آره برای من هم هی قطع میشه. فکر کنم بخاطر همین هدیه پاییزی 3 تا 9 باشه. هیچی نمیشه دانلود کردبعد چند روز هنوزم هی قطع میشه!مرده شورشونو ببرن که هیچکیم رسیدگی نمیکنه!
دوستان برای شما هم هنوز همینطوره؟چیکار کنیم نمیشه اینجوری که!
پس بخاطر اینهفکر کردم مودمم خراب شده تازه خریدمش 400تومن پولش شدخیالم راحت شد دیگهفکر کنم رو 3g بذارید دیگه قطع نشه خودم امتحان میکنم میگمبرای من هم از روزی که هدیه پاییزی گذاشتن, چراغ 4g هر چند دقیقه میپره و باید مودم رو ریست کنم.
فرق نمی کنه من تست کردم یهو قطع میشهپس بخاطر اینهفکر کردم مودمم خراب شده تازه خریدمش 400تومن پولش شدخیالم راحت شد دیگهفکر کنم رو 3g بذارید دیگه قطع نشه خودم امتحان میکنم میگم
ایرانسل گند زده تو سرعت چند هفته هست قبلا تا 2 مگ میرفت الان به زور 400 تا میره پینگم که همش بالا پایین
این نا محدود ها ایرانسل چرا فقط ساعتی دارن
یعنی شبانه همراه اول بهتره از لحاظ سرعت?بره من که بسته های نا محدود شبانه م سرعتش یک سوم ـه مابقی بسته هاست :
یعنی شبانه همراه اول بهتره از لحاظ سرعت?
خوب کدومش نسبت به بقیه بهتر بود از لحاظ اینکه سرعتت نکوبن زیاد تو سرشمن همه شون رو داشتم همراه اول-رایتل -ایرانسل-تالیا همه شون یک sh1t ن به نظر من
بعد دیگه مابقی ش بستگی به محل سکونت داره ک کجا بهتر جواب بده! هرچند بهتری وجود نداره بحث بین بد و بدتره
دوست عزیر بستگی به مکان شما داره.خوب کدومش نسبت به بقیه بهتر بود از لحاظ اینکه سرعتت نکوبن زیاد تو سرش
منم اول نميدونستم چيكار كنم برو تواپ ايرانسل من شارژ مستقيم بگير اعتبار حساب برات ميزنه از همون جا دو تا بسته ٢ تا بسته ٣ ٣اعته بگيري خودش اكي ميشه ميتوني از همون جا چك كني سرعت منم شبانه عاليه حدود ٤ مگ هست از ٢ تا ٨ حدود ١٢٠ گيگ يا بيشتر دارم دانلود مي كنم البته بايد سيم كارت مخصوص مودم رو بگيري كه سفيده (همون ٠٩٣٠ هست )،اوني كه مخصوص اينترنت نيست روش نارنجي سيم كارت ٠٩٣٠ رو ميگم كه سرعت خوبي نداره كه اكثرا اشتباه از اون استفاده ميكنن ميگن سرعت ندارهیه سوال میگم این نا محدود ها ایرانسل چرا فقط ساعتی دارن الان مثلا بخوام 6 ساعت نا محدود باشه باید دو تا بسته سه ساعته بگیرم ? بعد که بسته اول تموم قطع نمیشه?