فرق مگ و گیگ رو میدونم1000 گیگ یا 1000 مگ؟
من از خودم همراه اول ندارم. اما تو سایتش بودم و اینترنت هدیه شون بین 15 تا 20 گیگ بود. چطور اینا به شما 1000 گیگ دادن؟!
بهم دادن دیگه دستشون درد نکنه.ولی زمانش یه هفته ایه.
فرق مگ و گیگ رو میدونم1000 گیگ یا 1000 مگ؟
من از خودم همراه اول ندارم. اما تو سایتش بودم و اینترنت هدیه شون بین 15 تا 20 گیگ بود. چطور اینا به شما 1000 گیگ دادن؟!
داداش واسه منم اپ ایرانسل من به کل قاطی کرده بود و اصلا میگفت بسته ای برای خرید وجود نداره !! از سایتش ولی مستقیم خریدم اوکی بود.دوستان کسی تو پنل ایرانسل من مشکل نداره؟ وقتی رو بسته مورد نظر میزنم و گزینه پرداخت بانکی رو میزنم، 10 15 ثانیه مکث میکنه بعدش مینویسه "تحویل درخواست موفقیتآمیز نبوده است. لطفاً دوباره اقدام نمایید". 3 شب هست که اینجوریه. با مرورگر های مختلف هم فرقی نمیکنه. کسی میدونه قضیه چیه؟
خوب من اصلا از اپش استفاده نمیکنم. از نسخه تحت وب ایرانسل من "my.irancell.ir" استفاده میکنم ولی مشکل امروز برای روز چهارم پابرجاست.داداش واسه منم اپ ایرانسل من به کل قاطی کرده بود و اصلا میگفت بسته ای برای خرید وجود نداره !! از سایتش ولی مستقیم خریدم اوکی بود.
اها فک کردم منظورتون استفاده از اپ عه .. الان نسخه ی تحت وب تست کردم، همون ارور شما رو به منم داد متاسفانهخوب من اصلا از اپش استفاده نمیکنم. از نسخه تحت وب ایرانسل من "my.irancell.ir" استفاده میکنم ولی مشکل امروز برای روز چهارم پابرجاست.
امروز روز چهارمه که این ارور رو میده. البته اگه پنل ایرانسل رو شارژ بکنید میشه. بعدش با استفاده از اون شارژ بسته مورد نظر رو بخریم. البته نکته جالب اینه که وقتی میخواید اینکار رو بکنید بسته مورد نظر رو اعمال میکنه اما بازم همون ارور مسخره رو میاره!اها فک کردم منظورتون استفاده از اپ عه .. الان نسخه ی تحت وب تست کردم، همون ارور شما رو به منم داد متاسفانه
باگ است دیگر P: الان با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم درباره ی این مشکل و خودشون قبول دارن که ایرانسل من تحت وب مشکل داره و گفتن پیگیری میکننامروز روز چهارمه که این ارور رو میده. البته اگه پنل ایرانسل رو شارژ بکنید میشه. بعدش با استفاده از اون شارژ بسته مورد نظر رو بخریم. البته نکته جالب اینه که وقتی میخواید اینکار رو بکنید بسته مورد نظر رو اعمال میکنه اما بازم همون ارور مسخره رو میاره!
منم دقیقا همین مشکل رو دارممن یه مشکلی که دارم شبا هر 2-3 گیگی که با نامحدود ایرانسل دانلود میکنم، قطع میشه بعد باید حتما گوشیو خاموش روشن کنم.
راهی هست که قطع نشه؟
من یه مشکلی که دارم شبا هر 2-3 گیگی که با نامحدود ایرانسل دانلود میکنم، قطع میشه بعد باید حتما گوشیو خاموش روشن کنم.
راهی هست که قطع نشه؟
منم همین مشکل داشتم. اگه گوشی با سیم USB به pc وصل میکنی، برنامه EasyTether بگیر حل میشهمن یه مشکلی که دارم شبا هر 2-3 گیگی که با نامحدود ایرانسل دانلود میکنم، قطع میشه بعد باید حتما گوشیو خاموش روشن کنم.
راهی هست که قطع نشه؟