Grand Theft
کاربر سایت
یکم تو گروه های تلگرام و هرجا گیر میارین نشر بدین این شماره ۱۹۵ رو که دوستمون گفت بنظرم بهترین کارهداداش مهمه واسمون ولی چه کاری از دستمون بر میاد
برای من از دیشب سرعت یک مقدار بهتر شده سرور خارجی تا 1 مگ میرسه و سرور داخلی تا 10 مگ
والا برا من که ۲۵۰ کیلوبایت میداد تا ۱۱ حالا امشب ببینم درست میشه یا نهبا vpn سرور آلمان (همراه اول)
احتملا کم کم برای شما هم درست بشه داخلی 250 باشه دیگه قطعا ی مشکل موقته دلیلی نداری سرورای داخلی رو محدود کنن
برای من داخلی مشکل حاد نداشت کمتر شده بود چند روز ولی نه 250والا برا من که ۲۵۰ کیلوبایت میداد تا ۱۱ حالا امشب ببینم درست میشه یا نه
الان برای شما هم داخلی ۲۵۰ میداد درست شده؟
آخ جون Early Access ـه صیانت
اقا پیگیری کن سرعت اگر درست شد بگومن دیشب یه تستی کردم، سرعت از soft98 روی یک مگابایت قفل بود و از سرور خارجی روی 250 کیلوبایت
اگه لینک خارجی دارید از الان بدید به دیجیتال بام - دانلود نیم بها فیلم و سریال، نرم افزار و بازی از همه سایت ها براتون نیم بها کنه و اینجوری لینکتون داخلی حساب میشه
بازم امشب تست میکنم، توی توییتر هم دیشب نوشتم تگ کردم صحبت کردم فکر می کنم دوستمون جناب دموکراسی رو هم پیدا کردم اونجا![]()
من صبح از استیم دانلود کردم سرعت 8 مگابایت بود مثل قبل ولی این بسته ای که دارم هنوز به 100 گیگ دانلود نرسیده.من دیشب یه تستی کردم، سرعت از soft98 روی یک مگابایت قفل بود و از سرور خارجی روی 250 کیلوبایت
اگه لینک خارجی دارید از الان بدید به دیجیتال بام - دانلود نیم بها فیلم و سریال، نرم افزار و بازی از همه سایت ها براتون نیم بها کنه و اینجوری لینکتون داخلی حساب میشه
بازم امشب تست میکنم، توی توییتر هم دیشب نوشتم تگ کردم صحبت کردم فکر می کنم دوستمون جناب دموکراسی رو هم پیدا کردم اونجا![]()
خبدرود مجدد دوستان...
همین الان با دو خط دیگه همراه اول برای خانواده... که از بسته نامحدود استفاده نمی کردند تست گرفتم...و انگار اون کسایی رو که سابقه زیاد دانلود داشتند رو محدود کردند...
ولی شخصا به طور میانگین شبایی که میخواستم دانلود کنم نهایت 20-30گیگ محتوا برام بس بود و همزمان در youtube
بودم...مصرفمم انچنان بالا نبود...اما خوب به طور مدام استفاده می کردم...و بعید میدونم خیلی وقتا اصلا از 450 گیگ هم عبور کرده باشم!
دوست من، ضمن عرض پوزش، لطفاً جهت بررسی مشکل افت سرعت اینترنت منطقهی مورد نظرتان، شماره تماس خود را از طریق دایرکت ارسال کنید. همکاران ما، جهت بررسی این مورد، در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.اقا پیگیری کن سرعت اگر درست شد بگو
این عبارت دوست عزیز و مشتری گرامی و تاج سرمو اینا... بدترین چیزیه که اینا و حتی isp ها به آدم میگن...دوست من، ضمن عرض پوزش، لطفاً جهت بررسی مشکل افت سرعت اینترنت منطقهی مورد نظرتان، شماره تماس خود را از طریق دایرکت ارسال کنید. همکاران ما، جهت بررسی این مورد، در اسرع وقت با شما تماس خواهند گرفت.
اینو توییتر بهم گفتن