بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

دقیقا بنده هم سه شبی هست سرعت دانلود بین ۱۲۰ تا ۳۰۰ کیلوبایته ،و این مورد فقط رو نت بین المللی هست و دانلود از سایت های داخلی مثل قبل اوکیه،در صورتی تو همین ساعات شبانه با یه سیم کارت دیگم که اونم همراه اوله و بسته معمولی داره دانلود از سرور خارجی اوکی هست ،قشنگ همین بسته شبانه رو مورد عنایت قرار دادن ،لعنت بهشون

دقیقا بنده هم سه شبی هست سرعت دانلود بین ۱۲۰ تا ۳۰۰ کیلوبایته ،و این مورد فقط رو نت بین المللی هست و دانلود از سایت های داخلی مثل قبل اوکیه،در صورتی تو همین ساعات شبانه با یه سیم کارت دیگم که اونم همراه اوله و بسته معمولی داره دانلود از سرور خارجی اوکی هست ،قشنگ همین بسته شبانه رو مورد عنایت قرار دادن ،لعنت بهشون
بی زحمت چند تا سایت داخلی ترافیک نیم بها برای دانلود گیم معرفی کن

واسه منم دقیقا همینطور شده كه میگید، الان زنگ زدم 195 اپراتور رو از خواب بیدار كردم و شكایت رو ثبت كردم، جالبه میگه در این مورد شكایت خاصی نداشتیم...! حالا ثبت كردم،
به 9990*5 هم زنگ زدم میگه از طرف ما مشكلی نیست و مشكل از سرور دانلوده..!
من با PS4 دانلود میكنم، همینم فقط دو شبه خراب شده..
دیگه گفتن رو گفتم شكایت هم كه ثبت كردم.

دمت گرم مشتی ، اون سریم که به بهانه دانش آموزا برداشتن ، همینطوری اینقدر که زنگ خوردن و فلان و بیسار برگشت بسته ها :D

دوستان توییتر رو هم دریابید. با هشتگ #همراه_اول این مشکل رو توییت کنید. داره کم کم توی توییتر زیاد میشه و این میتونه باعث بشه هم دیگران از این موضوع خبردار بشن هم اینا شاید کمی به فکر بیافتند

چند تا از دوستای منم تست کردن گفتن درست بوده دیشب حالا نمیدونم برای همه درست شده یا نه

من صبح تست کردم و هنوز مشکل داشت

آخرین ویرایش:
من هم دیشب با نامحدود همراه اول مشکل داشتم، سرعت دانلودم از استیم از 500 کیلوبایت بر ثانیه بیشتر نشد. ظاهرا بسته نامحدود رو صیانت کردن
همه دنیا رو به جلو حرکت می کنند ما رو به عقب تا انشالله به زمان صدر اسلام و دره شیب ابی طالب برسیم

بدبختی اینه انقدر جرات ندارن مستقیم بگن پارامتر های قضیه چیه
یعنی حجم دقیقا محدودیتش چقدره و محدودیت سرعت چقدر
و اگر محدود شدیم باید چه کار کنیم محدودیت برداشته شه
مدیریت ماشالا همه جای مملکت از نوع هیئتی هست

• Like
Reactions: Snake.eyes
من نمیدونم این اپراتوراشون احمقن یا گاو
اصلا حالیشون نمیشه میگی سرعت اومده پایین فقط همش زر میزنن اسمت چیه و از این چوس شعرا
والا نمیدونم جرئتشو ندارن بگن سرعتو پایین آوردن فقط از ترسشون از طریق اس ام اس میگن مشکلی رویت نشد این همه درخواست داشتم از تیم فنی بهم زنگ بزنن مشکلو بگم همش اس ام اس میاد خودشون میدونن چه گندکاری کردن

من نمیدونم این اپراتوراشون احمقن یا گاو
اصلا حالیشون نمیشه میگی سرعت اومده پایین فقط همش زر میزنن اسمت چیه و از این چوس شعرا
والا نمیدونم جرئتشو ندارن بگن سرعتو پایین آوردن فقط از ترسشون از طریق اس ام اس میگن مشکلی رویت نشد این همه درخواست داشتم از تیم فنی بهم زنگ بزنن مشکلو بگم همش اس ام اس میاد خودشون میدونن چه گندکاری کردن
خودشون زدند به اون راه . تو این کشور این حرکت اپیدمی هست

• Like
Reactions: all4u
این چه مدل جواب دادنه من دارم میگم برای بعضی ها مشکلی نیست شایعه چیه مگه چه خبره :|
بیان کلا بردارن این بسته رو هم کسی نمیتونه کاری کنه تا خودشون نخوان هیچی نمیشه
پس چرا اون سری سر دو روز نشده دوباره برگردوندن
البته این یه ماهه شبانه براشون بصرفست یه روز درستو حسابی میشه دانلود کرد بقیه روزها کلا بیخیال البته من بیخیال شدنی نیستم با این 300 کیلوبایت هم روزی 8 گیگ 9 گیگ دانلود میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or