بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

من چند روز پیش همراه اول رو تست کردم اوکی بود ولی فردا صبح دوباره چک میکنم ببینم چطور هست. ولی اگر این حرکت رو زده باشن دیگه شبانه نمیگیرم. وقتی خیلی ها دیگه بسته رو شارژ نکنند اینها با ضرر مواجه میشن و مجبور میشن دوباره به حالت عادی برگردند. ولی شما هم خداییش دیگه ناجوانمردانه استفاده کردید :D ماهی 1 ترا 2 ترا آخه؟
سرعت من هم روی 2 مگابیت قفل شده. این ماه تا 250 گیگ دانلود کرده بودم پس شاید حجم منصفانه 250 گیگ باشد. الان روی یک سیم دیگه شبانه رو فعال کردم سرعتش کاملا اوکی است
======
فکر کنم به الگوی مصرف هم ربط داشته باشه مثلا اگر دو روز پشت سر هم روزی 30 یا 40 گیگ دانلود کنید سرعت محدود میشه. البته تین فقط یه گمان است ولی خب از اینا هرچی بگی بر میاد

آخرین ویرایش:
بله اینم اس ام اس همراه اول به بنده بعد از پیگیریهای زیاد که سرعت دانلود شبانمو چرا روی ۳۰۰ کیلو بیت قفل کردن
تقریبا دو روز اول فعال سازی بسته شبانه کلا ۱۰۰ گیگ هم دانلود نکرده بودم که روز سوم سرعت دانلود روی ۳۰۰ کیلو بیت قفل شد

Attachments

• Screenshot_20220111-224201_Messages.jpg
    Screenshot_20220111-224201_Messages.jpg
    105 KB · مشاهده: 94
من و دوستتم سرعتمون بسته رو که میگیرم هفته اول روی 4-5 مگ میره ، بعد میره روی 200-300 کیلوبایت ! فکر می کردیم فقط منطقه ما اینطوریه ، ولی انگار کلی مانیتورینگ گذاشتن ...
قابله ذکره که تا دو ماه پیش ، سرعت دانلودمون روی 9-10 مگ ثابت بود !

فکر نکنم اصلا بحث مصرف منصفانه باشه...
من من هنوز 100 گیگ هم دانلود نکردم که سرعتم روی 250 قفله،اونم از سایت کاملا داخلی..!!
فقط بچه ها باید هماهنک باشند به هیچ وجه بسته رو تمدید نکنند تا ببینیم مجبور میشن حداقل مثل قبل مصرف منصفانه تعیین کنند...اگه بحث اقتصادی باشه حتما کوتاه میان ولی اگه قضیه دستوری و از بالا باشه قضیه کلا فرق میکنه!!

اگر یادتون باشه ساله پیشم همین اتفاق افتاد گفتن به خاطر دانش آموزان که درس بخونن و ... ورش میداریم بسته رو چند روزی برداشتن بعدم بقیه اعتراض کردن برگشت :D به سامانه 195 زنگ بزنین و اعتراض کنید ، حداقل نگیم هیچ کاری نکردیم.شاید کلا 5 دقیقه وقتتونو بگیره ولی اگر عده زیاد بشه شاید مثله سال پیش فرجی بشه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or