری بزرگوار از tdd باید پشتیبانی کنه فک کنمسلام هر گوشی نمیشه باید از باند های فرکانسی خاصی پشتیبانی کنه
باند 42 هست فکر کنم، فرکانس 3500 مگاهرتزآموزشش رو داری بزرگوار از tdd باید پشتیبانی کنه فک کنم
دوست عزیز مودم من مدل هوواوی تی اف آی 60 ایرانسل آنلاک شده هست سیمکارتمم همراه اول با تعرفه معروف نامحدود این برنامه رو نصب کردم منتها بعدازاجرا توی بخش تنظیمات میگه یوزر پسورد میخاد که باز چه با نوشتن آی پی مودم و پسورد و چه اسم ادمین روی دکمه سیو که زدم مشخصات باندوفرکانسی مودم روبالا نمیاره میره یه لودینگ سریع میکنه بعد برنامش متاسفانه میپره بدون هیچ توضیحی.... حالا باید چی کارکنم؟ البته تاحالا نصف راه رفتم یعنی باشادوساکس( البته نه مال شما چون مال شمارو ظاهرا قدیمی شده سرخ نشونش میده) تونستم سایتای فیلترشده رو بازکنم ولی مثلا برای دانلود لینک گیم از سرورای خارجی مشکل دارم و سرعتم تغییر نمیکنه و هنوز مثل سابقه ...ممنون میشم بگید شما لینک این شادوساکس هارو از کجا میگیرید چون هی بدلیل رایگان بودن ومحدودیت حجم میپرن و پیداکردنشون سختهاگر مودم دارید، با برنامه LTE watch باند فرکانسی رو روی 3 و 7 عوض کنید سرعت اوکی میشه با شادو ساکس
عجیبه من این همه فیلم و سریال کیفیت بالا دانلود میکنم تا حالا این سایت فیلم بان رو ندیده بودمسلام تو این لینک یه جدول هست فایل 7zip رو دانلود کنید و اجرا. بستگی داره فیلم و سریال رو از کجا بگیرید. مثلا سایت های مختلف ایرانی مثل سینما کیفیت بالا میزارن یا فیلم بان. اما برای خارجی ها جوابه.
???روی گوشیم نرم افزار ADM دارم . گاهی شب ها که می زارم دانلود بعد ۱۰ ۲۰ گیگ که با همراه اول دانلود می کنه اتومات نرم افزار ADM روی حالت Pause می رود !! چرا ؟؟؟ گوشیم روی حالت سیو باتری هست ولی ADM را روی حالت unrestricted گذاشتم.
شارژ گوشی هم سریع تمام می شود بعد از ۳ ۴ ساعت. شما چجوری تا صبح کلی با همراه اول بدون مشکل و آسیب رسیدن به باتری گوشی دانلود می کنید ؟؟؟
سلام شاید نسخه جدیدی داره که باید دانلود کنید. من پرسیدم گفتن برای این مودم هم جوابه.دوست عزیز مودم من مدل هوواوی تی اف آی 60 ایرانسل آنلاک شده هست سیمکارتمم همراه اول با تعرفه معروف نامحدود این برنامه رو نصب کردم منتها بعدازاجرا توی بخش تنظیمات میگه یوزر پسورد میخاد که باز چه با نوشتن آی پی مودم و پسورد و چه اسم ادمین روی دکمه سیو که زدم مشخصات باندوفرکانسی مودم روبالا نمیاره میره یه لودینگ سریع میکنه بعد برنامش متاسفانه میپره بدون هیچ توضیحی.... حالا باید چی کارکنم؟ البته تاحالا نصف راه رفتم یعنی باشادوساکس( البته نه مال شما چون مال شمارو ظاهرا قدیمی شده سرخ نشونش میده) تونستم سایتای فیلترشده رو بازکنم ولی مثلا برای دانلود لینک گیم از سرورای خارجی مشکل دارم و سرعتم تغییر نمیکنه و هنوز مثل سابقه ...ممنون میشم بگید شما لینک این شادوساکس هارو از کجا میگیرید چون هی بدلیل رایگان بودن ومحدودیت حجم میپرن و پیداکردنشون سخته
میگی برای این مودم هم جوابه منظورت برنامه lte watch یا برنامه netchشادوساکس؟سلام شاید نسخه جدیدی داره که باید دانلود کنید. من پرسیدم گفتن برای این مودم هم جوابه.
از کانال های تلگرامی میگیرم:
ShadowSocks شدوساکس
DARK | SHADOW
پ.ن: اگر مشکلت در مورد برنامه حل شد، این نرم افزار رو تو اندروید نصب کن و طریق این برنامه، باند های فرکانسی رو تغییر بده:
Download Hmanager Final Mod zip
خیر قطع شددیجیتال بام دیگه کار نمیکنه؟
جایگزینی چیزی نداره؟
من هر شب از همین azadnet که چند صفحه قبل دوستمون گذاشته بود استفاده میکنمدوستان اگه احیانا لینک شدو ساکسی دارید که محدودیت نت همراه اولو دور میزنه بذارید، ثواب داره!
چندتا کانالی که هستم لینکایی که میذارن هیچ کدوم کار نمی کنه، یا وصل نمیشن کلا یا سرعت همون 250 کیلوبایت محدود می مونه
قبلنا خیلی خوب بودن جدیدا نمی دونم چرا اینجوری شدن
همینه عزیزم گاهی اوقات میگه 100 گیگ داخلیدوستان نت نامحدود همراه اول واسه من بعد از ۵۰ گیگ دانلود نابود شده رسما...اومده روی 3G و حتی اگه 4G هم باشه از حول حوش ۲۵۰ کیلوبایت بالاتر نمی ره سرعتش. مگه محدودیتش بعد ۱۰۰ گیگ نیست؟ راه حلی داره؟