بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

دوستان بصرفه هست کلا بیام به سمت نت همراه ؟
بیشترم واس بازی کردن میخوام !
تو منطقه ما جز مخابرات چیز دیگه ای تحت پوشش نیست مخابراتم که دارم داغون شده دیگه , همیشه واس من خوب بود ولی تیر اخرو زد D:
تست کردم مشکلی نبود بجز چند مورد که میتونم کنار بیام :/
حالا دوستان نظر بدن
با تشکر فراوان !

آقا این ایرانسل چه مرگشه؟ ماه رمضون سیم کارت 4G گرفتم ولی هنوز هر یکی دو هفته یه بار دوباره اون صفحه "شما در حال استفاده از سیم کارت قدیمی هستید" رو باز میکنه برای خودش، وقتی هم که میره تو فاز این ارور کلا گند میزنه به اینترنت. کسی این مشکل رو داره؟

آخرین ویرایش:
من اینترنت همراه اول استفاده میکنم (10 گیگ)
الان میخوام چندتا چیز دانلود کنم ولی خوب نمیصرفه ... میشه یه بسته شبانه هم فعال کرد که از ساعت 2 تا 7 اون بسته شبانه استفاده بشه ؟از حجم بسته روزانه ام کم نشه

من اینترنت همراه اول استفاده میکنم (10 گیگ)
الان میخوام چندتا چیز دانلود کنم ولی خوب نمیصرفه ... میشه یه بسته شبانه هم فعال کرد که از ساعت 2 تا 7 اون بسته شبانه استفاده بشه ؟از حجم بسته روزانه ام کم نشه
نه شبانه فعال کنید از ترافیک روزانه استفاده نمی شود

دوستان بصرفه هست کلا بیام به سمت نت همراه ؟
بیشترم واس بازی کردن میخوام !
تو منطقه ما جز مخابرات چیز دیگه ای تحت پوشش نیست مخابراتم که دارم داغون شده دیگه , همیشه واس من خوب بود ولی تیر اخرو زد D:
تست کردم مشکلی نبود بجز چند مورد که میتونم کنار بیام :/
حالا دوستان نظر بدن
با تشکر فراوان !
نت همراه به درد وبگردی نمیخوره چون واقعا مصرفش خیلی زیاده.
به نظر من نت همراه فقط به درد دانلود شبانه میخوره.
خودم به شخصه برای وبگردی و بازی از adsl استفاده میکنم ولی برای دانلود شبانه از نت همراه اول.
تو یه ساعت راحت 10 گیگ دانلود میکنه.

سلام دوستان یک کمک کوچیک می خواستم ممنون میشم
اونم اینکه چند روز دیگه اینترنت adsl مخابراتم تموم میشه و طرح های که اوردن به تمام معنا دزدی و مردم رو مثل خودشون گوش دراز دیدن(در ضمن منطقه مون فیبر نوری و نمی تونم از شرکت های دیگه بگیرم)
من مشهد زندگی می کنم دنبال اینترنت هستم و واسه دانلود می خوام چون حجم دانلودم بالاست فرقی نمی کنه ایرانسل باشه یا همراه اول فقط اگه نامحدود داشته باشه که چه بهتر اگه نداشت ساعت رایگان هم داشت فرقی نمی کنه
ممنون میشم بگید چه طرح های و با چه قیمتی خوبه ، ممنون میشم راهنمایم کنید :):)

دوستان من اینترنت ADSL صبانت دارم به دلیل اینکه واقعا مخابرات ضعیفی داریم من نمیتونم از 2مگ بیشتر بگیرم سرعت دانلودم هم کلا 400kb هستش
به نظر شما بیام سمت اینترنت ایرانسل خوبه یعنی مودم ایرانسل بخرم و کلا بیخیال ADSL بشم ؟
با مودم ایرانسل وضعیت آنلاین بازی کردن چه جوره تو PS4 ؟ این مودم ها باوجود کوچیکی در مصرف طولانی مدت و حرارت کاراییشون کاهش پیدا نمیکنه مثلا کاهش سرعت ؟
برای دانلود کردن من شبا از اینترنت همراه استفاده میکنم فقط با ADSL گاها بازی میکنم و وب گردی
وضعیت ping هم که کلا افتضاح هست
اگر درمورد ایرانسل تجربه ای دارید ممنون میشم با من درمیون بگذارید

سلام دوستان من از كجا بسته هاي نامحدود ايرانسل رو استفاده كنم مودمم تركيبي هست تو سايت ايرانسل بسته هاي محدوده كه نوشنه ٢ تا ٨ رايگان و محدودند !!!

الان رفتم تو سايت ايرانسل متوجه شدم كه براي بسته نامحدود نياز به سيم كارت اعتباري هست ولي مودم من ثابت هست و سيم كارتشم يوسيم هست ميشه از بسته هاي همراه استفاده كرد يا اينكه بايد يه سيم كارت اعتباري بگيرم ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or