این همراه اول دیگه رد داده رسما! چند روزه استیم کلا بدون VPN نمیشه چیزی دانلود کرد در حالی که استیم کانکت میشه به سروراش ولی وقتی میزنی دانلود میگه اینترنت قطعه! الانم سرعت دانلودم فقط 10 کیلوبایت! هست در حالیکه اینستا اینها رو راحت باز میکنه.
22#*1000* میشه خرید کرد.بسته ها را برداشتن؟ الان میخام یک ماهه شبانه همراه اول فعال کنم نه از گوشی میشه نه سایت نه اپ
از سیم کارت ـت نیست احتمالا، با یه سیم دیگه (که با کد ملی خودت نباشه) هم تست کن ببین همین اتفاق می افته یا نهچندین سال بود با بسته همراه اول شبی 100 150 گیگ راحت دانلود میکردم( با اینکه زده بود 450 گیگ ) از دیشب دقیقا سر ساعت 1 قفل میشه رو 150 تا 250 کیلوبایتحالا خودم میدونم مصرفم بالا بوده ولی خب حداقل حجم محدود میکردن بعد از تمام شدن بشه باز خرید هر کاری میکنم غیر فعال هم نمیشه شانس ما
مطمئنی؟فقط سرعت بین الملل محدود کردن. استیم 2 مگابیت بیشتر نمیشه سرعتم اما از سایتهای دانلود وطنی میزارم دانلود 50 مگه سرعت
درود مجدد دوستان...سرعت بنده هم چند روزه رسیده به همین 250...
جوری هم رفتار میشه انگار اتفاق خاصی نیوفتاده...
اصلا اگه محدودید 450گیگ دارید خوب سرعت رو دست نزنید...یکی اگه تو دو روز این حجم رو مصرف کرد اگه خواست دوباره تمدید کنه...
وگرنه علاف نیستیم که با این سرعت لاک پشتی از یک صبح تا 11 یک ماه هر روز بشینیم که قراره 450 گیگ دان بشه؟که با همین سرعتم تازه خبری از 450گیگ نیست...!